Flower

Hade en rolig kväll hemma hos Linda igår. Många skratt och ett flertal minst sagt intressanta drinkar..får väl se när nästa galej går av stapel, om inte alltför länge hoppas jag. Blev några bilder igår också, men de kommer lite senare. Köpte mig några tulpanerPrix igår, borde göra det oftare för det är ju så fint!


Trjoanska hästar

Kristian var borta i ett dygn och det var allt som behövdes. På den tiden lyckades jag fixa virus på bärbara datorn - utan att veta om det. Bra jobbat av mig! Tur att det var K som startade datorn o såg viruset, jag är inge bra på sånt där.

Kvällen har och spenderas fortfarande i soffan. Har tittat på På spåret och Skavlan, rätt bra fredagsunderhållning faktiskt. Nu är det Zorro som visas lite halvt i bakgrunden, kanske blir ett csi snart istället.

Imorgon blir det följande;
* Åka till Järvsö och hämta två paket:D
* Handla middag + snacks inför kvällen
* Systemet med Frida
* Middag med K och sis
* Fix o don inför kvällen
* Partey at Lindas place!

Skulle vilja hinna med en sväng på Kardemumma också, plus att jag skulle behöva nya långkalsonger..Mina som jag har har liksom tappat den lilla passform som de haft tidigare^^

In the middle

Sådär, har precis betalat månadens räkningar. Känns bra att ha det gjort!

Ringer på rätt bra på jobbet nu, igår besvarade vi över 5000 samtal, 90 av dem tog jag. Mycket duktigt av mig tycker jag.
Tvättade för fulla muggar igår. Tappade bort den lilla plastkulan som man häller tvättmedel, den fanns verkligen ingenstans fast både jag och K letade överallt i tvättstugan. När vi tagit upp alla kläder så hittade jag den i en luvtröja. Nästan lite tråkigt, hade varit lite spännande om den bara hade försvunnit. Haha, fast man lär väl ha tråkigt om man tycker att det skulle ha varit spännande^^



Let's sing a song

Okej tjejer, nu måste ni lära er den här sången tills på lördag, så att ni kan hänga på när jag och sis sjunger. Texten är inte såå svår att komma ihåg;) Ska vi satsa på lite Leroy också kanske?


Såhär ser det ut på lördag

Hemkommen från promenaden med Annelen. Sitter här och försöker få upp värmen - jag skulle nog ha haft långkalsonger på mig ändå! Men jag sitter invirad i min Hello Kitty-filt så jag överlever!

Blev förresten en beställning från Panduro igår, det kommer nog bli riktigt fint i sovrummet när jag är klar. Vi skulle ha satt upp sänglampan också, den har legat i kartongen på tok för länge nu..

På lördag slår vi klackarna i taket för då är det fest!


Något lånat

Drog till Annelen igår kväll, satt o pratade och tittade på tv med henne och Jonsson. Skönt att komma ut lite, dumt av mig att glömma mina glasögon hemma.

Idag har jag inte gjort så mycket. Läst lite, plockat lite här hemma. Snart är det dags för en promenad med Annelen och efter det veckohandling på Prix. Och ikväll blir det tv-/filmkväll. En ganska skön söndag med andra ord.
Lånade några två filmer, en säsong av csi och två böcker när jag var hem igår. Boxen invigde vi redan igår kväll, kanske blir ett avsnitt ikväll också?

 


Första för i år

Hej lördagskväll! Har varit i Åsbo idag, vi åt semlor och mamma tonade håret på mig. Verkligen på tiden, nu ser det mycket bättre ut!


Candytown

Försöker göra en beställning från Panduro men jag har visst lite beslutsångest. Måste nog fundera lite till tror jag. Snart dags för en dusch, sen blir det nog soffan och nånting åt det här hållet;

Men vi har bara ett avsnitt kvar av CSI-boxen och godisskålen är inte alls sådär välfylld längre..

In the middle of the week

Två dagar kvar till helg, härligt! Men egentligen så är nog dom två dagarna (tre med ikväll) inte så tokiga de heller.

* Ikväll blir det CSI i soffan med Kristian. Vi är snart klara med säsong två, dags att låna en till av mamma med andra ord. Lurade mig själv på jobbet idag också när jag läste tidningen. Det stod att det skulle vara Morden i Midsomer, men det var visst inga nya avsnitt. 3:an visar tydligen repriser, elakt att luras sådär!
* Imorgon efter jobbdagen så ska jag nog följa med Frida vid halv 7-tiden i svänga mina lurviga, right? Glömde fråga henne om det igår,måste nog skicka iväg ett sms sen.

Oj, nu har jag visst glömt bort att jag började blogga...har nog varit en paus på ca 30 min, så jag har bland annat hunnit betsälla ett par skor;) Men dags att avsluta nu då kanske.


