Do you think?

Har inte så mycket att skriva, men har iaf varit ute på en promenad med Annelen nu ikväll. Underbart väder!


The box

Think outside the box kan jag verkligen lova att jag har gjort nu. Haha, galet!;D

Är i Åsbo idag, är som sagt (skrivet) här och firar mamma på mors dag. Lite fika har vi hunnit med, och om ett litet tag väntar mat. Efter det, kanske ett besök hos mormor.

Tänkte göra av med lite pengar (som Frida är skyldig mig, och då resonerar jag som så att eftersom det är pengar som jag egentligen inte har saknat, kan jag lika gärna köpa nånting för dem som jag vill ha) men jag vet inte vilken färg jag ska välja. Svart eller inte? Verkligen ett I-landsproblem, men ändock ett problem.

Har fotat med kompaktkameran idag men jag tror att det blev mest bara skit, dåligt batteri i systemkameran tyvärr så den lämnades hemma.


Come back down

Har haft en fin dag i Sundsvall tillsammans med familjen idag (även om det var någon som saknades). Hittade ett par jeansshorts bland annat, verkligen på tiden. Och så hittade jag ett par fina krukor på Ikea, jag måste nog låta pelargonerna flytta in i dem redan imorgon.

Och imorgon ska jag åka till Åsbo hade jag tänkt, fira mamma på mors dag. Och nåt mer än så står inte på dagordningen, inte vad jag kan komma ihåg i alla fall.




Nemi

Den här serien var med i Ljp idag, och den var ju bara för rolig! Det där skulle lätt kunna vara jag och Frida, lätt!


Den där Kitty

Nydansad och nuduschade. Vad det inte gick bra med dansen idag, märks på en gång när det blir någon annans koreografi och danssätt. Och det finns en anledning till att vi som står längst bak står just längst bak; så att vända 180° och dansa igenom allt åt det hållet (dvs, alla som stod längst bak stod plötsligt längst fram) är ingen bra idé. Haha.

Ikväll blir det eurovision-kval från kl 21. Och imorgon är det fredag, det tackar vi för!


One more slice

Välkommen kära du! Finns massa gott att göra i den här boken, det går ju inte att låta bli att känna sig inspirerad:)


Dom sista drömmarna

Igår kväll hade vi kalas för hela slanten, ingen blogg med andra ord. Men nu är frågan; vem kommer och fikar? Tårta kvar, liksom kakor och chokladbollar. Sugen någon?;)

Nu har jag läst ut Snabba Cash, tog längre tid än vad jag trodde faktiskt. Men har varit så trött på kvällarna så jag har inte orkat läsa så många rader. Den var bra iaf, hade dock lite svårt att hålla isär alla karaktärer. Nu funderar jag på vad jag ska läsa härnest, det lutar åt Tyskungen, så den får det nog bli.

En ny bok har fått flytta in i bokhyllan också, mer info om det kommer senare.

Nu, en blid på en trött liten katt som jag hittade nerbäddad (av sig själv) i sängen för nån dag sedan:


Kryssningen i bilder - part four

Nu börjar det allt ordna upp sig här hemma, klar med både bak o städning i tid, det är inte illa! Nu är vi redo inför morgondagen:)

Nu ska jag snart sätta mig i soffan och kolla på hockey-finalen. En kaka till det kanske?

It's Åland!

Frukost. Spana in mini-munken, love it!

Den där ön med den lilla stugan är Jonssons ö


Pics from yesterday

Nu är det bara en sak kvar att baka, men det tar jag ikväll. Nu hade jag tänkt städa lite innan hockeyn börjar, känner dock ingen större inspiration till det. Men har ju inte direkt något bättre att göra.

Sjuk att det snart är juni för övrigt, det går så sjukt fort!


Söndag den 23:e maj - en dag för kakbak

Regnväder idag vilket passa perfekt eftersom jag ska baka. Ska snart sätta igång hade jag tänkt.

Igår spenderade jag dagen i Åsbo. Satt i gräset och drack saft och lyssnade på musik och fågelkvitter, somrigt! En fjäril satte sig på min tå och kliade sig sedan på magen. Haha, nåt sånt har jag aldrig sett förut! Kvällen spenderades hemma hos Linda tillsammans med Annelen (ja, och så Linda själv såklart). Vi drack saft, åt ostkrokar och tittade på 27 Dresses. Hade inte sett den förut men det var en alldeles lagom lördagsfilm. Ingen tankeverksamhet krävdes, det var bara att titta.

