De korrupta

Äntligen helg! Inviger helgen med en ny bok medans jag väntar på att Tobbe ska sluta.
Ikväll så är vi bortbrutna på middag till några vänner som just flyttat till hus. Ska bli roligt att se hur de bor, speciellt spännande ska det bli att se kökstapeten som vi blivit förvarnad om, haha. Vi har ju själva funderingar på att tapetsera om i vardagsrummet, får se om i känner att vi har tid och lust att lägga ner energi på det snart. Kostnaden står hyresvärden för, annars så hade vi nog inte ens funderat på det. Men nog skulle det vara skönt att få bort den gula 90-tals tapeten...

Nej, nu ska jag ägna mig åt boken i en halvtimme, sen bär det av hemåt!


För det är sommar och dagg i gräset

 
 
Vacker natur, juni 2013

kvällstur

vi tog en sväng ner till sjön nu ikväll och kastade lite. ingen fisk dock men det var himla fint väder! nu har vi laddat upp för filmkväll, gissa vilken film det blir? en ganska ny klassiker skulle man kunna säga..

äntligen fredag!

Galet trött idag! kom kanske i säng lite väl sent igår men det är ju så svårt när man inte är så trött om kvällarna. himla ljust ute också, älskar't!
jobb hela dan idag sen så ska vi handla lite inför morgondagens middag, samt att vi ska börja inhandlingen inför midsommar. vill ha så mycket som möjligt klart innan nästa vecka, så skönt att slippa stressa och att trängas! systemet är klart i alla fall (dom hade fått in turkisk pepparshot, woho! ) och sen så inhandlades lite annat smått och gott igår. så vi är på g!

jag har visst hamnat efter

oj, en helt ny värld har precis öppnats för mig. blogg.se har visst en app för Android ni också - det hade jag helt missat! Tack för upplysningen Carro och grattis på b-day
Idag efter jobbet blir det en sväng till systemet, vi tänkte vara ute i tid och handla inför midsommar innan alla andra ska göra det. smurttigt! åka på dollar och inhandla lite mindre miljöbra tallrikar o glas också, vi kan säga att vi kompenserar för det med våran vegetariska vecka som vi har kört hittills. nej, dags för jobb igen!

Söndag kväll och måndag kväll

[det här inlägget skrev jag igår kväll]

Efter en dag med besök av mamma och pappa, förflyttning av Tobbes leksaker från några lådor till en större förvaringsbox, fixande i gästrummet, byte av gardiner, ordnat myggfälla och lite annat smått och gott ska vi nu sätta oss i soffan och dricka en chaite och kolla på en film. Mys!

[det här är nu]
Har precis bäddat ner mig i sängen efter att ha pratat ihjäl sambon, dags att sova! Fick hjälp av pappa nu ikväll att ordna med nya pallkragar så imorgon ska vi plantera. Fortfarande inget internet så därför blir det lite knakig uppdatering slänger. God natt!


Hej världen!

Vi har inget internet hemma för tillfället, tråkigt när man faktiskt har blogglust. Lånar tobbes mobil nu och gör ett testinlägg. Kanske måste köpa en egen? Men först ska vi inviga helgen med att köpa kattmat!


RSS 2.0