Blue highway

Mat på Michels, nja, gick ju inge vidare eftersom dom har stängt på tisdagar. Men, det ordnade upp sig ändå; kinamat it was! Jag, Frida o Mats drog hem till mig efter maten och kollade på film. Först True Romance (Christian Slater o Patricia Arquette) och sen Pirates of the Caribbean - vid världens ände (eftersom den gick på tv:n så blev det att vi fastnade på den). Sen kom Peter och joinade också.

Var på kina idag igen och åt lunchmeny tillsammans med Frida. Gott! Borde få ett klippkort snart tycker jag^^ Sen handlade vi lite på köpingen också, men det blev inte så många fynd. Men det vi köpte var såklart bra;D

Filmkväll imorgon kväll då, topp blir det tror jag!

Julafton, Frida o jag placerad framför  Trolltyg i tomteskogen.

juldan - part one

Frida och jag gjorde en fin bål kvällen till ära

As you can see Pete, så var jag på plats på festen jag också^^

Big size mugg, eller vad?

Linda x 2 var på plats!

Och Anna, Carro, syrran o Mats

Och Anna och Annelen

Och Maria, Örebroarn^^

Kvällens pose tror jag bestämt;P

Carro blev visst lite trötter där ett tag - igen!


Nu väntar jag på Frida och när hon kommer ska vi vänta på Mats. Och sen, sen är det dag för mat på Michels med Carro och Henke. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska äta än, det är ju så gott!

 


I'm alive!

Nu har jag tid för lite uppdatering, har varit full rulle i flera dagar så har inte haft tid helt enkelt. Priorieterat annat skulle man också kunna säga.
Har haft en mycket bra vecka i alla fall. Tog med mig katterna och åkte upp till Böngatan tidigare i veckan för lite mat och prat. Inspektion av lägenhet och uppdatering på lite olika fronter, det var trevligt. Tack K!:) Har slagit in klappar, bakat, klätt julgranar (japp, två stycken i Åsbo), fikat och umgåtts med familj o vänner. Åkte till Åsbo i torsdags och stannade där tills igår. Firade en lugn julafton tillsammans med familjen och mormor, åt god mat och fick fina klappar. Det var en kall julafton i år. Vi hade iofs bara -22, farmor hade däremot -29 och en exjobbarkompis till Frida hade -33. Det är väl kanske lite väl kallt.

Igår så begav vi oss (jag o sis) till Ljusdal för planerad fest. Vi inledde det hela med skånsk dialekt innan alla hade kommit, men vi upptäckte att allting tog betydligt längre tid med den dialekten. Halkade efter lite i tidsschemat men det löste sig bra ändå. Hade en rolig kväll igår, tack alla som bidrog till det!:) Sen så var det ju nån pys som behagade hålla till på mer sydligare breddgrader..men snart så!:3
Har massa flumbilder från kvällen kan jag lova, vågar dock inte lova att dom kommer upp ikväll, men kanske!

Jag o Frida på julafton


Christmasparty - part three

Antingen så har jag skrivit fel i receptet, eller så är det världens konstigaste muffinsrecept som jag har trillat över. Nu när dom är klara så ser dom ju typ ut som muffins iaf, lär väl märkas om dom är ätbara. Fika någon?;P

Här kommer sista gänget med bilder från den där lördagen-när-det-nu-än-var.

Heja heja, mintu på G!

Gott^^

Haha kolla Peter, dom jämför händer;D

Lite trötter?

Min alldeles egna julgran!

Eh, alkoholpåverkade?;P

Vår sista dans

Håller på att baka, men jag tror fan inte att det går nå bra. Skriv i receptet hur man ska göra så att man slipper chansa sig fram va! Men, har en plåt i ugnen - blire inge bra så gör jag ett nytt försök. Eller så kan jag konstatera redan nu att det här inte kommer bli nå bra, så det är nog lika bra att göra en ny smet. Säger då det.

En dag kvar att jobba (yes, jag tjatar jag vet, och det kommer jag fortsätta med) sen är jag leedig! Träffa massa fina vänner på lördag ska ju bli hur mys som helst, en fest är inplanerad och jag tror nog allt att det kommer bli kul! Frida o jag har en lek pågång också.