Köpte ny glass för några dagar sedan, men den var ganska tråkig faktiskt. God, men tråkig.


Lördag den 22:a maj

NU är det dags att sparka igång den här dagen. Dusch och frukost, därefter köpingen och efter det blir det nog en sväng till Åsbo. Så fint väder idag + att jag har en del att ordna med.

Höna pöna i det gröna?

Jag har just kommit hem från en skön kvällspromenad, har varit ute i nästan en timme. Promenerade mestadels runt i villaområdet här ovanför, tycker det kan vara mysigt att gå där ibland och kolla in i folks trädgårdar;D De undrade nog vad det var för en prick som sullade omkring där längs trottoarerna. Mitt lokalsinne är inte det bästa så det hände att jag gick in på samma gata både två och tre gånger. Jag gick förbi ett hus vars trädgård var pyntat till tusen men på ett fint sätt, det måste jag visa för någon nån dag. Frida kanske?

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på ett avsnitt av, ja precis, 21 jump street. Ska haffa en av mammas goda bullar också som jag har i frysen, och kanske en skorpa till det:)

Trevlig kväll alla!

Den första bilden är tagen 2010-05-14 och den andra 2010-05-17. Det har blivit jäkligt grönt på bara några dagar, inte konstigt att man inte hänger med! (Den nedersta bilder är tagen genom fönstret på tåget, så det är mig ni ser där till höger:P )


Trött liten misse

Nähä men okej, det går visst inte att titta på Så ska det låta "live".

Jag och Frida hittade ett sött videoklipp på youtube för nån helg sen, måste ses!:)


En liten gåva

Ramla inte baklänges nu, men jag har rensat lite i min garderob! Plockade ur alla tjocka tröjor som är för varma nu på sommaren, och stoppade ner dem i en påse. Nu står den bredvid sängen, mycket praktiskt;)

Om sisådär 10 minuter ska jag kolla på Så ska det låta, blir via SVT-play (heter det så? Eller är det tv4 som heter play? Jaja, in fattar) eftersom K har ockuperat tvn tillsammans med ett nytt tv-spel. Men det går lika bra det.

Kan någon tala om för mig när jag ska hinna baka?


Här nedanför är bilder på några av de presenter som jag fick av Frida, more to come!


Ur maj-arkivet

Random pics;


Jag känner att det verkligen börjar bli dags att ta tag i garderobsrensningen nu (undrar hur många gånder jag har skrivit det?), men det blir inte ikväll. Nu blir det soffan och ett avsnitt eller två av 21 jump street.

En vänlig grönskas rika dräkt

Ska börja med att klaga lite. Har varit superkvavt och varmt på jobbet idag, den kvava luften var värst. Och för att ventilationen ska fungera så måste alla fönster vara stängda. Men vi trotsade förbudet och öppnade ett fönster på eftermiddagen, den där så kallade ventilationen verkar ha tagit en tidig semester i år. Men nog om det, älskar att det är varmt utomhus i alla fall!

Ikväll har vi dansat och det var riktigt roligt! Lite förvirrad ibland (haha, Frida också!), men det är bra att vara det tror jag. Ibland i alla fall. Bara två gånger kvar nu och det känns minst sagt tråkigt. Blir till att dansa i det gröna sen då:)
Åt en god efter-dansen-macka; toast med skinka, halloumi (♥) och tomat. Inte tokigt alls!

Oh, tittade förresten på ett avsnitt av 21 jump street igår kväll, gillar den serien mer och mer. Första avsnittet kändes väldigt..ja, 80-tal, men nu så har jag kommit in i det!:) Och snart kan jag inte hålla mig längre, måste klicka hem One Tree Hill säsong 6, have to have it!


Berätta hur du gör

Det här var en fin kväll, 15:e maj. Först glass i underbart väder och sen gick vi hem till Annelen och dog lite i hennes soffa.

Men dom fuskade allt med strösslet på Lindas mjukglass, bakläxa!

