Mitten av juni

Nej men snälla, hur fint är det inte ute den här tiden på året? Insåg det igår när vi tog en promenad hemma hos mina föräldrar. Det skira gröna, alla blommor, underbart! Det är ju en sak jag hatar med att bo i lägenhet, tycker att jag missar alla växlingar mellan årstider och hur årstiderna exploderar. Men en dag så!
(null)
(null)
(null)

22:44

Idag på vår promenad så stannade vi till vid folkparken, främst för att Vilda var hungrig, men till vår lycka så såg vi att de hade glass-servering där! Så efter bebismatning så åt vi kulglass innan vi fortsatte vår promenad runt Kyrksjön. Mysigt!
(null)

En tur till Växbo

Vi tog en tur till Växbo igår, skönt att komma ut lite + spännande att se hur allt skulle rulla med bebisarna! Allt funkade fint, vi kommer på saker allt eftersom som vi kan förbättra och ändra. 
Vi åt lunch på Växbo bageri, räkmacka och Trocadero zero blev det för mig. Mycket gott! Skönt att vara ledig såhär i mitten av juni innan turistandet har kommit igång, igår när vi kom dit så var det ingen där. Kom några fler själar efter oss, men inga problem att hålla avstånd samt bra att det går att sitta ute (annars så hade vi inte åkt dit heller). 
(null)
(null)
(null)

Dagarna går i ett

Blir alldeles dagvill och tidsvill, dagarna och tiden går så fort! Tycker knappt att vi gör nånting vissa dagar och ändå så försvinner dagarna i ett rasande tempo! Idag har vi ändå haft en ganska fullspäckad dag. Morgonen började med ett besök på kommunen för att bekräfta faderskapet, så nu är Tobbe pappa till våra små även på papper, känns skönt att ha det ordnat (för att undvika missförstånd; han ÄR ju pappan men eftersom vi inte är gifta måste det signeras papper osv). Vi fortsatte dagen med en liten promenad vid Kyrksjön, åt en glass i solen, hängde hemma i några timmar och sedan åkte jag till affären för att handla lite matvaror. Nu ikväll har vi haft besök av mamma o pappa, dom var snälla och skjutsade hem Vidar (han har varit hos dem i några veckor, dels vid förlossningen och sen fick han stanna lite extra så att vi haft möjlighet att komma in i rutiner. Mer om rutiner i ett annat inlägg kanske!), vi fikade innan de åkte hemåt igen. Nu ska vi snart försöka natta de små och sedan oss själva, oss själva blir det nog inga problem att natta i alla fall...
(null)
(null)
 

RSS 2.0