Måndag den 20:e december

Nu tar jag och gör som Annelen och skyller på månen; det var månens fel att jag inte kunde somna inatt! La mig sent, läste till senare och kollade på klockan vid 2 sista gången. Efter det låg jag o vred o vände på mig och halvslumrade jag vet inte hur länge. Men inte längre än till 05:15 för då ringde alarmet. Jag tog mig upp och jag höll mig vaken på jobbet, bra jobbat!

Ikväll tvättar jag, ska snart diska och efter det ska jag baka. Full rulle. Men är nog lika så bra för annars så kanske jag somnar.


Fjärde advent 2010

Spenderade lite tid med Annelen igår. Uppdaterade varandra på lite olika fronter och kollade på film. Vi såg Step up 2, den var bra. Men man blir ju så sugen på att dansa så man kan knappt sitta stilla;D

Idag huserar jag i Åsbo. Fikade några av mammas julkakor medans hon var på jobbet^^ , har tonat håret, kollat drinkrecept..ja, jag har väl inte varit allt för aktiv, men juletid, stilla ro och frid sjunger dom ju, så jag tänkte ta efter det. Äter i Åsbo och sen ska jag och katterna rulla mot Ljusdal. Har kommit sjukt mycket snö sedan igår så vi får väl se om vi lyckas hitta igen vägen. Men massa snö vill vi ha, så jag klagar absolut inte!

Imorgon är det jobb igen men nu är det bara tre dagar kvar o sen är jag ledig!

My tattoo

Jättesvårt att få till färgerna o så som de verkligen ser ut, men här är den iaf. Träffar ni på mig så får ni väl säga till, så får ni se den irl istället:)


ph by Frida

Stay the same

Nu är jag på plats i Åsbo. Har hunnit få lite mat i magen (hemmagjord mos och hemmagjorda glôhôpper, inte illa!) och städat lite på övervåningen. Städpatrullen som bor där uppe är inte så aktiv som det verkar;) Får se om Annelen vågar sig ut på vintervägarna och kommer över på lite filmmys sen ikväll. Hoppas på det!

Frida och jag har inhandlat dom sista julklapparna nu idag (jag tror att vi är klara va? Det är bara det där du vet vad som vi skulle behöva..kommer aldrig hitta va?:/ ) och slagit in några av dem. Vi har nog aldrig varit klar i så här bra tid tror jag.

Fotade några nya bilder på tatueringen idag, så snart kommer dom upp här!


Christmasparty - part two

Kom på att det kanske kan vara en bra idé att försöka hinna med att slänga ut bilderna från förrförra lördagen, innan det är dags för nästa party. Del två kommer här så tar vi del tre inom en väldigt snar framtid!

Vad

är

grejen

med

kapsylen

?:]

Partytrick a la Mats^^

Haha, good julcider;D

Carro o Henke, ni har två cider kvar hemma hos mig förresten! Och Mats, du har en öl^^

Give it!

Fler än jag som ska spendera fredagskvällen tillsammans med dammtrasan och dammsugaren? Äh, inte så illa som det låter, tänkte göra ett ryck här hemma och sedan slänga mig i soffan och kolla på Harry Potter! Och eftersom det är fredag så får man äta en godis också. Och dricka glögg, för nu är det jul!

Efter helgen så jobbar jag tre dagar, sen är jag ledig i fyra, sen jobbar jag en dag och efter det är jag ledig i..6 dagar! Och sen jobbar jag i tre dagar och efter det så säger jag hej Egypten! Skulle kunna vänja mig vid ett sånt här schema;D

September, blir det bra sis?:)

Torsdag den 16:e december

Jahapp, första dosen rakt ner i magen då, yäck! Dricka vaccin känns ju inte annat än bara felfelfel. Och vadå intas mellan två måltider? Aja, har ju inte ätit något än efter träningen, så får väl peta i mig nåt om en timme eller så. Kom i alla fall på att jag inte kunde spara och ta det imorgon istället, då måste jag ju ta det på julafton och lycka till att passa in det mellan två måltider då. Tycker att man brukar äta mest hela dagen då, så det funkar inte.

Träningen var grymt kul i alla fall, sista dansen i Ljusdal. Nu hoppas jag på bra tider i Järvsö och att det är antingen Frida eller Anna som håller i det!