Viol/lakrits ♥

Bye bye beautiful

Tråkigaste dagen på länge på jobbet idag, jag hoppas verkligen att morgondagen blir bättre!

Dumma posten! När man väl vinner nånting, då är det trasigt när det kommer fram, även fast det var paketerat i vadderat kuvert! Förresten så såg det ut som att någon trampat på mitt paket?! Åh!:/ Tack ändå Citty, för att jag vann o för att du skickade:) Gör ett nytt försök och tävlar om denna goodiebag i hennes blogg!

Fick mina födelsedagspresenter av Frida för några helger sen, nedan är två bilder.


Du gamla, fria nord

Det blev varma mackor + sallad till middag idag, gott! Ibland så behöver man inte göra något mer komplicerat än så. Hockeykväll ikväll igen, Sverige - Schweiz. Bänkad? Absolut.


Not without my house

Frida hittade en snäcka igår i mammas land. Den var söt, men den slemmande ner Fridas hand. Och det kan vara så att den kissade på henne också.


Kryssningen i bilder - part three

Jag har just kommit underfund med att jag ligger efter med alla bilder som tagits de senaste veckorna. Finns bilder från kryssningen bland annat som jag inte lagt upp än, så därför tar jag några i det här inlägget.

Vilket underbart väder det är då! Nu får det mer än gärna vara såhär hela sommaren. Annelen, varför blir smset som jag skickade till dig tidigare ikväll inte levererat? Det undrar jag. Har du kört över telefonen?


Svammel

Det var visst en dålig blogghelg det här. Men jag skyller på att det har varit bra väder (ja, förutom i fredags då..) och att jag har haft bättre saker för mig. Var ute nästan hela dagen igår, vi rensade bland annat land. Kanske inte låter alltför roligt, men jag fick både frisk luft och soligt väder så jag klagar inte. Igår kväll blev det visst en mjukglass med Annelen och Linda och efter det Sommarkrysset och Dante´s Peak.

Det vankas fest också, det tycker jag är trevligt.


The rain is falling om my window pane

Vilket fint väder det är idag, verkligen. Massa regn och åska på det. Men just nu är det uppehåll, kanske borde passa på och gå ut en sväng?

Hockeyn igår var väl kanske inte så jättebra. Jag höll på att ge upp i början för när det hade gått två minuter hade Tjeckien fått en utvisad, gjort ett mål och Sverige lyckades skada sin egen spelar såpass att han troligtvis inte kan fortsätta spela under det här VM:et. Hoho så bra.

Är i Åsbo just nu och vet inte riktigt hur länge jag stannar här. Tills imorgon kanske?



Jag fattar alltihop

Shit vad den här dagen knallar förbi fort då. Känns inte som att jag hunnit med mycket alls och ändå har jag varit vaken ganska länge. Och nu är det snart dags att börja lite smått med middag, vet inte hur lång tid det tar och tänkte försöka vara klar tills Kristian kommer hem. Vi får middagsgäst idag också, Frida. Ska åka med henne till Åsbo sen nämligen.

Var och åt glass med Linda o Annelen tidigare idag. Provade på ett nytt strössel, suris. Var inte surt direkt men det smakade lite somrigt sådär så det var helt okej ändå. Men viol/lakrits var godare!

Hockey ikväll också, Sverige - Tjeckien. Det ska ses!


Åt samma håll

Ledig dag idag, men jag är uppe rätt tidigt ändå som ni kan se (har varit uppe en timme). Och jag har redan fått i mig frukost (vilket var anledningen till att jag gick upp, superhungrig!).

Jag blir för övrigt alldeles störd i huvudet av att läsa Snabba cash. Jag måste först bara förtydliga att jag inte är rasist och att jag inte har något emot människor som kommer från andra länder o kulturer. Men typ varje gång igår som jag pratade med en kille/man i telefon som hade brytning, då - knark? Langare? Det kan ju faktiskt vara så..Sen så är det ju en svensk kille som dealar med knark i boken också, men det tycks min hjärna inte ha registrerat. Men igår kväll när vi var på Stadt och dansade loss till Engmans Kapell så var det rätt trångt på dansgolvet - Jääkla brats! Dom var ju knappast det bara för att dom hade skjorta på sig och rörde sig i klunga;) Haha, knäpp man kan vara. Men jag skyller på att jag lever mig in i boken.

