Nyår

(null)
 
Nu är det lite drygt ett dygn kvar av 2017, sedan tar vi steget över till 2018. Det ska bli spännande att se vad det nya året kommer bringa för möjligheter. Brukar inte ge några direkta nyårslöften, kanske ska bryta traditionen? Nyårsmål känns bättre.
 
Jag kommer fira nyår i Gävle i år tillsammans med sambo och några vänner. Det blir middag, spel och massa mys. Det har blivit vår lilla tradition. Temat för morgondagens middag är mexikanskt, försöker klura ut vad vi ska sno ihop.

Stilla

Jag har haft en himla fin och mysig julhelg, så tacksam för alla som finns runt omkring mig. Nu har jag några lediga dagar då jag gör det som faller mig in. Läser böcker, andas frisk luft, kollar på serier och äter godis. Och bäst av allt; mys med sambon och andra i min närhet. 
 
Just nu faller snön utanför fönstret. Min kropp skulle gärna slippa skotta lika mycket snö som igår, vi får väl se hur stor mängd som faller. 
 

Mandelmanns jul

Ikväll är det som bäddat för julmys! Vi ska klä granen, och Mandelmanns julprogram visas ikväll klockan 20 på 4:an - och till det serveras det julfika såklart. 
Har tre dagar kvar att jobba innan jag får gå på julledighet, det ska bli så skönt!
Bild från google bildsök/TV4

Vinterlandskap

Älskar när trädena grenar tyngs ner av snön och när iskristallerna dansar i luften. 
(null)
(null)
 

December rusar förbi

Jisses, jag var då verkligen en dålig bloggare. Känns som att det går längre och längre mellan inläggen, men jag tycks aldrig hitta tiden? Eller rättare sagt; jag har valt att lägga tiden på annat. 
Julen närmar sig med stormsteg (jul hela månaden iofs, tänker på julafton och allt som hör till), det går så himla fort! Vi kommer fira jul hemma hos Tobbes familj på julafton och hos min familj på juldagen, det är ju liksom julafton två gånger per år numera och det är ju inte fy skam! Behöver kolla av om det är någonting inför julborden som vi ska ta med, klurar på att ta med någon form av julgodis i alla fall. 
 
På tal om julbord så ska vi på julbord på söndag på Orbaden. Tobbes föräldrar ville bjuda oss och det känns som väldigt dumt att tacka nej. Jag hoppas på att det finns saffranspannacotta precis som förra året, NOM! 

RSS 2.0