Helgplanerna då? Det enda som är inbokat är julshopping med Frida på lördag + klappinslagning. Sen var det visst nån Bollnäs-bo som tänkte kidnappa henne i helgen också, vilket sätt!;P Men Åsbo eller inte är ju frågan, har inte riktigt bestämt mig än. Annelen, vad ska du göra?


Snart så flyger du bland stjärnor

Jag behövde inte fylla i min tatuering någonting, för precis som jag misstänkte så satt färgen riktigt bra. Jag är supernöjd i alla fall, eventuellt att jag ska fylla i slingorna lite mer sen. Tack Emma, superbäst!:) Och en bild på skapelsen kommer kanske senare.
Blev en liten shoppingdag med mami idag istället, trevligt har det varit! Hittade en julklapp, kanske att jag kommer vara klar innan jul ändå? Var ju och vaccinerade mig imorse också. Kändes inge bra alltså, in med massa skit i kroppen gillas inte. Har dukoral i kylen också som jag ska ta imorgon, och om hon inte hade berättat vad det var för nåt, så hade det nog ändå känts okej att stoppa i sig det. Mot turistmage liksom, att det är ett vaccin mot kolera hade jag liksom förträngt. "Här har du koksaltlösning (eller vad det nu än var, inget som klingar bra i öronen iaf) och här har du vaccinet". Isch, gillar inte det ordet alltså:/ Har ju nästan ångest över den här jäkla sprutan, även fast det redan är gjort o no return liksom. Men ändå, gillar inte sprutor har jag kommit på, och som sagt inte vaccin heller. Mycket värre än att tatuera sig! Det gick ju som en dans och kändes bra både före, under tiden o efter. Tur det kanske;)

Och nu då? Ska nog slå in en klapp eller två tror jag.

Vinterbilderna fotade jag imorse påväg till Åsbo. Undrar om det är lika illa att fota samtidigt som man kör, som att sms:a samtidigt som man kör bil?

The way you move

Har kört sista passet av freepowern för i år nu ikväll. Eller hur var det nu, var det sista passet? Och kan det vara så att det blir mer afro än det passet på torsdag? Jag som var iväg och tränade ikväll vet svaret, men dom som hoppade ikväll (FRIDA OCH CAROLINE till exempel), dom vet inte. Hah!;P Var roligt ikväll i alla fall, trött blev jag också. Svar ja.

Imorgon är jag ledig! Börjar morgonen med en spruta (jag gör det endast för att kunna äta glass, okej?!) och fortsätter sedan med några nålstick till så att tatueringen blir klar. Äntligen!:)

Det låg en liten socka i min soffa i lördags.. :]

Blandat blod

Skriven av Katarina Mazetti


Innan man kommer in i skrivspråket så är boken faktiskt lite seg, men när man väl har kommit igenom dom första kapitlen så flyter det på. Boken är bra, och jag känner absolut att jag vill läsa bok nummer två i serien. Det roliga är att det är flera olika författare som skrivit de olika böckerna. Bok nummer två är till exempel skriven av Karin Wahlberg.

"En bitande kall vinterdag kysser Alfdis sina två små söner och försvinner utan förklaring ut i snöstormen från gården på Möckelön i Blekinge. Hon kommer inte tillbaka. Hennes make Säbjörn skeppsbyggare och hennes syster, völvan Arnlög som kan skaldra förbannelser och tala med fåglar, söker henne förgäves i många år. Säbjörn blir tungsint och arg till humöret, och när också hans yngste son försvinner tror han att det vilar en förbannelse över gården.
Tiden är sen 900-tal och nordiska vikingar har plundrat och tagit slavar i hela Europa. Nu har de alltmera övergått till att bedriva handel och Säbjörns äldste son Svarte reser på äventyrliga färder längs floderna i Kiev i rusernas rike. Sidenhandlardottern Mika blir förälskad i honom redan som barn och drömmer om vikingarna, höga som palmträd, med gröna tatueringar, sminkade ögon och vackert flätade skägg. Hon återser Svarte många år senare när Kiev belägras av fiender och hon, hennes bror och två slavinnor måste fly med Svarte norrut. Kåre, Svartes yngre bror, har också återvänt till Möckelön, nedbruten av hemska upplevelser som han vägrar att berätta om.
När Svarte, Kåre och Mika möts uppstår ett blodigt tringageldrama, en fejd som varar tills gåtan med Alfdis försvinnande får sin lösning

I första delen av romanserien
Släkten möter en enkel båtbyggarsläkt från Blekinge en sidenhandlarsläkt från det kultiverade Kiev och en ny släkt bildas. Blandat blod är en oförglömlig släktsaga om egensinnig kärlek och gåtfulla försvinnanden som för läsaren tillbaka till en av de mest mytomspunna perioderna i svensk historia, vikingatiden."


