Mellandagarna

Är inte mellandagarna de allra bästa av dagar? Jag tycker att det finns ett lugn över dom dagarna, de känns nästan kravlösa. Läser, äter godis, tittar på serier, plockar lite med ditten och datten här hemma. Och idag, när snön faktiskt faller utanför fönstret och termometern visar minusgrader, känns det extra fint. 
 

Nu är det jul igen

Juletid är redan här, men faktiskt så känns förra julen ganska långt borta. Tycker ändå att det de senaste åren har känts "det var ju just jul", men inte i år. Det här året har kanske inte snurrat lika fort? Till och med kvällsdoppen på Nore känns ganska långt borta och det var ju bara ett halvår sen. 
Snön lyser med sin frånvaro och termometern visar just nu +4 grader, det blir ännu en grön jul med andra ord. Var ju bara för några år sedan jag aldrig upplevt en grön jul, men nu känns det som att det har blivit några stycken på en ganska kort period. Tänk vad vi förstör...okej vad händer nu? Mysigaste rubriken "Nu är det jul igen" och så spårar det ur till tråkigheter direkt, det var inte tanken när jag började skriva. 
 
Okej, lämnar dom tråkiga tankarna och skriver iställat att ikväll är det Mandelmanns jul på tv4/Cmore! Klockan 21 visas det, så då blir det till att ladda upp med lussebullar och glögg!♥
Bild här

RSS 2.0