Tillbackablick Routeburn Track

För fem månader sedan så befann jag mig här, längs vandringsleden av Routeburn Trackpå NZ. Minne för livet verkligen, och rekommenderas till den som ska till NZ. 3,2 mil samt något längre om man väljer att göra de avstickare som finns rekommenderade.
 

Full of surprises

A surprise kind of day. Så är det faktiskt, idag ska jag och syster dra med killarna på hemligt äventyr. Det innefattar tält och säkerligen myggbett, hoppas bara att regnet håller sig borta! Så efter jobbet idag ska jag hem, fixa ihop det sista, packa in oss i bilen och styra nosen mot destinationen.
 
Imorgon kväll så ska vi på 60-års fest i Åsbo, väderkartan visar regn och ickeregn om vartannat och ca 15 grader varmt. Sommarklänningen får med andra ord stanna hemma.
 

Pannkaksbrunch

Bjöd på pannkaksbrunch i söndags, solen sken så vi passade på att sitta ute. Var ju inte alls speciellt svårt att göra så det kommer absolut bli fler sånna framöver! Hade ingen lönnsirap eftersom pannkakorna var ett spontant beslut, men det gick lika bra (?) med vanlig sirap.
 

En stilla sjö

Vi lånade kanoten igår och tog en tur på sjön, väldigt fridfullt (förutom fiskmåsen som skrek sig hes när vi kom för nära dennes favoritsten) och sjön låg alldeles stilla. Det är en väldig lyx att endast ha några få steg ner till sjön, och jag hoppas på fler kanotturer i sommar!
 

Där på ängen

De underbara, lediga semesterveckorna är nu till ända och jag har jobbat i två dagar (känns det som, egentligen så är det bara en dag och nån timme). Men! Det gäller att behålla sommarkänslorna och ta tillvara på varje liten uns av sommaren som kommer vara i en och en halv månad till. Minst. Har haft väldigt fina semesterdagar tillsammans med fina vänner och familj, kanske dyker det upp i bildform framöver.
 
I söndags så åt vi middag hemma hos mina föräldrar och passade samtidigt på att prata lite med lill-tjuren (som inte alls är så liten, han väger några pannor om man säger så), han älskar gräsklipp och hade nog gärna sett att vi klippte gräset.
 

Midnattsljus

Älskar att det är såhär ljust mitt i natten, vill liksom inte gå och lägga sig för jag vill ta tillvara på alla ljusa nätter, samtidigt som jag vill stiga upp tidigt om mornarna för att maxa dygnen. Synd att jag inte klarar mig på ungefär tre timmars sömn per natt, det vore lagom tycker jag. Sommarkvällar

Underbara sommarkväll! 23 grader varmt klockan 23 på kvällen, det är inte ofta det händer men det bringar lycka i själen när det väl gör det!RSS 2.0