Far beyond yesterday

Oj, det blev ju ganska många kakor det där..men det gör inget, för dom blev goda! (och fick in dom flesta i frysen, oh ja, den används flitigt!;) )

Okej, rättelse från förra inlägget, jag får finbesök den 28:e:]

Nu har jag nästan förtjänat en stund i soffan framfäöre444444444 ojoj, sådär går det om katten går på tangentbordet. Eh..soffan framför ett avsnitt av TVD skulle jag skriva. Diskat, bakat o pysslat lite. Aa, och jobbat hela dan då.
Imorgon blir det jobb på dan och Freepower på kvällen. Sista gången för i år, och kanske sista gången ever i Ljusdal. Så tråkigt att dom inte ska köra i vår - får hoppas på bra tider i Jarse helt enkelt.

Supergoda muffins som Carro bjöd på igår

A chain unbreakable

Lucia idag. Har inte sett en endaste lucia, men fick lite mer julkänslor eftersom jobbdagen började med glögg och lussebulle. Och imorgon fortsätter vi att inbringa stämning genom att äta jullunch.

Igår var jag hemma hos Carro på adventsfika, supermys var det! Vi fikade hur mycket som helst, drack glögg, hade julklappslottning och kollade på en julfilm. Miracle on 34th street.  Åh, det är synd att julen passerar förbi så fort.

Händer massa roliga saker nu också. Julen i sig som jag gillar massor, färdigfix med tatueringen, julfest tillsammans med fina vänner på juldagen, finbesök den 28:e I think?:) , lediga dagar kring jul och nyår, nyårsafton (där jag till o med verkar ha en fest att gå till, såhär långt i förväg. Det är fan inte illa alls det!), och hej utomlandet here I come den 6:e januari. Hejs svejs jag är tillbaka om en vecka. Åh:]

Och just nu har jag kakor i ugnen, inte tok det heller.


Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Nu är det dags att jaga på mina kära medresenärer innan det är dags att åka till Ljusdal - tidsoptimist javisst (right Frida?). Klockan två ska vi träffas hemma hos Carro för fika och julklappsbyte.

Skittrist men sant - solen håller redan på att gå ner. Och klockan är inte ens 13!


Söndag den 12:e december

Oj vad vi åt igår, jättegott var det! Sushi och friterad banan med glass (men delade faktiskt efterrätt med Frida) på det. Var inte ens hungrig imorse när jag vaknade, så det blev minifrukost idag. Och har lovat Carro att äta mycket hemma hos henne idag, så det är bäst att se till att komma dit hungrig. Men fika går ju alltid ner.

Riktigt fint väder idag, soligt och bara 8-9 grader, härligt! Har redan varit ute och knäppt några kort, det gäller att passa på när man är hemma och det för en gångs skulle är ljust. Det är väl det som är det sämsta med den här årstiden, mörkt när man åker till jobbet på morgonen och mörkt igen när man kommer hem.

Idag är det tredje advent hörrni, jäklar vad tiden går fort!


Allt däremellan

Hade en mysig kväll hemma hos mamma o pappa igår tillsammans med Frida och Carro (och m&p). Idolfinal och fruktsallad är en mycket bra combo! Och det blev precis som vi ville, Jay!:)

Dagen har spenderats tillsammans med lillasyster i Ljusdal. Julklappsshopping, fika (för mycket, som vanligt^^ ) och julmarknad. Ikväll är vi ett gäng som ska iväg och äta kinamat (sushi för mig o Frida iaf), och efter det blir det filmmys hemma hos Carro o Henke. Vi bjöd in oss själva, det blir liksom bäst så.

