One step closer

Har varit en lugn hemma-dag idag, mest inte gjort någonting. Ingenting vettigt o nyttigt iaf, förutom att laga mat o plocka ur diskmaskinen. Men söndag är ju vilodag, så det är helt okej. Om ca en timme blir det soffan igen o sista hockeymatchen det här OS-året. Blir till att poppa lite popcorn o göra sig lite te.

Imorgon kväll är en filmkväll med Annelen o ev Jonsson inbokad. Skräck it is, om inte Linda vill se Twilight förstås? Jobbdags imorgon igen också, helgerna går så fort. Men känns megaskönt att jag har varit ledig en extra dag iaf, det borde man vara varje vecka tycker jag.


Miss katt

Födelsedagskatten som fyllde två år igår:)

Don't leave me alone

Eh, oj då. Det blev visst några fler cult-prylar inhandlade idag. Men fint blir det! Råkade visst bli två avsnitt till av Gossip Girl också, så går det när man lämnar mig själv hemma. Tur att jag ska till Linda ikväll, annars så hade det nog lätt blivit minst två avsnitt till. Men nu blir det melodifestivalen och efter det, en film kanske? Har tagit med några stycken så att de kan välja lite.


Cry-Baby - se den

Tittade på Cry-Baby igår kväll/natt, och den var bättre än vad jag kom ihåg till o med! Så har ni inte sett den, gör det! Och om ni redan har gjort det, då kan ni alltid titta på den igen:)

"Eisenhower är president, rock'n'roll regerar och Wade "Cry-Baby" Walker är värstingen på skolan.

Johnny Depp leder en supercool skådespelarensemble, som den oemotståndlige skurken vars fantastiska förmåga att fälla en ensam  tår gör tjejerna galna - speciellt den rika och vackra Alison Vernon-Williams (Amy Locane), som mot sin vilja dras till den omogna brottslingen och hans förbjudna värld av rockmusik, snabba bilar och vackra kvinnor. Följ med till ett dieseldoftande och syndigt 1954 i denna fantastiska musikaliska komedi från regissören John Waters.
"


Anjas åk - min fördel

Problemet som jag hade förut löste sig. Slog på tvn precis när Anja skulle åka, hon skidade dåligt så då kollade jag på två avsnitt av Gossip Girl istället. Oh, såå bra serie! Sen har jag suttit och funderat på den här j*vla bloggdesignen, men det bara skiter sig. Blir inte alls som jag vill. K kanske är lite mer haj på det där o kan hjälpa mig. Men det får nog bli en senare fråga, öl, hockey o tv-spel står på hans schema just nu.

Jag ska nog allt luta mig tillbaka nu o titta på andra avsnittet av 21 jump street. Känns väldigt wierd att Depp är så ung som han är..blir alldeles fel på nå vis.


Cult Design

Hur är det tänkt att jag ska hinna titta på Gossip Girl när det är OS hela kvällarna? Hade planerat att titta vid 19-tiden, men se nej det går inte för då är det alpint. O sen rullar det på med sport hela kvällen, + att det vankas tv-spel. O inte går det att titta på datorn heller för skivorna är kopieringsskyddade o vägrar spelas. Oh vilka probs! Har pyntat lägenheten med de nya cult-sakerna iaf, och jag tror nästan att det blir en sväng till Kardemumma imorgon igen;)


En svängom

Hemma igen efter hårklippning o trevlig lunch! Blev en ciabatta med fetaost för mig, mums! Kollade av bokrean på både bokhandeln (hittade inte så mycket av intresse där, orkade för den delen inte kolla så noga heller) och på Prix. På Prix så såg jag en del intressant, men det var stora o tunga böcker = jag orkade inte bära hem dem. Funderar starkt på att ta en svängom på bokus faktiskt.
Inhandlade lite från Kardemumma, Cult design. Använde upp mitt presentkort som jag fick förra året...brukar ju glömma att ta med presentkorten dit, men det gör ju iofs att de räcker mycket längre.


Bra födelsedag

Hade en bra födelsedag igår trots att den började med att Sverige förlorade i hockeyn..tack alla som förgyllde dagen med gratulationer o sin närvaro♥ O för alla presenter såklart:D

Idag är jag faktiskt ledig, och det känns ruskigt skönt! Känns dock som lördag men två lördagar på en o samma vecka är ju aldrig fel. Idag väntar hårklippning hos Johanna vid 11-tiden, och efter det fika med Annelen och kanske Linda. Sen ska jag ta mig en sväng på bokrean, och Kardemumma. Vet inte vad kvällen har att erbjuda än, får se om det blir lugn hemmakväll med ett avsnitt av Gossip Girl kanske. Ja, innan grabbarna kommer och lägger beslag på tvn;) Fick nämligen säsong två av bästaste K igår♥


Effektiv

Ojoj, många järn i elden just nu. Håller dels på att baka, dels tittar på sprinten o sen sitter vid datorn. Måste verkligen komma ihåg kakan, ser riktigt god ut just nu iaf.

