Little by little

Vårnyheter från Green Gate, inköpta på Kardemumma;


En summering av helgen

Har faktiskt haft fullt upp sedan i lördags så har inte alls hunnit med bloggen. Känns som att jag kan lägga in den kommentaren som en speedtext snart, men det är faktiskt sant. I lördags eftermiddag så var vi som sagt på Kristers 30-års kalas (han hade sin födelsedagsfika på min födelsedag, så då hade jag fika igår, på hans födelsedag. Rätt o riktigt ska det va!) Det bjöds på god paj, smörgåstårta och fika. Och Frida o jag drack whiskey, bara för att jävlas lite. Efter att vi ätit massa gott åkte vi hem till mig och mysfestade lite. Lugn men trevlig tillställning. Och vi kom väldigt långt ut den här gången (vi brukar alltid stanna kvar på förfesten eftersom det brukar vara så trevligt), vi stod till och med i kön till Jvgs men väl där så beslutade vi oss för att inte gå in. Blev lite mat och hemgång istället.

Söndagen var en hur bra söndag som helst. Spenderade den med några av mina finaste personer - vi åt sconesbrunch, gick på promenad i solen, slappade i soffan, åt sushi, och som avslutning så kollade vi på Sunes sommar. Där emellan så hann vi hämta missarna i Åsbo också.
I måndags så jobbade jag hela dagen, dansade afro på kvällen (jobbigt var det men så himla kul!), blev bjuden på middag när jag kom hem, plus att jag bakade en ananaspaj. Sen stupade jag i säng kan jag lova.
Igår jobbades det hela dagen igen (införa att vi jobbar fyra dagar o är lediga tre kanske, med samma lön? Då kanske vi inte blir sjuk lika ofta och orkar jobba hårdare när vi väl jobbar?) och på kvällen så var familjen här på födelsedagsfika. Fick ett presentkort på Kardemumma som jag redan har nallat på faktiskt. Hah, men så mycket fint ju!

Och idag har jag spenderat jobbdagen ute på fält, inte instängd på fortet! Tokskönt, så skulle man ju ha det en gång i veckan, i alla fall när det är fint väder.

Sett genom fönstret i lördags, gräset börjar titta fram!


Can't get it out of my head

Jättetrevlig kväll igår, mysig morgon. Fortsätter dagen med en sväng på stan, 30-årskalas och sedan fest ikväll. Kommer nog fortsätta vara en himla bra dag som det känns! Försöker mig på en längre uppdatering imorgon, om jag hinner mellan all bakning som ska göras.

Solen skiner och det ser ut att vara nån plusgrad ute. Vill bara dra på mig skinjackan nu!

Don't say a word

Käkade middag ikväll, trevligt som vanligt! Men tiden bara springer iväg och snart är det dags för henne att åka igen. Men, är ju faktiskt en och en halv vecka kvar, så några gånger till hinner vi ses innan det är dags! På lördag till exempel, då vankas det fest. Efter att vi varit på födelsedagsfika hos kusinen. Blir nog en bra dag. Men där är vi inte än så vi konsentrerar oss på nu istället.
Har städat här hemma efter att jag kom hem från middagen, nu kör jag nog samma upplägg som igår; en kopp te och ett avsnitt av Gossip Girl, lägga sig och tid och därmed hinna läsa lite. Ska börja på en ny bok ikväll också, ska bara välja vilken..

Kreta-10

Flying high again

Nu kryper jag upp i soffan med en kopp te och kolla på Gossip Girl! Helt klart värt efter en kväll med afro, himlans roligt var det ikväll också. Och plus att jag hade privatchaufför hem, inte tokigt alls det:)


Gotta get me some

Oj, är det redan 19:e februari? Hinner ju inte med alls..

Idag ska vi i alla fall packa in oss i bilen och åka till Åsbo, hade tänkt försöka tona håret och det är betydligt större utrymme där! Blir en sväng in på Dollar först också, och middag i Åsbo sen. Kanske hinner vi vara ute nåt i solen också?