Och förresten, för den som undrar. Jag fick ledigt den 7:e januari så utomlands - här kommer jag!:D


Christmasparty - part one

Dom efterfrågades tidigare idag så här kommer dom - partybilderna från i lördags. I alla fall första delen av dem, resten kommer sen. Fotade med två olika kameror (Canon kompakt och Nikon system), jäklar vilken skillnad på bildkvalitét alltså! Synts så tydligt nu när det var samma typ av kort man tog. Dessa är från Canon-kameran. Nästa partykväll blir juldagen som det verkar, det kan nog allt bli trevligt! Wanna come?


Jultema, as you can see

Baby can't drive

Varför är det så lätt att hitta på andra nödvändiga saker att göra precis när man egentligen borde diska? Vet ju av erfarenhet att disken inte diskar sig själv, och katterna är inte så jättebra på den biten dom heller. Jaja, den lär väl finnas kvar om en halvtimme också antar jag.
Nu ska jag snart kolla upp en försäkring, och det är faktiskt nåt viktigt som jag måste göra, så jag pratar inte bort mig totalt iaf.

Afropowern var inställd ikväll, åh:/ Jag som sett fram emot det i flera dagar. Ja, sedan förra torsdagen ungefär. Och nästa torsdag är sista gången och då kommer jag inte kunna vara med. Åt julens första knäck hemma hos Carro och Henke istället, väldigt goda var dom! Och det var ju inte så tokigt det heller förstås.

Nej, försäkring var det, och sen disk!


"Reach high, for the stars lie hidden in your soul. Dream deep, for every dream precedes the goal."

Redan onsdag. Tiden går så otroligt fort och jag hinner inte njuta av julmånaden så mycket som jag vill göra. Tiden bara springer förbi och man bara liksom står och tittar på. Känns det som åtminstone. Har planerat in julshopping med Frida på lördag i alla fall, och på söndag är jag hembjuden till söta Carro på adventsfika. Och på fredag är Idol-finalen inbokad, jag röstar för glögg till det!
Skriver små listor över allt jag ska komma ihåg att göra, köpa, baka. Jag måste göra det, annars så glömmer jag hälften. Och sen så gillar jag att skriva listor, har nog alltid gillat att göra det. Har sex listor för tillfället som är aktuella, snart så måste jag nog skriva en lista över alla listor som jag har skrivit, så att jag inte glömmer bort någon av dem. Haha;D

Har börjat jobba mig igenom Harry Potter-filmerna. Har ju bara sett..hm, två(?) tidigare, men nu känner jag att det är dags att se dem (men har läst alla böcker). Tittade klart på den första i förrgår och började på den andra igår. Men orkade inte se klart den för jag blev så himla trött. Tänkte försöka kolla klart på den ikväll. Har sovmorgon imorgon, så då kanske jag orkar vara uppe lite längre ikväll.


På grund av Leon

Skriven av Jenny Leeb

Lättsam bok som fungerar perfekt när man vill ha en bok som går fort att läsa ut. Jag roade mig med den när jag låg i en solstol på Kreta..

"En gång i tiden var Maja och Angelica bästisar. Leon och Maja var ett par, och de tre vännerna var oskiljaktiga. Men så åker Maja till USA för att gå en språkkurs och det är då allting går sönder. Något händer därhemma, något ingen av dem kan ändra på i efterhand. Något som gör att Maja väljer att stanna kvar i Los Angeles.
Sex år senare, när Leon hastigt dör återvänder Maja hem till Stockholm. De två forna vännerna möts på begravningen. Frågan är om vänskapen någonsin kan bli vad den en gång var. De har båda förändrats, Angelica är snart färdig läkare, Maja å andra sidan har inte riktigt följt någon rät linje i livet. Hon har författardrömmar men jobbar som servitris för att få ihop till hyran. Att träffas igen skakar om deras respektive värld. Charmiga Maja och duktiga Angelica - kanske skulle de tjäna på att ge varandra en ny chans? Men det är inte alltid lätt att se vad vänskap kan vara värd när rivalitet och svartsjuka står i vägen.
"