Tre dagar kvar att jobba, sen är jag ledig i tre, skönt! Ville verkligen inte gå till jobbet i morse när det var -27 grader ute, man  tappar liksom motivationen.

Haha, nu löste jag ett problem, går ju att titta på live-sändningen via svt.se också;P En vurp blev det iaf.


My baby is comming home

K kom inte längre än till Gävle, tåget därifrån var såpass försenat så de skulle ha missat flyget med en halvtimme. Så snart är han hemma hos mig igen♥ Får väl se om det blir ett nytt försök, beror väl på vad jobbet säger o så.

Hur ska man spendera kvällen då? Både alpint o skidskytte, men det skulle ju vara trevligt att se en film också. Här nedan är filmerna jag beställde från Ginza iaf, bara tittat på ett avsnitt av serien än så länge, ingen film.

The ninth gate, Cry Baby o 21 jump street

Nailpolish

Två nya lack från Parfymshopen

Får jag bjuda på en bit?

Nu har min babe åkt:( Han o norrbaggen vet dock inte om de kommer ta sig ens till Stockholm, tågtrafiken mellan Gävle-Stockholm var visst rätt kaotisk enligt tågvärden på x-tåget. Och tåget de ska åka från Gävle är redan en timme försenat, vilket innebär att de kommer ha ca 15 min på sig på Arlanda att checka in. Och då menar jag 15 min från det att tåget stannar på stationen. Lite tajt kanske.

Igår så bjöds det på smörgåstårta i Åsbo, väldigt gott!


Åh, förresten, OS-snack; Skidkillarna igår var ju grymma! Kul att tvåla till norrmännen också eftersom de var så kaxiga innan.

Tryout

Men ojoj, det blev ju riktigt spännande där på slutet! I första perioden var ju Vitryssland inte alls med, "Oj, där var visst pucken, men nej, ta den ni Sverige" typ. Har hunnit med att lacka naglarna, pratat med mamma o provat nya strumpbyxor också. Strumpbyxorna köpte jag för nån vecka sen men kom på att jag fortfarande inte provat dem. Bra där.

Har kommit på att jag vill hinna med Parfymshopen imorgon innan det bär av till Åsbo, skulle vilja ha ett turkost/grönt nagellack. Ska nog allt försöka hinna med att gå o kolla efter det.

Nu blir det lite surf, sen efter det ska jag sätta mig i soffan igen och titta på första avsnittet av 21 Jump Street. För övrigt så är det en av filmerna/serierna som jag beställde från Ginza.


Skogskatterna


Sommarvindar leder mig hem

Usch, vad tråkig jag känner mig ikväll. Hade starka funderingar på att gå till Annelen, men jag känner inte alls för att gå ut i det här tråk-vädret. Nu vill jag ha sommar! Förstår inte varför jag känner mig så trött på vintern, det är ju en bra vinter med massor av snö - precis som det ska vara. Det är nog för att det har varit så kallt tidigare tror jag. Och plus för att det ska bli kasst väder i helgen, boring. Sitter och lyssnar på Engmans nu och drömmer mig bort, grannarna får stå ut med lite skönsång;)

Hockey ikväll i alla fall, Sverige - Vitryssland. Lite tråkigt att kolla på hockey själv kanske, men jag har laddat upp med godis. Imorgon på dan blir det Åsbo och smörgåstårta, gottgott. Nån blir ju gammal snart, som Tony så fint sa..


OS

Nu är det nog minsann dags för ett inlägg. Afropower ikväll - roligt, svettigt och ja, roligt igen. Hängde med lite bättre ikväll igen.

OS-feber nån? K och jag var uppe natten som var och tittade på hockey, Sverige-Tyskland. La oss vid 22, klev upp vid 01:45 o la oss igen vid 04. O sen upp igen vid kl 06. Lite crazy kanske, men det funkade bra. Har inte varit speciellt trött idag heller konstigt nog. Imorgon visas hockeyn på en lite bättre tid iaf, 21:00 mot Vitryssland, jag är bänkad. Imorgon är det för övrigt fredag och jag klagar inte!

Friday Night Fever

Haha, gud vad galet det var här hemma när jag kom hem från jobbet! Kristian ska (eller rättare sagt är) på firmafest ikväll så han, Frida, Martin o Lars har campat här innan och lekt pirater; ArrG! Hah;D Nu ligger katterna alldeles utslagna i soffan, och jag ska ladda dvd:n med en film tänkte jag, Saturday Night Fever blir det, och så ska jag bänka upp med fruktsallad. Var attans längesen jag åt det så det ska bli gott.

Laters!

