Sköna bönor

Träffade på de här stiliga damerna idag på förmiddagen. Dom sprätte glatt omkring jord i landet så det stod härliga till, snön som föll såg inte ut att bekomma dem alltför mycket. 



Ut på äventyr

Den här helgen ska jag och ett gäng odågor spendera i en stuga i skogen, utan el, rinnande vatten o toalett. Det är nästan sant. Det finns ett elagregat om det skulle knipa sig men det använder vi inte, källan med vatten rinner alldels utanför stugan och det finns dass. Mer primitivt än hemma i alla fall. Vi ska baara insupa lugnet, äta massa gott och vara ute i naturen. Härligt ska det bli! Kronan på verket - stämplar ut klockan 13 idag!

Hembyn

Hittade en bild från en sommardag i Åsbo förra året, fina utsikt!



Planer

Ser fram emot den här helgen! Efter jobbet idag så styr jag kosan hem till svärisarna.Vi tänkte käka där och umgås lite. Sushi står på kvällens meny, bra fredagsmat!
Imorgon är det kalas i Gävle då syster har fyllt år, shopping (inte för min del, ska hämta ut ett paket från Panduro idag så det får räcka så) och födelsedagsfika står på schemat. Liftar dit med mamma o pappa, skönt att åka bil och att slippa köra!
På söndag är vi bjuda till kompisar på lunch/middag, ska bli mysigt! Mysigt träffa lilltösen också då det var ett tag sen sist, hon växer ju så det knakar!
 
På bilderna ser ni resultatet av förra årets kalasfirande i Gävle, massa gott och Singoalla var mycket nöjd över morotsskörden!


 

En söndag i skogen

En av de första riktiga vårdagarna inföll i söndags. Det måste ha varit över 10 grader och solen värmde så skönt. Vi vandrade 1,5-2 mil i skogen, åt lunch och njöt av Hälsingland. 



Dreaming

Jag blev faktiskt glad när jag kom ut imorse och möttes av regn. Känns verkligen att vi är påväg mot vår och sommar nu, ser fram emot det! 
 
Kollade igenom några bilder från NZ och ja, såhär kunde det se ut. Vi hoppade ur bilen när vi såg något fint längs vägen (vilket i och för sig var prick hela tiden och hela tiden går ju inte att hoppa ur för då tar man sig ju ingenstans, men ni fattar), som här, en fin strand till exempel som var såhär lång på grund av tidvattnet. Alltså, så fint! Snäckor överallt, människor som plockade musslor, len sand och kallt hav. 
 

Fredag den 1:a april

Det är strålande sol ute idag, synd att jag spenderar hela dagen inomhus på jobbet. Hoppas på sol i helgen också! Ska försöka pyssla om pelargonerna, lite sent såklart för dom har redan börjat blomma. Men tror dom behöver lite omvårdnad om de ska orka hela långa sommaren. 
 
Tog en skogspromenad igår och väldigt mycket snö har redan tinat bort! Var mycket mindre kvar än vad vi trodde, snart (läs nu) går det att snöra på sig skorna och ta sig ann årets första löppass. Behöver eventuellt införskaffa en linda (?) till mitt knä så att det inte går sönder. Får se hur det blir med det. 
 

RSS 2.0