20150527

Alltså, vilka tröttdagar det är för tillfället! Trött på morgonen, får liksom krypa ur sängen för att ta mig någonstans, trött på dagarna och trött på kvällarna. Blir inte mycket gjort kan jag få lov att tala om. Men i helgen som var så petade jag i alla fall ner några frön i backen (bara morötter och sallad, fortfarande så kallt ju så vågade inte sätta nånting mer) samt rensade pallkragarna från ogräs. Jag orkade mig även ut på en cykeltur igår, den blev inte längre än 4 kilometer och tur var väl det för händerna förvandlades nästan till isbitar. Sommaren är mer än välkommen.

Våååår

Underbart vårväder igår kväll, susade fram på cykeln efter att jag kommit hem från jobbet. Lovely!2015-05-21

Efter att ha jobbat i 11,5 timmar så kan man ju ändå säga att det blev en lång jobbdag idag! Skyndade mig hem och slängde mig på cykeln det första jag gjorde för att få lite frisk luft och hälsa på solen lite. Mycket skönt, och så härligt att höra alla småfåglar kvittra i träden och se solstrålarna skimmra mellan de gröna löven. Underbara vårsommar!
 
Nu har jag laddat upp med ett avsnitt av Grey's, så bra!
 

Nevis bungy

Vi avslutade våra Nya Zeeland-resa i Queenstown, verkligen mekkat för adrenalinjunkies. Go big or go home sa dom så vi körde på Go BIG. Måste såklart passa på när man är på plats, när ges chansen nästa gång? Tobbe bokade bungyn långt innan mig. Aldrig i livet! tänkte jag när han sa att han skulle boka. Men sen, när det fått sjunka in några månader, så bokade jag in ett hopp dagarna innan vi åkte iväg till andra sidan jorden. Ångrar mig verkligen inte, trots att jag, pga höjdrädd, typ sket på mig och typ glömde bort att andas dom första sekunderna i luften. Var faktiskt väldigt lugn och inte speciellt nervös alls förens jag satt där i stolen och blev fastspänd. Då föll allt på plats tror jag och allt gick så jädrans fort, ner i stolen, bli fastspänd (selen var ju såklart redan på pga vi svävade ju ganska långt upp i luften i en liten kur typ), upp ur stolen, allt ok, fram till kanten, och sen bara one two three bungy! Hade jag tvekat ens en millisekund efter att hon räknat ner, så hade jag nog fortfarande stått kvar där på kanten (körde mantra i huvudet att nu hoppar du för faaaen när hon har räknat ner!!). Efter dom första dödsångestsekundrarna var det så jäkla härligt! Kom till och med ihåg att njuta av det 134 meter höga hoppet, och passa på att titta på utsikten när jag blev upphissad.
 
Ta chansen om ni får den, jag skulle lätt (...) göra om det!
 
 

#Auckland

Här är några bilder från våra första dagar på NZ, spenderade dem i Auckland och himmel vilken grön stad alltså! Storstad javisst men utan stresskänslan som till exempel Stockholm har, och mycket grönare. Positivt överraskad!
 
Börjar med två bilder från Albert Park
Utsikt över bland annat Sky Tower som vi sedan åkte upp i för att kolla på utsikten.
Promenerade ner till hamnen och käkade lunch ute på piren
 

Cherry Blossom

Så himla fina, skulle kunna tillbringa timmar vid träden och fota dessa underbaringar.
 

20150518

Har avverkat en dag av jobbveckan efter fyra dagars ledighet. Har spenderat dagarna i en stuga i skogen, fiskandes vid en sjö, ätit middag på Condis och avslutningsvid hemma städandes och tittandes på Game of Thrones. Bra helg! Det enda som skulle ha kunnat vara lite bättre var vädret, men jag tror att det kommer bli varmare grader snart.
 
Ikväll är det äntligen dags för Ernst igen, programmet utgick förra måndagen och ingen var mer besviken än vad jag var kan jag lova. Men ikväll så! Hade tänkt sätta en deg på jäsning men jag spar det tills imorgon, hinner inte med det ikväll känner jag. Ska eventuellt kika in på Colorama imorgon också, förändring på G!
 

20150508

Sliter lantliv idag! 

RSS 2.0