Dancing

Frida och jag var och svängde våra lurviga nu ikväll, roligt men det var allt lite svårare än förra gången. Jag hängde med ibland iaf:D Nu ser vi frem emot nästa torsdag! Men innan det, helg! Fredag imorgon, jobbar till kvart över fem vilket är både bra och dåligt. Får sova en timme längre vilket är bra, kommer hem ca 30 min senare, vilket iofs inte gör så jättemycket. Så då är det väl mest bra antar jag.

Imorgon blir det nog som sagt filmkväll, men fick inte mina filmer idag (dom kommer till Åsbo så hinner alltså inte få dem tills i morgon. För även om de kommer dit imorgon så kommer ju inte jag åka o hämta dem. Aja, den som väntar på nåt gott..

Läget är under kontroll

Det gick bra med tvättmaskinen, den var klar när jag kom ner. Hoppas att inte nästa maskin tar lika lång tid bara, för då har jag problem.
Imorgon blir det dans Stark efter jobbet, ska bli roligt! Får se om jag hänger med bättre den här gången, men jag tycker att jag var rätt duktig första gången också faktiskt:)

Oh, just det. Brandlarmet gick idag på jobbet. Alla kollar runt omkring sig och tänker "är det övning eller är det på riktigt?" Men eftersom alla var ungefär lika förvirrade så traskade vi ut. Och tydligen så var det någon som bränt smör (?) i köket, så larmet gick på riktigt. Det började dock inte brinna.

Nu är det snart helg igen. Hade tänkt satsa på en filmkväll på fredag eftersom Kristian är borta då. Skulle ju passa perfekt om jag får mina filmer, annars så kanske det blir en med Travolta istället som jag smyglånat av Frida^^
Nu ska jag väcka K, ett avsnitt av CSI eller Lost är på sin plats tycker jag!


Movietime

Ge mig mina filmer, jag vill ha dem nu! Hoppas att dom kommer imorgon, då kan Frida ta med dem på fredag. Right? Och Edward Scissorhands har jag nog i min filmlåda tror jag bestämt.

Idag har vi tvätt-kväll. Men en maskin verkar fungera lite sisådär, var fortfarande på förtvätt när jag kom ner efter ca en timme. Och det verkar ju inte helt rätt. Får väl se om den har kommit någonvart nästa gång jag går ner. Annars så vet jag inte riktigt vad jag gör, det är ju fullt med vatten i den..men det ordnar sig säkert.

Oh, den 26:e februari är jag ledig, nån mer som är det? Tog en ledig dag bara ändå, skönt ska det bli.



Cry baby, cry

Sådär, då har jag gjort en beställning från Ginza - två filmer och en serie blev det. Beställde bland annat hem Cry Baby, har sett den förut men det var längesen så vill se den igen. Och det var längesen jag köpte en film (känns det som iaf?) så nu var det på tiden. Måste beställa hem One Tree Hill och Gossip Girl också..men väntar jag lite till så kanske de hinner sänka priset lite;)

Someone's going to Edinburgh and it's not me. Guess who:D

Kärringtand

Nu blir det te och soffmys!

En bra dag, trots måndag

Kristian och jag kollade på Iron Man igår kväll, den var bra även om jag blev lite trötter där ett tag. Ikväll känns det som att det är dags för CSI, var nån dag sen sist nu!

Måndag idag, arbetsdagen rullade förbi ganska smärtfritt trots att det just är måndag. Men att jag satt på fullmakter halva dan gjorde väl sitt till, men det tackar jag för. Bara fyra dagar kvar o sen är det helg igen, skönt skönt. Jag funderar faktiskt på att ta ledigt en dag snart också, en fredag skulle sitta fint. Handla lite kanske? Eller bara lata sig, har inte riktigt bestämt mig än.

Nu ska jag gå på filmjakt!


Nattens barn

Nattens barn författad av Traci Lords. Läs den! Brukar i vanliga fall inte rekommendera böcker innan jag har läst ut den, men för den här gör jag ett undantag. Hon skriver om sitt liv som barnporrstjärna och den vändning som hon lyckades göra.

"Tolvåriga Nora Kuzma kom till södra Kalifornien med sin mamma och tre systrar på jakt efter ett stadgat liv. Men åratal av sexövergrepp och likgiltiga föräldrar drev henne ut på gatorna i Hollywood och raka vägen till en agentur för nakenmodeller.
I kampen för att överleva antog hon namnet Traci Lords och blev Penthouse-utvik. Vid femton års ålder var hon en världsberömd porrdrottning som drunknade i ett hav av sex, droger och lögner, tills FBI slog till mot hennes hem bara några dagar efter hennes artonde födelsedag.
Nattens barn är den starka, ocensurerade och inspirerande historien om en ung flicka som slöt fred med sitt förflutna, övervann omöjliga odds och blev en framgångsrik skådespelerska, skivartist, och, det mest fantastiska av allt, en lycklig och frisk kvinna."



