SMS-inlägg

mms_img-24941381 (MMS)


Strömlös, ett telenät som fungerar sådär, ...

Strömlös, ett telenät som fungerar sådär, så är livet i åsbo just nu. Roar mig med en bok sålänge, men snart är det väl för mörkt för att läsa också:/


The beautiful people

Nu ska vi snart äta, inspo a la Jamie Oliver blir det ikväll!

Jag har några dagars julledigt nu också, och hur det kan vara både bra och dåligt är väl en bra fråga va?


Save me

Har myst med Annelen ikväll, middag o massa prat blev det. Och massa mer prat ska hinnas med innan hon åker igen!:)

Nu borde jag lägga mig snart va?

Fin bild från Furuvik i somras. Jag ser ju brun ut, nån som överhuvudtaget kommer ihåg att jag var det?!

En måndag som faktiskt kan få kallas en ganska bra måndag

Nu blev jag ju allt sugen på en gadd alltså, jag måste nog ta och rita lite!:D

Har varit till lillasyster ikväll och hjälpt henne klätt granen, mysigt! Och liite mer julkänsla inbringade det i alla fall. Skickade in det sista till historian ikväll också (glömde givetvis bort det i helgen, minnet är ju så bra. Och nej, jag glömmer faktiskt inte bara bort dom tråkiga sakerna) plus att jag har tvättat.

Imorgon ska jag träffa Annelen, wiie! Längtas!


I think bad thoughts

Nu börjar den här helgen lida mot sitt slut också, en bra helg har det varit.
Var ledig i fredags, pysslade runt hemma, bjöd lillasyster på lunch och begav mig iväg till Bollnäs på festligheter på kvällen. Mycket trevligt var det:)
I lördags, igår, var jag till Gävle och julhandlade tillsammans med syrran o Mats. Som tur var tog vi tåget vid 10-tiden och inte klockan 8, hade blivit lite väl lite sömn då eftersom fredagskvällen blev rätt sen. Hittade några julklappar så nu är vi snart klara. Vi brukar alltid vara ute i sista minuten men ingen julstress för det liksom. Kvällen spenderades hemma tillsammans med katterna. Kollade på Harry Potter and the Order of the Phoenix och The Boondock Saints. Bra filmkväll med andra ord.
Idag har jag varit i Åsbo, blivit bjuden på mat (rotmos och fläsklägg, var ju inte igår direkt, gott!), börjat på någon form av plan inför nyår, slagit in julklappar och lyssnat på grym musik då. Ingen julmusik dock men äh, det får gå ändå.

Och här kommer ett gäng med bilder;

Frida och Mats lussar hemma hos mig

Julmys hos Carro

Amaryllis som jag har fått av mamma

Min middag igår

Och en kissekatt, Freja

Med ena foten utanför

Hur mycket julfika får man äta innan det är stop? Man kan ju inte stoppa i sig hur mycket som helst bara för att det är jul, så nu får det bli en dag utan fika imorgon! Japp, så får det bli. Och imorgon är jag ledig, himla skönt faktiskt! Lyx att ha timmar som man måste ta ut innan nyår (annars så försvinner dom och läggs till nån pensionsfond istället, blir inget kvar med andra ord), så att man liksom måste vara ledig. Har ingenting speciellt inplanerat under dagen heller så det känns skönt. Bara vara ledig liksom. Sen får vi se om det kanske blir festligheter på kvällen. Hur ska jag orka, jag som ska till Gävle på lördag liksom? Ah, det får nog gå!En spirande blomma som bjuder sin syster till dans här på ängen till sommarens vind

:'(♥

Jag vaggar en droppe och vinden mig stillar och lyssnar till fågeln vars sång ger mig ro
som ensam och stolt på sin kvist för mig drillar ett lockrop till vänner från berg och från mo

Ängen är fylld utav humlor och bin som ser mina blommor och blad
dom värmer mitt hjärta dom värmer mitt lin ja sånt gör en linblomma glad

Fjärilen fläktar med spröda små vingar och flugorna fångas av fåglar i flykt
mot himlen och solen sig duvhöken svingar och sover gör kidet hos mamman så tryggt


Ängen är fylld utan humlor och bin som ser mina blommor och blad
dom värmer mitt hjärta dom värmer mitt lin ja sånt gör en linblomma glad

En spirande blomma som bjuder sin syster till dans här på ängen till sommarens vind
smeker sin blomma och ser hennes lyster från skimrande daggdroppar på hennes kind

Ängen är fylld utav humlor och bin som ser mina blommor och blad
dom värmer mitt härta dom värmer mitt lin ja sånt gör en linblomma glad

Fade to black

Sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan sätta igång med julgodiset som ska tillverkas. Blir en sån kväll ikväll, städningen finns väl kvar tills imorgon misstänker jag. Katter är som tidigare sagt dåliga på att städa, mina åtminstone.