Det var ganska roligt ute igår iaf, även fast vi var på Stadt. Men enda gången man kan gå dit är ju när Engmans spelar. Vi dansade nästan hela tiden, och det var som sagt riktigt trångt ibland. Men jag och iaf Linda (Annelen är för snäll) trängdes ganska bra tillbaka, var alldeles trött i armarna efter att ha tagit spjärn emot en stolpe ganska länge. Men nästa gång vi går ut kommer vi bjuda på en riktig fuldans kan jag lova! Hemmasnickarna är på G, och det kommer bli otroligt vackert:D

Förresten så sparkar vi igång sommaren nu, Pär i Engmans sa nämligen att det var sommar och det lyssnar vi på!



Onsdag- snart ledig Jag börjar dagen me...

dsc00194 (MMS)

Onsdag- snart ledig Jag börjar dagen med en bok på jobbet, börjar inte förens halv nio idag men kommer alltid till jobbet ca 40 minuter tidigare pga tåget. Så då blir det en mjukstart, inte så tokigt det heller.


Just dance

Snacka om fullproppat tisdagskväll! Just nu är jag mitt uppe i hockeymatchen mellan Sverige och Frankrike (hockey-VM ni vet), innan det så lagades det mat + att jag tog en sväng till Prix. Kom hem från Prix strax innan åtta och då började jag snickra ihop en skiva tills imorgon (den är för övrigt klar, gick på ca 30 min att fixa den, i vanliga fall brukar det kunna ta nån timme..så frågan är ju om det bara blev crap?). Och nu är det hockey för hela slanten. Ska göra mig en kopp te för jag hittade minsann en ny smak, blåbär o vanilj kan ju inte bli fel! Och så köpte jag en ny fil också, med vaniljsmak. Har aldrig smakat den förut så det ska bli spännande.

Vet ni vad det jävliga är? Jag har ett paket från HM som ligger på Prix och väntar på mig, men nu har jag glömt bort det i flera dagar:/ Hinner nog inte hämta det imorgon heller..


Efter regn kommer solsken

Om ni bara förstod hur svårt det är att snickra ihop ett inlägg samtidigt som det ligger en stor monsterkatt vid namn Freja framför skärmen. Och när hon samtidigt skjuter tangentbordet ifrån sig så blir det ännu svårare. Men vi gör ett försök.

Nya platser på jobbet idag, och det känns väl okej. Tråkigt att inte ha kvar gamla teamet bara. Men det blir säkert bra. Jobbar två dagar till den här veckan, och sen så är jag ledig. Nice! Ledigheten kommer inledas med party på onsdag kväll, Bacardi-race it is!


New Moon

Igår kväll efter att jag kommit till Ljusdal så blev det först glass med Annelen och Linda. Mjukglass med viol- och lakritsströssel, supergott! Efter det blev det film hemma hos Annelen. Jag hade lånat med mig New Moon av Frida, så nu är Jonsson ikapp! Måste köpa mig ett eget exemplar så att Twilight-filmen får sällskap:) Tror man kan se dem hur många gånger som helst faktiskt.

De här bilden tillägnar jag Annelen;)

Och den här till Jonsson:D Vårat lag leder stort!

Bilder lånade från imdb, med egen touch

Tusen strålande solar

Nu är det dags för ett boktips igen! Samma författare som förra gången, Khaled Hosseini. Tusen strålande solar är en grymt bra bok som man bara måste läsa!

"Ödet, krig och förlust för Mariam och Laila samman, två generationers kvinnor med olika syn på kärlek och familj. Bortgifta med samma man. Och medan de uthärdar det ständigt upptrappade våldet omkring dem, i hemmet såväl som på Kabuls gator, kommer de allt närmare varandra. De blir som systrar, som mamma och dotter för varandra, och deras starka vänskap kommer till sist att förändra inte bara deras liv, utan även den kommande generationens liv."


Kommer ni ihåg Lemon Drop?

Var i Åsbo fredag till lördag. När jag var där så visade Frida mig två My Litte Pony som hon budat hem. Man kanske skulle göra en tripp till förrådet och leta igenom några lådor?


