Bring me everyone

Läst ut en bok, kroppsvård (letat fram benen under all skog och lagt en ansiktsmask till exempel), handlat och planterat blommor (vårfin balkong nu!), lunchat med Annelen och Madde samt strosat i några affärer, handlat, städat, lagat mat, powerwalkat och duschat två gånger. Jag tycker att jag hunnit med en del saker idag, och än är det flera timmar kvar av kvällen.
Nu väntar jag på att Annelen ska dyka över på film- och dipmys (vi ska till och med dippa grönsaker för att vara lite nyttiga, men det väger vi upp med lite cola och choklad då såklart). Hon pratade om Girl with the dragon tattoo, får väl se om det blir den ikväll. Jag är sugen på att se The Notebook, har inte sett hela den men den är ju så himla fin som det verkar.

Japp, vi är en converse-familj

It's comming closer

Eh, det blev visst ingen film igår kväll. Jag roade mig med tre avsnitt (eller blev de fyra?) av Grey's, himla bra serie det där! Men lite ensamt var det allt i soffan..
Nu ska jag duscha, äta frukost och dammsuga lite (utan inbördes ordning) och sen vid halv tolv-tiden ska jag möta upp Annelen och Madde för en lunch på Finess. Det ses fram emot:) Hade tänkt försöka hinna med ett besök på Rosehills också, köpa blommor till balkongen, äntligen!


Om tiden vill ifatt

Dags för ett blogginlägg! Har inget bättre för mig för tillfället, så nu kan jag ta mig tid. Kändes som att jag varit väldigt effektiv sen jag kom hem efter jobbet, har inte suttit ner förutom när jag åt middag men nu när jag tänker efter så har jag inte gjort så mycket. Planterat om blommor och städat undan lite. Har inte planerat något mer för kvällen än att slappa i soffan. Hade tänkt titta på en film men jag vet inte riktigt vad jag ska se..kanske borde passa på att se en riktigt blödig romantisk komedi eftersom älsk befinner sig på spa i helgen, men jag vet inte riktigt om jag har någon bra på lager som jag inte sett? Återkommer med resultat!

Vi hade fikafest förra söndan samtidigt som vi kollade på Silverfang. Jag och Frida har missat den serien vilket är lite av en katastrof om man frågar babe, vi har en del kvar och tydligen så ska serien bli bättre. Men det vi redan sett har också varit bra tycker jag.

Ghost Protocol

Nu ska vi snart åka iväg och inhandla en kavel, bullformar, kardemumma och jäst - vi ska fördriva dagen med bullbak! Vi kommer använda oss av det här receptet som jag använt tidigare, blir himla goda bullar. I eftermiddag ska vi på kalas, och ikväll så ska vi kolla på fotboll, jag har krävt något gott att tugga på. Om jag orkar det efter födelsedagsfika och mat. Ganska troligt faktiskt;D

Kollade på Mission Impossible - Ghost Protocol igår, rätt så bra tycker jag. Sen vet inte jag om det beror på att jag bara har sett en (om ens det) MI-film tidigare, hade liksom inte så mycket att jämföra med. Hade ju inga förväntningar för fem öre på filmen heller, så det kanske gjorde sitt till.


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Foto: © UNICEF/Asselin


Våren kommer närmare

Sitter i soffan just nu och vilar mig lite efter middan, karln är snäll och tar hand om disken:3 Vi gjorde en egenkomponerad sallad idag - äggconsallad, himla gott blev det! Och riktigt mättande.
När disken är klar blir det en liten promenad, ett besök (fikastopp?!) hos Tobbes föräldrar, och sen blir det till att slå sig ner i soffan igen och kolla på fotbollsmatch. Chelsea - Barca. Jag tänkte vara effektiv och surfa runt efter ett nytt kastspö samtidigt som jag kollar på fotbollen. Har ju kommit underfund med att jag inte har något kastspö (nån nöp av toppen på mitt förra, klämdes fast i en dörr..) så ett sånt ska jag inhandla! Roligt med lite nya prylar.


Roses

Bra dag igår; mysigt sällskap hela dagen, träffade några nya människor, bakade äppelpaj, promenerade, rätt okej väder även om det blåste alldeles för kallt, tidningsinspiration. Och nu ska vi se vad den här dagen har att bjuda på. Byte till sommardäck, friskluft, äppelpaj (vi hade sån tur att det blev kvar igår, kanske beror på att jag dubblade receptet också) och filmmys ikväll. Lovely.

