Waiting for forever

Det är tur att den här sommaren har bjudit på några fina dagar i alla fall, det gäller bara att komma ihåg att njuta av dem. Passa på att grilla på en riktigt dålig engångsgrill till exempel, som slutar med att man får gå hem och steka hamburgarna så att dom ska bli ätbara. Men det är ett fint minne ändå.


Inside out

En vecka kvar, sen väntar tre veckors semester. Jag kommer inleda semestern med ett bröllop på lördan och på måndag morgon drar jag och mina fina iväg på en roadtrip. Hoppas på att älsklings nacke blir bättre innan dess bara, mirakelmedicin eller tips någon? Känns som en himla bra start på en himla bra semester i alla fall. Men där är vi inte riktigt än. Helgen nu kommer inledas tillsammans med Annelen och Madde, middag ute och sen landar vi i soffan för en filmkväll. Vi har nog en del att prata om också eftersom vi inte setts på drygt två veckor.
Morgondagen är oplanerad, på kvällen stundar släktmiddag hemma hos mamma och pappa. Tror det kan bli riktigt trevligt, inte så ofta som mamma och pappa ställer till med fest. Jag hoppas att solen och värmen håller i sig i helgen, kanske kan årets första dopp bli av! Snart augusti och jag har för mig att det pratades om att vi skulle ta första doppet innan augusti. Sent, minst sagt.

If I could fly

Helg, underbara helg. Inleddes med en mysig hemmakväll tillsammans med Tobbe igår. Vi grillade och tittade på film. Studio Sex, Lisa Marklunds bok. Helt okej måste jag säga. Vi hann med ett avsnitt av One Tree Hill också, vi har tagit oss till säsong fyra nu. Hur många finns det? Säsong åtta står i min filmhylla, undrar om det har kommit ut någon mer? 
 
Idag ska vi hälsa på min lilla farmor♥, var alltför länge sen nu. Senare idag så har vi planerat in en fisketur tillsammans med pappa. Tror nog att det blir ett besök till båten, det blev inte många turer i den förra året så skulle vilja hinna med några fler gånger i år i alla fall. Hoppas att vädret är på vår sida bara, just nu så ser det lite ostabilt ut.

Fisketur med pappa förra året

Don't run away

Jag börjar känna att sommaren bara springer förbi, jag har ingen aning om vart maj månad tog vägen, juni är slut och vi är nästan i mitten av juli. Om fyra helger ska vi på bröllop och då är vi redan inne i augusti. Och då börjar semestern också och då lär ju inte tiden gå långsammare direkt. Inte kan jag trycka in mer saker under dagarna och kvällarna heller som det känns, inte om jag ska orka jobba dom sista dagarna innan semestern. Vädret hjälper ju inte till heller, regn, regn och åter regn. Kan ju vara mysigt med någon regndag ibland så att man kan sitta inne med gott samvete och kolla på någon serie, men nu får det väl allt vara nog för ett tag.
 
Har betalat in det sista på Greklandsresan nu i alla fall, och halva inbetalningen på stugan i Lysekil är klar. Lite reseplanering på det här så!


Rock the night

Har just pudrat in mina ben i potatismjöl - att festa på en ö innebär att man får stå ut med en del myggbett. Nu står jag snart inte ut längre, någon som har lust att byta ett smalben med mig?
Jag och Tobbe har just vinkat av islänningen vid tåget, blev lite mat och kaffe/glass (bara mat för min del, alldeles för mätt för att få i mig en glass, jag vet, något verkar vara fel. Jag kanske börjar bli sjuk?) innan han åkte iväg också. Nu blir det inte många knop ikväll som det känns, har varit himla trött idag och jag skyller allt på myggbetten. Kliat som tusan så kunde inte sova riktigt. Sådär, nu har jag klagat nog för ikväll tror jag.
 
Annars då? Filmmys igår kväll med fint folk, tzatziki, pannacotta och kladdkaksmuffins. Inte helt fel.
 
Bröllopsbestyren fortgår förresten, tur att jag har en så fin älskling för nu är mitt skoproblem löst i alla fall. Tack!♥


Fin Torön-kväll

Det blev en riktigt lyckad kväll igår kväll, kanske var läget något mer vågrät än vad det borde vara för någon viss person (och nej, jag pratar inte om mig själv) en liten stund, men det är väl sånt som händer. Bra folk och humör på topp iaf, och vädret blev riktigt bra det också även fast både klart och smhi lovade regn och åska hela dagen. Nej, bättre att gå efter vad yr visar, norrmännen är bättre på att spå väder!
 
Nu ska jag snart ta en vända till Prix, en vecka borta resulterar i ett inte alltför välfyllt kylskåp. Får se om jag får med mig lite bärhjälp också.


Och så var det visst juli

Überfint väder, lasagne i ugnen, fredag imorgon, glass (?) till efterrätt. Det känns helt okej just nu faktiskt. Det enda är väl att det hade varit skönt med semester snart, men den som spar han har right?
Vi peppar inför helgen också, icke att förglömma! Engmans Kapell på Torön väntar runt knuten, men först så kommer vi inleda dagen hemma hos Annelen. Det som talar emot festhumöret just nu är alla de gråa moln som tydligen ska besöka Jarse på lördag, håller tummarna för att det blir solsken ändå!

Pannkaksfrukost förra helgen, bananpannkakor

Fiskekväll


RSS 2.0