Kryssningen i bilder - part two

Middagsbilder från kryssningen;


OBS! Det där som ser rätt disgusting ut på min tallrik är laxgratäng med kräftstjärtar bland annat. Var väl kanske inte alltför gott, men bättre än vad det ser ut;)

Rusningstrafik

Kom alldeles precis hem från jobbet, och direkt så satte jag mig framför datorn;) Fast det hör inte till vanligheterna, ska åka till Åsbo ikväll och tänkte faktiskt åka buss för en gångs skull. Katterna får stanna kvar här med K eftersom jag nog kommer tillbaka imorgon. Annelen, göra nåt på kvällen kanske?!

Nu sitter jag och väntar på ett livstecken från Kristian så att vi kan bestämma vad vi ska äta för mat. Jag är hungrig!

Glass snart någon?

Men vi har skuggorna bakom oss trots allt

Afropower ikväll= bra kväll! Men det är inte många gånger kvar nu, tre eller nåt? Åh, tråkigt. Och nästa vecka är det kristi himmelsfärd, så då är det ingenting. Och då är jag förresten ledig, både torsdag o fredag. Det ska bli riktigt skönt det!

Spelas Lasse på hög musik här hemma just nu, det gillas massor! Ser fram emot den 29:e juli rätt mycket vill jag lova!:)

Jag innan dansen;


Över gränsen

Onsdag idag vilket betyder två dagar kvar att jobba o sen är det helg, det går rätt fort ändå! Helgen är, som det ser ut just nu, oplanerad. Vi får väl se vad som dyker upp, men jag hoppas på bra väder iaf!

Klockan 21 ikväll ska jag bänka mig i soffan och titta på Leila bakar, inspiration.
Provade ännu ett nytt te när jag var i Åsbo sist, smakade rosor. Hade dock i påsen för länge så det blev lite beskt.


Kryssningen i bilder - part one

Vi börjar med ett gäng bilder, så tar vi några fler sen!

I väntan på bussen i Söderhamn, blev nämligen minibuss dit och sedan vanlig buss därifrån till Stockholm

Mat-stopp vid Gävle bro. Minerna beskriver faktiskt maten rätt bra, wookad kyckling rekommenderas inte!

Men Linda sa att hennes mat var god, lax med pärer. Men hon kanske bara sa så för att göra oss avundsjuka?;)

Inspektion av min o Lindas hytt. De som bott där innan hade rökt inne på toaletten, usch! Gillas inte.

Vi roade oss med taxfree-katalogen innan det var dags för middag

Annelen hittade DKNY-parfym (rosa) som hon shoppade på söndagen

Sån här utsikt skulle man ha varje dag som man äter middag tycker jag:)

Marabou med marzipan

Den här goda chokladen lyckades jag hitta på Ica i fredags (efter lite tips från mamma), supergod är den! Och den är faktiskt lika oöppnad som på bilden, lite stolt är man allt. Men det kan förstås bero på att chokladen har varit hemma i helgen, men inte jag;)


Gråa dagar

Så, nu är jag tillbaka! Orkade inte sätta mig framför datorn varken i söndags kväll eller igår. Var förresten några timmar i Åsbo igår efter jobbet, åt middag o hämtade katterna, så kom inte hem jättetidigt.

Vi hade en bra båtresa iaf, känns roligt att vi äntligen kom iväg! Får väl se om det blir någon mer tripp framöver. Det kommer upp bilder från helgen lite senare, men nu måste jag nog allt leka med Vidar innan han mjauar oss till vansinne!

Såhär såg det ut utanför fönstret imorse, det är väl för härligt med vår!

Snart styr vi mot Stockholm

Nu är det drygt en timme kvar innan vi ska sätta oss på tåget till Bollnäs, därefter blir det buss till Stockholm o sedan båtresa! Kommer hem imorgon kväll igen. Kameran åker med, den är nyladdad o kortet är i princip tomt så här ska det tas bilder kan jag lova!

Nu ska jag duka fram lite frukost och gå igenom min packlista så att jag ser att jag fått med mig allt. Kom på förut att det kunde vara en god idé att ta med tanborsten;)

RSS 2.0