Numera finns jag även på instagram förresten, _johanna_p heter jag där.

Nytt förkläde inköpt igår, passar perfekt i Tobbes kök;)

En lördag i april

Nu ska vi snart bege oss ut på stan (känns fortfarande helt fel att säga stan men vi kör väl på det) en sväng, och efter det blir det ett besök på Ica. Fanns visst inte mycket smör alls kvar här hemma, men det lilla vi hade räckte till frukostmackorna i alla fall.


Live my life

Beställde från Gina Tricot igår och fick hem grejerna idag - snacka om snabb leverans! En bikini och ett par shorts får stanna, ett par åker tillbaka. Nu väntar jag bara på mitt andra paket från HM..

Har bakat nu ikväll och snart blir det mys i soffan med Tobbe, framför One Tree Hill månne? Sen så hoppade det ner en BJ-glass i våran korg på Prix också, vet inte alls vad som hände där men den fick följa med hem i alla fall. Inte mer än rätt liksom. Och det är ju lill-lördag idag, om man skulle behöva en ursäkt. Var tillbaka på jobbet idag förresten, en dags vila var allt som behövdes för att jag skulle känna mig piggare!


Light a way

Hittade en hög med bilder från förra våren, maj närmare bestämt. Hur underbart väder som helst var det minns jag, det är inte alls så att man längtar.

Snart så kommer hjärtat hem också, är nog inget mer på agendan än att äta mat vad jag vet. Lugn kväll med andra ord, skönt.


Sjukstuga

Sitter hemma och snorar i soffan, den jäkla förkylningen har gjort sig lite mer hemmastadd än vad jag hade tänkt mig. Klarade mig ganska bra i helgen i alla fall även om jag känt av den hela tiden. Har haft en hur bra helg som helst i fjällen i alla fall, grillat korv, pimplat (jag agerade sällskap den här gången, men det gick lika så bra det, kanske bättre), myst en massa, druckit nån öl i solen, ätit god mat och massa påskgodis, varit på shoppingrunda utan att handla något, åkt massa bil.

Idag ska jag kurera mig, förhoppningsvis så orkar jag jobba imorgon.


Under dina ögonlock, fladdrar drömmarna förbi

Bättre danskväll idag än vad det var förra veckan. Förra veckan stod jag bakom en tant som kunde koreografin, men som gjorde allt åt fel håll. Hur irriterande som helst. Frida fick en sån stjärna framför sig idag, jag klarade mig undan med en tant som luktade en massa svett redan innan vi hade börjat dansa. Hellre det.

Blev bjuden på pasta carbonara ikväll av ♥, gott! Och nu fortsätter han att slava i köket med disken. Efter det blir det soffan och One Tree Hill, min kropp har jobbat tillräckligt för idag som det känns.

Har en himlans massa fina saker inplanerade nu framöver i alla fall, har till exempel redan två saker inbokade i september, inte illa och inte dåliga grejer heller! Längtas lite, jaa! Men, vi börjar med att spendera några dagar i fjällen, närmare bestämt Messlingen nu under påsken, åker efter jobbet på torsdag kväll och kommer hem någon dag senare. Hoppas på kanonväder så att man kan sitta ute och njuta av solen - med näsan i en bok skulle inte vara helt fel.
Och nästa vecka ska vi på bio, och så kommer Annelen hem från Teneriffa (krya på dig vännen!) och Jonsson kommer upp från Uppsala. Himlans så fint.

Födelsedagspresent från söta Carro

Första dagen i april

Har ju så mycket saker för mig hela tiden så hinner nästan aldrig sätta mig ner och ägna tid åt bloggen. Samma nu ikväll, surfar runt på Apollo, Ving och Fritidsresor så man skulle ju kunna säga att jag har roligare saker för mig;D Kanske hinner ägna en stund åt bloggen imorgon efter jobb och afro-dansen.
Tillbringade i alla fall gårdagen i Hudik med finaste, och kvällen hemma och sedan hemma hos Frida. Födelsedagsfikamys där nämligen, och jag fick en present också. Bild kommer!


RSS 2.0