La liga


Artonde januari

Jag som tänkte beställa lite pyssel från Panduro men det som fanns i katalogen verkar inte finnas på hemsidan? Nu blev jag lite ledsen, jag som tänkte göra jättefint. Men det kanske går att lösa på annat sätt..

Vet ni då? Jag blev precis erbjuden jobb, det ni! Lite roligt att bli uppringd och fortfarande ihågkommen, känns bra:)


Gårdagen - spelkväll

Några pics från igår kanske är på sin plats? Händer ju nästan aldrig att jag lägger upp bilderna dagen efter en "fest" men nu känner jag att det nog är en bra idé ändå. Blev inte så många bilder, men visar de som finns iaf;

Vi spelade som sagt Med vilda gester, här försäker Erik demonstrera nånting för Kristian

Haha, det var inte så lätt alla gånger att förstå vad man skulle gissa på:D

Annelen, Tony och jag bildade team, och vann såklart;)

Tänkarhatten på!

Vi gjorde iaf ett bra jobb allihopa, både med gissningar o charaderna

Sen var det dags för Mariokart

Koncentration krävdes för att inte köra av banan

Jag hade min randiga tröja

Innan sängdags

Just det, Annelen. Vi måste nog kolla på Småstadsliv.

Just nu

Nu blir det soffan + korv med bröd + csi.


Bilder från mammas födelsedag

Mycket trevlig kväll igår, den bjöd på en hel del skratt också! Det blev en riktig spelkväll med både tv-spel (360 och Wii) och Med vilda gester. Bilder från kvällen kommer, men först några från när mamma fyllde år i torsdags.


Ready?

Lyckades få med mig K på Dollar idag, inte illa! Var längesen jag var dit så ville mest åka dit och kolla in läget. Vi fick med oss en burk godis, kakformar (oh vilka fina kakor jag kan göra nu!), duschcreme. Ja, lite smått.

Ikväll kommer Annelen och Tony tiger hit. Kylen är laddad men olika sorters alkohol, så det kommer nog bli en fin kväll det här.
Just nu väntar jag på K, tanken var att vi skulle åka iväg med lite flaskor, och sen är det dags att börja laga mat. Måste nog efterlysa honom snart tror jag..

Today it is

Äntligen fredag! Haha, det känns som att jag skriver så varje gång det blir helg, men det är ju sant. Tänker jag tillbaka så känns det som att veckan har varit väldigt lång, men när man var mitt uppe i den så kändes det rätt okej ändå.

Igår kväll var vi till Åsbo och firade mamma. Det bjöds på smörsnäckor (tror det heter så?), Ingrid-tårta o kakor. Sockerkick, mums! Tror hon blev glad för presenterna också.
Pappa var inte alls så prickig som jag var när jag var sjuk, hoppas att det inte har poppat upp nya idag nu.

Ikväll blir det filmkväll med Kristian och förhoppnigsvis två trötta katter. Imorgon vet jag inte vad det blir, men Annelen har bett mig ladda Mintun så det har jag gjort!:)

Det blir ett tråkigt inlägg utan bilder just nu, har inga bilder på den här datorn så det får bli senare istället.

Two nerds

Haha, det är jättebra med två datorer. Nu sitter vi framför en varsin dator, i olika rum, alldeles tysta. Tur att vi ska slänga oss i soffan snart, lite mer socialt iaf:D Och lite fika till tvn är på sin plats tycker jag. Jag menar, nån måste ju äta upp kakorna som jag bakat.


Mord från soffan ikväll

Rätt okej dag på jobbet idag, lite telefontid o massa admintid, like it!

Imorgon fyller mamma år, ska dit på kvällen och gratta henne. Känns skönt att alla presenter är inhandlade redan. Fast kanske blir ett till fix imorgon innan vi åker dit:)

Jag hade ju vattkoppor för ett litet tag sedan, och jag råkade visst smitta ner pappa i jul. Han trodde att han hade haft det när han var liten, men han var inte säker. Stackarn. Nu är det bara Frida kvar, men om hon klarar sig den här gången också så lär hon inte få vattkoppor. Hon ska hit ikväll för övrigt o hämta salva till pappa som kan han smörja in kopporna med. K köpte till mig på apoteket så att det skulle klia mindre, och eftersom det blev kvar så kan ju pappa få dem. Ojoj vilket tok.

Ikväll blir det mys i soffan med K framför Morden i Midsomer. SVT1 kl 21:00 är det som gäller.


Skrev ju igår att jag o K skaffat smått, tadaa!:)

Ett minne från hösten


Smått i familjen

Jag har varit en riktig husmor de två senaste kvällarna. I söndags så bakade jag bregottkakor och igår hallongrottor. Tar en liten paus från bakandet ikväll, men jag har en sort till som jag ska göra. Imorgon kanske?