Skrattfest

Både jag och Annelen var för trötta igår så det blev ingen nedsupning, men vi hade faktiskt roligt ändå. Även om det såg rätt kört ut påengång när vi kom till Järnvägs, det var inte mycke folk alls där. Kom väl lite mer folk sen, men det blev aldrig trångt direkt. Men vi rockade loss lite o då blev det roligare. Ständut Blakk var duktiga, men de spelade rätt dåliga låtar. Ge min sommar o Engmans säger jag bara! Fick skratta en hel del på slutet också, homo-historia från toaletten o en MP som tydligen gillar att slicka folk i öronen - det är humor det!:D Jimmys minspel var obetalbart!

Idag ska vi åka till Åsbo och lämna tillbaka bilen. Kommer man dit i bra tid så kanske man hinner knäppa ett foto eller två också, är rätt fint väder ute idag. Sen kanske Annelen ska komma på fika, och ikväll blir det film,film,film! Vet inte vad än, men det ska vi nog lösa! Mamma kanske har en som man kan låna. Ska förresten göra en liten filmbeställning snart också..!


Har du nåt att bjuda på?


Back from Bollnäs

Det bästa fyndet jag gjorde idag var nog två lampskärmar. En lila och en beige. Den lilla pryder fönstret i köket, passar bra ihop med den lila duken som jag fick i julklapp. Råkade få med mig tre olika teer hem också, teparty någon?

Ikväll blir det schlager och efter det så lutar det åt utgång på Järnvägs. Ständut Blakk spelar ju där. Tror aldrig att jag har hört dem förut så sitter och lyssnar lite på Youtube, men jag är föga imopnerad måste jag säga. Fruktflickan? Whooot? Aja, det kan säkert bli bra. Ska supa ner Annelen hade jag tänkt^^

Lunch - mannagrynsgröt med hallonsylt!

Nån som smakat? Helt ok, men original- ballerina är godare

Lördag

Nu är det snart dags att åka till Bollnäs med mamma o pappa. Kristian är påväg till Östersund för att ev hämta en skoter. Är väldigt sällan som jag åker till Bollnäs för att handla, typ händer bara när jag följer med familjen. Rätt kasst utbud där måste jag säga;)  Men vem vet, man kanske gör ett fynd! Ikväll ska jag planka killarnas grabb-kväll tänkte jag, men det gör ingenting för de tycker så mycket om mig ändå^^


Summertime


Bambi gör entré

Nu har jag varit på mitt första danspass - ever! AfropowerStark, roligt var det och fler gånger blir det. Det såg säkert inte alltför vackert ut, men svettigt blev det och som sagt - det var roligt:) Och nu är man ju absolut värd lite fika ikväll;)

Imorgon är det redan fredag, den  här veckan har verkligen gått supersnabbt tycker jag. Får se vad helgen har att bjuda på, blir eventuellt utgång med Annelen på lördag, Ständut Blakk spelar på Jvgs så man kanske borde bege sig dit egentligen. Har väl antagligen ingenting bättre för mig.


Två bokningar

Sådär, nu har vi två konserter inbokade tills i sommar! Lars Winnerbäck på Stene i juli och Brolle på Orhalla i augusti, kommer nog bli en kanonsommar det här! Och jag menar, det är ju bara 3e februari än, det kommer nog med andra ord bli ett kanonår. Har ju bland annat en resa att boka in också, iih:D

Nu är det i alla fall dags för en dusch, och sen..gissa vad? CSI.


Igår entrade vi röda stolarna

Var på bio igår med Annelen och såg Avatar, den var bra! Det var en cool tant där och tittade också, hon kanske var 70 år (? jag är rätt dålig på att uppskatta åldrar ska tilläggas), satt alldeles själv och tittade. Blev på något vis glad när jag såg henne, hoppas att jag också tittar på filmer som Avatar på bio när jag blir gammal.


Denna drinken den har vandrat...

En dag avklarad - tre kvar sen är det fredag igen! Gick rätt bra på jobbet idag men det är måndag så det var lite måndagssegt. Nu känner jag mig rätt trött men ska ta en dusch snart så kanske jag piggnar på mig lite. Efter det blir det ett eller kanske två avsnitt av CSI. Skulle ha inhandlat två nya boxar - One Tree Hill och Gossip Girl, mej vill ha. Men just de ja, det är ju nån som fyller år snart;)

Imorgon är det biodags med Annelen!

Fridas monsterdrink; mörk rom och ananasjuice - rekommenderas inte!

Vi gav den ett försök allihopa...

Men nej, den smakade som en riktig dundergrogg a la fjortis.

Men Annelen däremot, hon tyckte att den var god. Vet inte vad det säger om henne dock:P

RSS 2.0