What have we become

Det är helt sick varmt ute - fortfarande nästan 20 grader! Känns som sommar så nu känner jag mig lite kluven. Sommar är ju bäst men hösten och den klara, kalla luften gillar jag ju också..
Var tokvarmt inne på jobbet idag i alla fall och det gillas inte. På förmiddagen kändes det som att man satt i regnskogen, varmt och en luftfuktighet som inte var att leka med. På eftermiddagen så var det bara varmt. Branog jobbigt det också. Så, nu ska jag sluta klaga.

Någon som vet hur länge veterinären har öppet? Jag skulle dit idag efter jobbet och köpa kattemat men då hade dom minsann slagit igen portarna. Blir till att skicka pappa-express imorgon. Och på tal om express..kan det vara så att det är ett paket påväg hem till mig? Kanske, tyckte nämligen att jag förtjänade det igår;)

Fina Blake

Bild från google bildsök.

Voyage

Provar ett nytt te nu ikväll, Indian Chai. Rätt gott, föutsatt att man har lite mjölk o honung i. Men tror jag vet något som skulle göra det hela ännu godare - test!


Inte alls lika gott som detta dock - Chai tea latte från Starbucks!

Spell it out

Hade teammöte idag efter jobbet, det är trevligt att träffas sådär..hur ska man säga, utanför jobbet var det ju inte, men utan att behöva jobba då. Annars så hinner vi ju knappt träffas och prata med varandra. Nu är jobbtisdan till ända i alla fall och jag sitter och väntar på att Idol ska börja. Så trist att Andreas valde att hoppa av igen, sjunger ju riktigt bra.
Kollade för övrigt klart på L Word säsong fem igår och jag vill se säsong sex nu! Gee mig!


Bake a cake

Onsdag kväll betyder Leila bakar i Frankrike om bara några minuter, likeitalot! Har tvättkväll ikväll annars, kör sista maskinerna just nu så är snart klar (intressant vetande för övrigt, men vill man inte läsa så behöver man inte). Sliter på med historian men kände att jag var värd en paus ikväll, har väl klarat av sisådär två timmar idag innan och mellan jobb, så det tycker jag är rätt bra ändå.

Och kan någon fixa den otroligt dåliga luften på jobbet tack!? Nu känns det som att en förkylning är på ingång igen, så drygt!


Innan jag kände dig

Rätt okej dag på jobbet idag, bättre än förra veckan iaf som ju inte var någon supervecka direkt. Men den här veckan känns bättre. Dock var det himla varmt inne idag på eftermiddagen, undrar om det är därifrån min huvudvärk kommer? Vägrar släppa, dumt tycker jag. Ska spä på det onda med ett avsnitt av Idol hade jag tänkt, troligtvis så kommer det bli sämre av det;)

Åh, om fyra dagar befinner jag mig inte i hälsingeskogarna. Nu längtas man lite faktiskt.


Time is passing by

Var ute på en fotorunda med lillasyster igår, fin eftermiddag:3

 


 


Under löven

Min granne är helt klart döv, hör tv:n ända in hit till mig så jag kan bara föreställa mig vilken volym den är på. I vilket fall som helst så är det fredag och det är hur skönt som helst! L e d i g ! Ikväll så blir det nog inte så mycket mer än häng i soffan, Idol kl 20 sen får vi se vad det bjuds på. L word kanske? Blev iofs lite sugen på Vampire Diaries när Matsing pratade på det idag.

Imorgon hoppas jag på bra väder - projekt på G så jag hoppas att lillasyster ska dra sig hemöver imorgon. Så mycket trevligare med sällskap ju.

Norrköpingsbesök i augisti - snabbvisit men jag fick ett positivt intryck av staden så jag kan tänka mig ett återbesök:)

Ska vi ta en tur i helgen kanske?

dsc00345 (MMS)

Ska vi ta en tur i helgen kanske?


Pink tree

Trött, trött, jättetrött. Det är jag just nu. Hann med lite historia innan hjärnan slutade att fungera, men nu tar jag en liten Idol-paus och sen så tänkte jag försöka göra ett nytt försök.

Igår så blev jag bjuden på mat, trerätters! Inte illa för att vara en måndag, ibland så blir jag bortskämd minsann:) Och så bjöds det på film, Hur många lingon finns det i världen? Och ja, den var bra. Tack så jättemycket, superkväll!♥


Syrran och jag i NY april 2011


Natten som kom sov du vaken

Nu har jag shoppat lite..leverans i veckan;D


To the forest


One way or another

Vad gör jag uppe nu - egentligen? Nej, det börjar nog bli dags att lägga sig istället, är ju eventuellt svampjakt imorgon och om jag överhuvudtaget ska kunna hitta igen någon svamp så måste jag se till att vara pigg. Hade ju i och för sig planer på att få med mig lite lingon hem också. Lingondricka på gång, fråga mig inte varför för senast jag drack det så tyckte jag inte att det var någon höjdare. Men det kan ju ha ändrats såklart, och det ska vara rätt bra att dricka också har jag för mig.

Äh, babbel bara. Gonatt!


Chained in thoughts

Vilken tur att jag är tjej så att jag kan göra massa saker samtidigt; diska, baka bullar, kolla på fotboll, måla naglarna, och nu blogga. Och dammsugit har jag hunnit med också. Tur att man kan vara effektiv;) Och bullar ja, fina, fina kanelbullar blev det, hoppas att dom smakar bra också. Förresten så var det någon som hade rånat Prix på kokos tror jag, inte en endaste påsen fanns kvar till mig. Jag var nog inte ensam om att vilja göra Leilas choklad- och kokosrutor...

Helg för övrigt, skönt! Har ju bara jobbat en vecka efter semestern men det känns som att jag har jobbat..ja, länge. Men det är bara en av mina favorit-Jonssons som kommer till Hälsingeskogarna i helgen, och det känns hemskt tråkigt tycker jag. Ja alltså, att den ena inte kan komma:/

En fin sommarkväll i augusti

Ta oss tillbaka


RSS 2.0