Jag och Kristian har skaffat smått! Haha, så söt. Kommer bild, kanske ikväll, kanske imorgon.

Pingvin-tröja från Cubus, fått i julklapp

Den här lilla damen hälsade vi på i söndags, Selma

Luftslottet som sprängdes

Har varit på bio ikväll med Annelen, Linda o Linda. Vi såg Luftslottet som sprängdes. Bor man i Ljusdal så får man nöja sig med att se filmerna lite efter alla andra, men det gör ingenting. Det blev senare bio än vanligt också. Brukar börja kl 19, men ikväll var filmen försenad från...ja, nånstans ifrån. Kommer inte ihåg varifrån det var, men filmen skickades från annan ort iaf (på nåt sätt så känns det som att det var från Dalarna nånstans?) o transporten var försenad. Så bion började kl 20:30 istället, men helt ok det också. Filmen var bra, även om det såklart fattades en hel del grejer. Men så är det ju nästan alltid. Det är friska -25 grader ute också, så det nöp lite i kinderna när man gick hem. Men faktiskt så börjar jag vänja mig vid graderna nu, så det känns inte superkallt ändå.

Bild lånad härifrån

Presentshopping

Sådär, nu tror jag att jag har handlat klart presenter till mamma. Blev ett byte på presentfronten idag för det var något som slog mig (inte så roligt att ha två uppsättningar av nånting kanske), men nu är det ordnat! Det är tur att jag har min personliga rådgivare att ringa till:)

Jag hade tänkt fortsätta dagen med;
* Handla på Prix, mat och baksaker
* Baka kakor, kokosdrömmar, hallongrottor o bregottkakor. Inte säkert att jag hinner med alla idag iofs
* Städa ut julen. Men det känns ju så jobbigt eftersom man måste byta gardiner också. Men bara jag kommer igång så...


Lillstrumpa

Detta inlägg ägnar vi till Frida tycker jag, hoppas du blir glad syrran!:D Undrar vem vi ska centrera nästa inlägg kring? Annelen kanske? Fast jag slår vad om att jag har fler bilder på Carlsson i arkivet än på Annelen!

Förresten, hoppade malibun och käkade lite godis istället. Göttans det också!

Smile for the camera!

Trädkramare

Frida och lilltösen sommaren -08

Parteytime

Morr på dig också;)

Åh, min lilla skrutt:'/♥

Vem har sagt att studenten bara är kul?

Till dig syrran, do you remember?

Nu är det helg igen

Helg, helg, äntligen helg! Det känns faktiskt lite så även fast jag var ledig i onsdags, illa men sant. Kvällen spenderas hemma, håller på och underhåller Vidar just nu. Sen funderar jag på en malibu - myms! Det är ju faktiskt fredag.

Imorgon ska jag leta efter en till present till mamma, har nån idé så får väl se vad jag hittar. Undrar om hon jobbar eller är ledig när hon fyller?

En av pappas moppar, riktigt stilig

Städdag och några höstbilder

Sådär,då har man städat undan lite här hemma. Undrar om man borde göra torsdag till den officiella städdagen? Jag tror det, det känns som en bra städdag.

Känns väldigt skönt att det är fredag redan imorgon, såhär borde alla veckor vara! Får väl se vad helgen har att bjuda på...
Nu är det snart dags att ta en dusch, sen efter det tror jag minsann att ett avsnitt av House eller CSI väntar, + fika för det är jag absolut värd! Det tyckte visst Kristian också eftersom han handlade på Finess på vägen hem från jobbet:)

Håller på att skriva en inköpslista (Annelen, sånna måste man faktiskt skriva!:P ) för jag känner att det är dags för; Kakbak!:D

Och här bjuds det på lite höstbilder bara för att jag inte hunnit visa dem än;


Ledig dag

Vi skulle verkligen behöva ta oss till Prix för att inhandla lite middag, men det är ju så kallt ute. Inte vet jag hur länge de har öppet idag heller?

Har en riktig slapp-dag idag när jag är ledig i alla fall, skönt. Kan behöva ta det lite lugnt också eftersom jag blivit förkyld. Men nu räcker det med sjukdomar för ett tag framöver tycker jag!


Filtar är väl ett bra påfund?!

Nej, nu ska jag lägga mig i soffan under filten och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl. K kommer hem om inte alltför länge, två timmar ungefär. Mys♥

Såhär såg nyårs-stassen ut, lite cosy sådär

Några extra timmars ledighet

Åh, fick sluta tidigare från jobbet idag, hur skönt som helst! Kom hem nästan alldeles nyss, slängde på mig mysdress + tofflor och laddade en mugg med varm choklad. Alldeles stelfrusen efter att ha stått och väntat på tåget i 20-gradig kyla. Skulle nog ha satt på mig täckbyxorna som jag hade i väskan..

