Stockholms-häng

Spenderade gårdagskvällen på Tyrol tillsammans med dom här grabbarna och lillasyster. Airbourne stog på scen - ett jäkla drag skulle jag vilja säga! Ikväll väntar hemmahäng med mat och film, lagom torsdagsaktivitet.
Work work work

Jag har ett tolv-timmars arbetspass idag och jag måste säga att det är en himla tur att man inte har sånna pass varje vecka, eller ännu värre, varje dag. Det blir inte många timmar att spela på när man kommer hem, och sedan så är det bara att lägga sig igen om man ska orka med jobbdagen imorgon också. Sen är det äntligen dags för en välbehövlig helg! Inleder helgen med hemmamys framför Idol, eventuellt så kommer svärföräldrarna förbi med lite fjällsbesök. Dock så är det halvt fikaförbud vilket jag kan tycka känns lite tråkigt. Kommer det besök så ska det fikas tycker jag! Får se vad jag hinner göra åt saken, bullarna i frysen börjar ta slut så det enda som finns är lite småkakor. Aldrig fel med småkakor förstås men en kladdkaka eller en äppelpaj skulle ju kunna vara på sin plats. Får se vad tiden räcker till för, ikväll så tänker jag i alla fall plantera rumpan i soffan och kolla på Hela Sverige bakar. Kanske kan jag få någon inspiration därifrån?

Hummelbummel i Mässlingen

Augusti 2013

 

Söndagsutflykt

Har inte sådär jättemycket vettigt att skriva egentligen men ett litet inlägg ska jag väl lyckas få till. Jo, nu vet jag! Jag, Tobbe och hans syrra styrde kosan mot Gävle i söndags. Vi började med att stanna till hemma hos Lillstrumpa och Mats för lite middag och häng, vi serverades grekisk pytt-i-panna - gott! När vi var mätta och belåtna så packade vi in oss allihopa i bilen och åkte till Läkerol Arena. Där fick vi lyssna på Lars Winnerbäcks musik i nästan två timmar, underbart! Det var verkligen roligt att se honom igen, synd bara att det var en ganska liten publik som tagit sig dit för att se honom.
 
Till veckan så jobbar vi bara t v å (!) dagar, sen åker vi till Stockholm! Vi ska på konsert och på musikal, och sen blir det en massa mys och fika och ja massa bra saker helt enkelt.
Fotot har min snygging till pojkvän tagit, på dopet som vi var på i början av månaden. På lördag är det dags för nästa dop!

Tre bilder

Höst 2013
 
 

Jakten på det försvunna körkortet

Jag hämtade ut mitt nya körkort i fredags efter jobbet (jag är nämligen så gammal så jag har haft mitt körkort i tio år = dags att förnya det). Postkillen som överlämnade det öppnade kuvertet och gluttade lite, måste ju kolla så att det var till mig han skulle lämna det. Jag fick kuvertet med körkortet i, funderade på att stoppa ner det i plånboken direkt men kände att jag hade för mycket saker i händerna så jag la istället ner kuvertet med kortet i, i min ficka på koftan som jag hade på mig. Vi åkte vidare för att handla lite mat (jag och Tobbe, inte postkillen) innan hemfärden, vet att jag då tänkte att nej, jag tar ur kuvertet ur fickan så att jag inte tappar det. Sen så tänkte inte jag mer på körkortet förens igår. Jahapp, vart hade jag lagt det då? Kollade i väskan, ingenting. Kom hem från jobbet, kollade först i koftan, ingenting. Kollade i kökslådan och på bänken i köket, ingenting. Började kolla igenom tidningskorgen och tänkte för mig själv jag har haft mitt andra körkort i TIO år och inte tappat bort det, och det här hinner jag knappt hämta ut så är det borta!Så himla typiskt mig också att slarva bort saker, är verkligen virrig nu för tiden. 
Men ja, jag hittade ju körkortet tillslut. Det låg - i väskan. Happ. I innerfacket, så jag hade till och med stoppat det på bästa stället. Nu ligger det i plånboken, förhoppningsvis så kommer jag ha koll på det i fortsättningen...

F&V

 

Underbar höstdag

Bjuder på lite bilder från min och Tobbes höstpromenad i lördags, det var grymt väder och riktigt vart! Man förstår inte att det är oktober. Men nu ser det ju ut att bli annat väder tyvärr, laddar för snö i slutet av veckan. Alldeles för tidigt tycker jag men det finns ju inte så mycket annat att göra än att gilla läget. Men nog räcker det om första snön kommer strax innan första advent tycker jag, inte nu när naturen sprakar av massa färger!
 

En kaffetår

Några av dagens inköp på Röda Korset. Vi fick med oss detta hem, plus soppslev, bakformar och två korgar. En har jag planterat i redan och den andra spar jag till lite närmare jul, jag tänkte att en hyacint skulle få bo där i. Kul att fynda lite, jag skulle nog kunna få med mig hur mycket som helst därifrån som det känns.
 

Höst

Jag måste verkligen försöka ta mig ut och fota lite höstbilder nu i helgen!Jag har inte fotat en endaste höstbild än i år och jag gråter lite inombords, det är ju så fint ute! Värsta senariot är att när jag drar upp persiennerna imorgon så poff! alla löven på marken och bara grått,grått,grått och nakna träd. Det kan ju vara fint det också såklart men dom måste fasiken sitta kvar tills jag har hunnit med en runda i alla fall! Vill såklart dra med min kära sambo ut också, hoppas att han är samarbetsvillig. 
En sak till som jag skulle vilja pyssla med är att göra lite höstfint på bron (förstukvisten om man så vill). Köpa lite ljung och plantera fint i några krukor, putsa av lyktan och..ja, vad mer? Jag vet inte, göra lite mysigare i alla fall, slänga sommarblommorna som fortfarande står kvar och ser alldeles bedrövliga ut. Faktiskt.

RSS 2.0