Frostiga dagar

Det blev en promenad nere vid älven igår, så fint men det blev verkligen kallt efter ett tag! Tvillingarna höll sig varma i alla fall, men måste bli lite bättre på att klä på mig själv tror jag visst. Speciellt svårt att få till nånting bra på händerna verkar det som, blir nästan alltid kall numera (har ju alltid haft lätt för att bli kall om händerna) när jag skjuter vagnen, och då har jag redan testat att ha mina varmaste vantar!
 
Idag är det fredag och vi har inga direkta planer inför helgen. Vi ska försöka göra advent här hemma, får se hur mycket vi får gjort! Tar ett fönster i taget tror jag och jobbar mig runt, annars slutar det väl med att vi varken har gardiner eller lampor i fönstret.
 

6-månaders kontroll

Vi var till BVC idag för 6-månaders kontroll, både Vilda och Valter gick igenom besiktningen! Var väldigt snabbt besök, trodde att dom skulle kolla fler saker? Kollade fontanellerna, ögon, lyssnade på lungor och sådär, men frågade ingenting om kidsen kan sitta/vända sig/greppa saker osv. Pratade lite om mat, men det var ju samtidigt som läkaren gjorde undersökningen så det kändes som ett lite halvstressat besök nu när jag tänker på det i efterhand. Nästa besök är vid 8 månader, hembesök (beroende på corona-läget). 
Annars så har vi inte hunnit göra så mycket annat idag, handlat lite på Coop men annars bara lekt, sjungit, matat typ. Det är lite så dagarna ser ut nu för tiden!
Älsklingar!♥

Nytt till mami

Inhandlade lite nytt till mig själv för jag tyckte att jag var värd det. Duschcreme och bodylotion från Ida Warg. Så nu luktar jag gott, dom gånger jag får till en dusch, haha! Duschar ofta med publik nu för tiden för övrigt, har kommit på att de små huliganerna kan roas i omkring 3-5 minuter när jag duschar, min fina sångröst är bra den! Så tips till er med småbarn, låt dom titta på när ni duschar😂
 

RSS 2.0