Vet inte riktigt hur jag ska spendera dagen, men många knop kommer det inte bli kan jag lova. Ikväll ska vi titta på JVM, bronsmatchen. Den börjar ju klockan 22 så det är perfekt tid också, till och med jag kommer orka hålla mig vaken hela matchen igenom. Och imorgon har jag en hel ledig dag framför mig, nice.

Armband, fått av mormor♥

Filmjakt

Nej, nu ska jag återgå till städningen. Det där med att hitta en film att kolla på var visst svårare än vad jag hade tänkt. Men K fick ju två i julklapp, kanske ska kolla på en av dem? Scarface, jag har ju faktiskt inte sett den. Annars så får vi väl gräva lite i filmlådan, finns säkert något där som vi inte har sett.

Och förresten, den där Bountyn var ju god ju - ge mig mer!

Hoppas att mitt hår blir lite gladare efter den här behandligen


Trevlig lördagskväll

Hade verkligen en rolig kväll igår, det var kul att träffa tjejerna igen! Var ett tag sen sist, bland annat eftersom jag har varit typ isolerad de senaste två veckorna. Men nu är jag back on track igen! Vi åt mat från nya kinarestaurangen. Jonsson ringde till dem tre gånger utan att någon svarade, sen ringde de upp haha. De förstod kanske att vi var väldigt angelägna om att få mat:) Maten var helt ok, men jag tycker det är bättre i gamla stan. Men nu har vi testar iaf.

Idag är en sån där dag då jag tycker att jag borde göra vissa saker;
° Dammsuga
° Städa i handuks/gardin/lakan-garderoben
° Städa badrummet

Garderoben får nog vänta, men dammsugning blir det absolut eftersom jag köpte påsar igår. Och ikväll blir det film, har inte bestämt vilken än bara...men K sa att jag skulle fixa så jag får väl försöka göra det då:)

Jag innan jag begav mig till Linda

Vår värdinna för kvällen, Linda

Annelen, liite frusen

The girls, Linda Linda o Annelen:)

Dags för piff

Nu ska jag börja göra mig iordning inför ikväll. Det blir hämtmat o lite alkohol + trevligt sällskap! Och det är på Böngatan det händer, precis som senast;


En present inhandlad

Hittade en present till mamma idag när jag var ute, sen har jag en plan på en till present också. Hittade även lite smått och gott till mig själv såklart, bland annat en ny doftpåse från Kardemumma, en mascara (måste testas ikväll!), en ny inpackning (har inte haft en på länge och mitt hår tycker nog inte om mig längre) och en vinflaska från systemet! Japp, för ikväll blir det vin minsann. Var ett tag sen jag drack det nu och egentligen så är jag inte överförtjust i det, men man måste ju lära sig nån gång, eller hur?

Nu är kamerabatteriet på laddning så att det är klart tills jag ska till Linda. Nu börjar det bli dags för en till vända till Prix. Var dit tidigare men då glömde jag att köpa dammsugarpåsar, och det måste vi verkligen ha! Alldeles slut och vi behöver dammsuga. Bara att packa på sig kläder och bege sig ut igen med andra ord. Känner mig verkligen laddad för det.

Bild tagen igår, påväg till Ramsjö

Jag innan köping-rundan idag

Av någon outgrundlig anledning så blev jag sugen på Bounty? Jag har väl aldrig köpt en sådan förut?

Lördag den andra januari

Nyduschad och snart är det dags för frukost! Tänkte ta en sväng på köpingen idag. Fick dels ett presentkort på Kardemumma i julklapp, och sen tänkte jag försöka hitta en present till mamma eftersom hon fyller år snart. För en gångs skull så tänkte jag vara ute i tid:)

Ikväll blir det middag med tjejerna, eventuellt så slinker det ner någon form av alkohol också, men det beror på vilket humör vi känner oss på. Ser ut att bli en fin dag idag i alla fall, topp!

Jag och K hade funderingar på att fika idag, men vi får nog ta det någon annan dag eftersom han inte alls mår nå bra idag:/

Julklapp från K♥

Popcorn-kväll ikväll

Sådär, då var man på hemmaplan igen. Har varit både i Åsbo (sov över där till idag) och i Ramsjö idag. Och i Åsbo igen nu ikväll, eftersom vi hämtade hem katterna. Nu hade jag tänkt ha en ganska lugn tv-kväll men popcorn och kanske lite varm choklad? Oh, inte alls tokigt.

Nyårsaftonen blev väldigt lugn i alla fall. Åt mat hemma hos mamma o pappa. Toast med skagen/laxröra till förrätt o rotfruktsgratäng o kalkon till middag, gott! Efter det så kollade vi på JVM Sverige-Finland, och restrerande delen av kvällen spenderades faktiskt i soffan.


RSS 2.0