En, två, tre uggla

Vi hittade två ugglebäbisar i Stockholm som fick följa med hem, våran lite större uggla behövde några kompisar tyckte vi. 

Körsbärsblommor

Jag bekantade mig med körsbärsträden på gården igår, det resulterade i ett gäng bilder och halvbrända kroketter.

Ett besök i Stockholm

Helgen som var så var jag i Stockholm med några fina personer, torsdag till lördag. Vi åt glass i solen, besökte Skansen (mitt första besök, men vi hann inte med allting dock), kollade på hockey på sportbar, drack öl, strosade runt en massa, grillade, kollade på alla finurliga människor som finns och så åt vi massa god mat! Mycket bra helg om jag får säga det själv. Men såhär i efterhand har jag kommit på att jag glömde bort att fota massa mysiga trånga gator och gränder i Gamla stan, vad hände där liksom? Fast kanske lättare att göra det när man är bara två till exempel, så att inte alla måste stå och vänta på en fotograferandes Johanna.

Då kör vi!

Blev pasta carbonara till middag idag, vi kom fram till att det var längesen vi åt pasta - gott var det! Nu sitter vi i soffan (i alla fall jag, Tobbe ordnar brasan och Vidar ligger på bordet..) och väntar på att hockeymatchen ska dra igång. Har laddat upp med lite godis och stjärnor.
 
Var ute och kröp runt i trädgården igår, äntligen börjar blommorna komma!

RSS 2.0