God morgon

God morgon på er (jag har iofs snart varit vaken i två timmar men ändå)! Strålande vinterväder idag, synd att sambon åkt på en förkylning annars så hade jag föreslagit en skidtur. Jag kommer ägna dagen åt att ta bort ljusstakarna och byta gardiner (tog bort alla tomtar tidigare i veckan), kanske läsa lite i Keplers nya bok, och ikväll är tanken att jag ska ge mig i kast med ett träningspass. Mage, rumpa, lår i en timme, kan ju undra om en kommer kunna gå efter det. We´ll see!
 
Var hem till mamma och pappa igår kväll och grattade mamma på födelsedagen. Bjöds på god middag, och efter det, smörgåstårta och brownie (typ brownie). Behöver kanske inte säga att jag rullade därifrån sen. 
 

Åter till verkligheten

Det har varit underbart skönt med julledighet och en extra dag ledigt i fredags. Det sorgliga är när ledigheten tar slut och vardagen tar sin början igen. Beslutet om att en heltidstjänst är att jobba 40 timmar i veckan borde verkligen ses över, vem är skapt att göra det egentligen? 


Vi har hunnit med en del saker under tre dagars-helgen i alla fall. Vi har gått på dejt, fixat med avloppet, promenerat i vinterkylan (var nog -25 tror jag, så skönt! -30 var det kallaste hos oss förra veckan), handlat, hälsat på svärisarna, varit på fadder-träff, haft hemma-mys och diverse hemma-fix. Mycket bra helg! Och som ni ser på bilden så bjöd den även på kattmys på morgonsidan. 


Sand mellan tårna

Utlandsresa nu tack, det skulle vara så skönt! 


Gott nytt år

Tack 2016 för allt du gav, jag hoppas att 2017 blir ett soligare år med mindre krämpor för nära och kära. Jag är redo för ett årsvarv till och ser fram emot vad detta år har att erbjuda. Låt oss göra det allra bästa av det och ta emot det nya året med öppna armar. 


RSS 2.0