Snö har vi fått i alla fall, men nu är det töväder. Kan det inte bara få vara kallt så att snön ligger kvar? Det är sjukt nära till jul nu, min julkänsla är fortfarande som bortblåst och jag tror inte att jag kommer hinna hitta igen den innan julhelgen heller. Tråkigt, jag som verkligen gillar julen. Kanske borde byta ut Sonata Arctica mot lite julmusik?


Remember when we used to look how sun sets far away?

Insåg tidigare att jag inte hade något smör hemma. Inget smör = inga lussebullar ikväll. Vilket kanske var lika bra eftersom jag egentligen inte var så pepp på att baka det - får bli en annan kväll!
Har just kommit in från en promenad så nu är man både varm och smufrusen på samma gång, ska krypa ner i soffan snart (ja, inte bokstavligt talat då) och titta på ett eller kanske två avsnitt av Grey's. Blev inget avsnitt igår nämligen..


I remember little things you hardly ever do
Tell me why
I don't know why it's over
I remember shooting stars, the walk we took that night
I hope your wish came true, mine betrayed me
Had Enough

Disk, promenad och Grey's Anatomy låter väl som en plan?


Owl

Handlat, tvättar, har fixat några julklappar tillsammans med Frida, funderar på julgodis och börjar just konstatera att jag skulle behöva smörja in benen. Torra! Men, blir till att springa ner till tvättstugan först. Sovmorgon får jag förövrigt imorgon också, det tackar vi för!

Ugglering

Sleeping sun

Var på julmarknad på Stene idag tillsammans med Frida och Mats. Kanske att det hjälpte julkänslan lite på traven, men den har inte infunnit sig lika mycket som förra året. Men det brukar vara så, varannat år finns den där, varannat gömmer den sig lite. Kanske borde det vara jul varannat år? Vi fick oss ett varsitt knäckäpple i alla fall vilket resulterade i knäck överallt, men gott var det i alla fall!:)


Unusual

You can't change me 'cause

I don't wanna be like you
I don't wanna live by your rules
I don't wanna try to fit in
To be typical
I'm just gonna be who I am
I just wanna live in a world
In a world where unusual is beautiful
Unusual is beautiful

Enough for always

Nu lyssnar jag på finaste Kate Voegele och hade tänkt göra en paj. Kom på att jag hade filodeg kvar sen förra helgen som måste användas upp, så paj it is! Bra att ha i frysen också, smidigt att ta upp och värma (min frys som jag för övrigt måste försöka få lite tommare så att jag kan baka lussebullar).

Och! Jag hittade några julklappar idag på min julklappsrunda. Känns bra att ha kommit igång, även om det är ett par kvar att inhandla..

Bild från google bildsök

Gravity Happens

Igår kväll så vankades det julfest med jobbet i Orbaden. Massa mat och fina människor gör ju att det hela blev en bra kväll!:) Synd bara att man inte orkar äta så mycket som man skulle vilja - men så är det ju nästan alltid, speciellt på julbord. Kom hem strax före klockan ett och då var det faktiskt skönt att få krypa ner i sängen.

Idag blir det en sväng på köpingen för att kolla in julklappsutbudet, och i eftermiddag/kväll så blir det ett besök i Åsbo. Katterna är ju redan där så blir nog så att jag stannar tills imorgon. Och imorgon är det julmarknad på Stene som jag o syster ska besöka. Brukar finnas goda sockriga bullar där, samt att vi hoppas på att få lite julkänsla!


Alla borde få en julkalender från sitt job...

mms_img167644546 (MMS)

Alla borde få en julkalender från sitt jobb (choklad då givetvis!)


RSS 2.0