The last fight

Vilken grym helg det här blev! Fredag kväll spenderades i Orbaden tillsammans med jobbfolk. Julmat i massor (dålig efterrätt dock om nån frågar mig) och alkohol i ännu större massa - men det hölls ändå på en lugn nivå och det måste man säga är väldigt imponerande. Riktigt trevligt var det i alla fall. Buss hem vid 24-tiden så det blev en tidig kväll, men trots det så var jag vaken ganska länge eftersom jag envisades med att försöka kolla på Idol (Jay + Enter Sandman, kändes inte som att jag kunde vänta på det. Men jo, orkade bara kolla ca 25 minuter så kollade på reprisen idag istället).
Igår så började jag och Frida dagen med ett besök på bolaget, efter det julmarknad på Stene (vi lyckades roffa åt oss ett knäckäpple var den här gången!) och ett besök i Åsbo. Vi åt kinamat och sushi på eftermiddagen (i Ljusdal) och sen så svirade vi om till julfesten som vi hade igår kväll. Inledde det hela med glögg, lussebullar, pepparkakor och saffransskorpor tillsammans med Mats (och Frida) och efter det blev det en relativt lugn kväll här hos mig, prat och mys med fina människor. Vi avrundade kvällen med lite choklad, lakrits och några avsnitt av Vampire.. ;D

Har inte gjort så många knop idag, men har hunnit med att bjuda mamma och pappa på adventsfika.

Haha, roligast av allt igår; jag och Frida bor här tillsammans i min lägenhet som ett par! Annelens kompis Emelie trodde helt seriöst det när hon först kom, haha funny:D


Saffransskorpor

Här kommer receptet på de goda saffransskorporna som jag gjorde i tisdags;

35 skorpor

100 g smör
1 g saffran
2 ekologiska ägg
1½ dl strösocker
5 dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver
1½ dl sötmandel

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en bunke och rör ner äggen.
3. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken.
4. Forma degen till tre längder och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
5. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
6. Ta ut längderna och sänk temperaturen till 125 grader.
7. Skär dem i 1 cm tjocka skivor och lägg tillbaka på plåten.
8. Torka skorporna i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.

Recept hämtat ur A piece of cake - Leila Lindholm


In the daylight you can see the world around

Det kan vara så att lussebullarna som blev klara för en liten stund sedan, blev finare än vad jag trodde att dom skulle bli, och större också för den delen. Och dom smakar gott. Men nu till ett litet dilemma; vad ska jag göra med alla bullarna? Har inte kollat i frysen men rent spontant så känns det ganska..trångt där. Och det finns nog fler som håller med mig om den saken. Men till och med jag inser att min mage inte klarar av alla dessa bullar, så ett frosseri nu ikväll är ingen bra idé. Att ha dom i en påse på bänken är inget alternativ, då blir dom gamla, torra o tråkiga på en gång. Frysen får det bli, finns säkert nåt jag kan kasta ut om det skulle krisa ihop sig^^

Och så öppnar vi första luckan idag. Jag har förresten två chokladkalendrar, en som jag fått av jobbet och sen den ovan som jag fått av bästaste syster

Oktoberfest - part three

Tredje och sista delen - here we go!

Mats goes wild^^

Är det skadeglädje jag ser syrran?;P

Linda made it!

Puss?

Annelen goes Carro-style:D

Vi ansträngde oss verkligen med poserna

Haha:D


Onsdag den första december

Ännu mera bakning ikväll, nu vankas det snart lussebullar på Boställsgatan!:D Och snällasnällasnälla, inga torrbollar nu tack. Så tråkigt.

Ähum, det var ju tänkt att det skulle bli träning nu ikväll, men nej, det blev visst inte så. Men imorgon blir det afropower, roligt!
Oh, fick hem två klänningar från Nelly idag, fina! En var nästan (nästan) för stor, men jag kan nog fixa till så att den sitter perfekt. Vägrar skicka tillbaka då det inte finns någon sån klänning kvar, varken mindre eller större. Så jag håller hårt i mitt exemplar! Eller ja, ingen av de klänningar som jag beställde finns kvar, så jag hade tur där:)

Dags för sista svängen av partybilderna också innan det är dags att fota nya i helgen!

Och förresten, Peter klagar lite på att skådespelarna i The Vampire Diaries bara ser bra ut (och att det bara är därför som dom får vara med, och att det är det serien bygger på, eller vad?:P ), men varför klaga när folket ser ut såhär?↓


RSS 2.0