Sommar

Somrar till bloggen med ett gäng bilder, eftersom sommarvädret kanske inte helt gjort sig hemmastadd än (okej svensk sommar är ju faktiskt inte = medelhavet men man inbillar sig ju alltid att man ska kunna gå barbent och utan jacka långt in på småtimmarna,solen ska stråla dagarna i ända och ljumma vindar ska rufsa till håret).
 
 

Summer lovin

Midsommarveckan är här och den trampar på med stora steg! Jag jobbar imorgon och sedan så har jag semester! Alltså, har gått väldigt fort fram till den här semestern tycker jag, hoppas att tiden släpar sig fram under några veckor nu.
 

Till markens doft av evighet


Tongariro Crossing

En bild säger mer än tusen ord sägs det, men den här bilden ljuger big time! Jag var verkligen helt slut när den där bilden togs och väldigt nära döden (det kändes åtminstone så), jag rekommenderar inte att gå en 2 mil lång vandring i vulkanmiljö med en förkylning i sitt esse. Men så himla värt det och jag vill gå den igen och igen och igen, väldigt mäktigt och grymt fina vyer och så stora miljöskiftningar. Gå om ni får chansen och ta med mycket vatten! Och varma kläder, blåser iskallt på toppen!
 
Dare to live the life you dream of.
 Foto: Mariallan

This weekend

Så himla tacksam att jag fick spendera helgen som var med släkt och vänner, det är alldeles för sällan!
 

3:e juni 2015

Redan juni, hur fort går inte tiden?! Maj månad har ju tyvärr varit väldigt kall men jag hoppas att värmen gör entré snart nog, den är mer än välkommen!
 
Hade en hur bra helg som helst med sushi, 30-årsfest, kokosbollar, morsdag-firande och häng med fint folk. Har nu en och en halv dag kvar att jobba innan jag får göra helg igen! Den kommer innehålla bland annat födelsedags/sommarmiddag hos mina föräldrar, förhoppningsvis lite fiske samt fint väder!
 

RSS 2.0