En, två, tre, fyra, fem

Så många dagar är det kvar innan jag äntligen får gå på semester! Ska bli så skönt att vara ledig i några veckor, känns verkligen att det behövs! Vi har inga planer inför semester än så länge, bara lite lösa planer som vi har diskuterat lite kring. Ska bli underbart skönt i alla fall! 

Men först! Jobb hela veckan lång, hejja hejja! En lördag i juli

Ja, så är det. Det är redan juli, galet! Idag så lever vi rövare i Gävle. Har varit på Naturkompaniet och provat ut en ryggsäck som jag nog allt måste köpa för den var perfekt för min lilla (tydligen?) kroppsbyggnad. Passade på att testa några kängor också så nu vet jag nog ungefär vad jag vill ha. Friluftsliv- here we come! Ska bara öppna plånboken först.. Har även ätit en god jordgubbscheescake + Rättviks-glass, tur att det är lördag! Råkade svänga in på Indiska också och det vet man ju hur det slutar. 

Nu väntar snart mat och fotbollsmatch innan vi tar tåget tillbaka hem vid 9-tiden ikväll. Bra dag! Världens bästa fiskgratäng

Tänkte dela med mig av en jättegod fiskgratäng som dessutom är megalätt att slänga ihop! 
Lägg 30-50g smör i en gratängform, sätt in i ugnen på 175-200 grader och låt smöret smälta medans du fixar resten. Blanda 4 dl créme fraîche med 2 msk dill, 2 msk persilja och 2 msk gräslök. Peppra lite. Lägg 500g vit fisk i gratängformen, pressa över en citron och salta (helst flingsalt). Bred över örtsåsen och riv över ost. Jag använde parmesan och vanlig hushållsost. In i ugnen i ca 25 minuter, sno ihop en sallad och ät! 

Vi åt det här igår och jag hade tänkt ta en bild, men det glömde jag bort. Ni får hålla tillgodo med en bild på Knoll och Tott istället! RSS 2.0