Filmkväll igår, kollade på Insidious. Den var bra, men inte sådär jätteläskig va. Måste se en riktigt creepy film snart!


Live and let die

Har kickstartat igång helgen med underbart sällskap och en god tacogratäng till middag. Nu väntar fredagsmys framför en bra film eller två, kan inte bli så mycket bättre!


Gravity

Ni vet när allt känns sådär bra och man bara känner att man har fina människor i sitt liv, så känns det just nu. Livet känns fint, jag har trevliga saker inplanerade framöver, och början på några planer som jag skulle vilja förverkliga. Just nu innefattar det mest några resor som jag skulle vilja göra, och tatueringar då. Ah. Det känns som att jag har vaknat pånytt liksom, kan man säga så? Känns himlans fint i alla fall.

Fikade med finaste Annelen nu ikväll, vi har ju fortfarande massor att prata om som det känns! Skönt att träffas i alla fall, när en av de bästaste vännerna är borta så saknas den såklart.


Movies

Några filmer som jag sett under den senaste tiden;

Bilder från google bildsök

Kladdkaka

Jag råkar ha receptet på en supergod kladdkaka, och det receptet hittar man i boken nedan. Lätt ett av de bästa köpen som jag gjort på en bokrea.


You found me


A new age moving in

Var iväg och dansade afro ikväll på Stark, första gången på jag vet inte hur länge. Roligt var det i alla fall och jag tror vi är väldigt överens om att köra ett pass nästa vecka också!

Bra där Johanna, stoppa i dig bröd så att du får ont i magen. Himlans toppen du. Nej, måste bli struktur på det här igen känner jag, skippa bröd helt funkar inte men kanske går det bättre med glutenfritt? Kan vara värt att prova, blir till att baka lite när brödet jag har hemma har tagit slut. Slänga? Nej det går ju inte, måste ju ätas upp..så några dagar till med magont får jag nog stå ut med. Och ni med mitt gnäll, men jag gnäller inte alltför mycket tycker jag.

Åh, jag var på bio igår förresten, ett fint gäng på sex personer var vi! Lejonkungen visades så vi var något nostalgiska vill jag lova. Vi avslutade kvällen på Michels där vi intog lite mat, och där vi även fick sällskap av en sjunde person. Trevligt var det tycker jag. Blev en film hemma också innan det var dags att sova, Underworld. Så nu har jag sett den första. Jag var lite i tröttaste laget, men den var okej tycker jag.


Every day is yours to win

God morgon! Snart är det dags för en dusch och efter det en efterlängtad mysig lördagsfrukost! Helgfrukost är ju det bästa, då har man ju tid att verkligen njuta av frukosten. På morgonen blir det nästan alltid stress. Efter frukosten så blir det en shoppingrunda på..byn? Blir nog en bra dag i alla fall, vad kvällen bjuder på vet jag dock inte riktigt än. Filmkväll kanske?

Unknown

Jag som trodde att jag hade fått upp bloggandan igen - tänk så fel man kan ha! Men! Har haft annat för mig, så har inte direkt känt något behov, och när behovet har smygit sig på så har tillfället kanske inte varit det rätta.
Helgen som var bjöd på god mat, pulkaåkning, korvgrillning, filmmys, vin -och ostkväll med skön allsång, allt detta tillsammans med fina människor. Och nu är det helg igen, det går så himla fort!

Snart står Annelen på svenska mark igen också, inte en dag för tidigt. Har en känsla av att vi har en del att prata om när vi ses, middag och massa snack är redan inplanerat:)

Just nu håller jag på att flytta över 11GB bilder till datorn, massa bilder som jag äntligen fått i mina ägor igen! Ska bli spännande att se vad det är för nå kort.


Ikväll vankas det sushi, brödbak och BJ-gl...

dsc_0164 (MMS)

Ikväll vankas det sushi, brödbak och BJ-glass - helt okej onsdag om någon frågar mig!


Future world

Påväg mot sängen. Tänkte bara stanna till och säga Hej och att jag lever. Har haft en superbra helg som spenderats med fina människor. Så är det.


RSS 2.0