Tisdag den sista augusti

Tisdagen har allt som allt varit en bra dag. Segaste dagen att jobba, men den tog ju slut iaf. Var iväg på Freepower när jag kom hem från jobbet, superkul var det! Och vi var rätt svettiga innan det var klart, hoho:D Nu har jag fört över musik till telefonen, plus gjort en beställning på taxfreen. Och fixat tågbiljetter till mig o syrran. Nu börjar det liksom ordna upp sig. Imorgon blir det till att ta tag i tvätten, hämta biljetter och kanske börja packa lite smått.


Donnie Darko

Standard på söndagskvällarna - inge trött alls. Dumt med tanke på att man snart borde gå och lägga sig. Bädda ner sig o bläddra i tidning/läsa lite bok kanske? Aa, snart.

Kollat på film ikväll, blev Donnie Darko tillslut. Den var helt okej, men allt lite konstig. Precis som Frida sa. Men jag tror att det är en film som växer allteftersom, för redan nu så känns den bättre än alldeles nyss. När man har fått tänka efter lite o den har sjunkit in.

Äntligen så sätter dansen igång igen! Har varit uppehåll hela sommaren men nu är det dags. Freepower på tisdag o afropower på torsdag, let's rock! Känns skönt att ha någonting roligt att se fram emot under vardagskvällarna också. Freepowern har jag aldrig varit på innan, men eftersom det är prova-på-vecka så är det lika så bra att testa, utifall man missat något.

Bilderna nedan är från igår kväll. Lördagshäng med Annelen o giraffen helt enkelt:)

Annelen pratar tele med kusin-Peter. Han hade rockat baren kvällen innan så han var inte så sugen på en till utgång. Vilket iofs var tur eftersom vi inte gick ut.

Det gäller ju att fylla glaset till max liksom, finns ju ingen mening med att inte göra det. förutom att det ökar risken att spilla med ca 100%. Nån som vågar sig på en gissning vad som är i glaset?^^

Giraffen fick vara med på ett hörn också

Den där dan i Sundsvall

Hylla - check!
Promenad med Annelen - check!
Disk - check!
Mat med Annelen - senare.

Slänger upp några bilder från Sundsvallstrippen förra lördagen (var det bara en vecka sen vi var där? Oh my. )


29:e augusti 2010

Har haft en toppenkväll med bästaste Annelen, även fast vi inte gick ut. Vi har suttit i mitt kök på mina turkosa stolar och smitt storslagna planer, det kommer blir GRYMT om det blir av! Lätt.

Nu är det dags för följande; borsta tänder, o sen sängen och Two and a half men. Like.


Cleaning Lady

Sådär, mätt o glad. Nu ska jag ta tag i lägenheten. Dammsuga o torka golv, städa badrummet, lägga in en ny matta i tv-rummet o sätta ihop boet till mina skor. Full fart! Och ikväll blir det antingen hemmakväll hos mig, eller utekväll. Oh, vi är sugna på båda så vi får se vad det blir!:)


You tell me

Okej, nu har jag dubbel uppsättning med högtalare här hemma, varför? Ingen aning. Hm, får väl se om det kommer en till faktura också^^

Har åkt kors och tvärs idag känns det som, men nu har jag inhadlat o hämtat lite grejer inför resan. + att mina skor kommer få lite bättre plats nu! Kan behövas, för dom liksom förökar sig på nåt vis. Det vet jag heller inte riktigt hur det går till. Ingen aaaning.

Vad hittar jag och Annelen på ikväll? No idea so far.

Bild från min o syrrans kossjakt i början av juli

"Kindly Unspoken"

You only live once


CraZy

Helg, me like! Men det känns faktiskt som att jag missat en dag den här veckan, onsdag tror jag? Men, det gör inget. Jobbar fyra dagar nästa vecka o sen drar jag o Frida till Kreta! Kom på att ett besök på apoteket kan vara en god idé, så där blir det ett besök imorgon. Känns inte alls som att vi ska åka redan, så lite oförberedda är vi nog. Men biljetter o pass är klart, o det är väl huvudsaken.

Ikväll blir det film med Annelen. Funderade ett tag på att åka till Åsbo en sväng, men eftersom Annelen tänker husera i Ljusdal ikväll så gör jag det också. Får se om vi styr upp någonting imorgon kväll kanske:)

Italy baby?! We'll se!

80-talskväll hemma hos Skyttners

Fikahäng i Gävle 2010-08-19


Aug. 24, 2010

Nu är jag verkligen värd soffan och One Tree Hill! Synd bara att det är så tråkigt att kolla själv, får inte så jättestort gensvar från katterna direkt.

Oh, nu har jag äntligen lyckats få ordning på mina högtalare (eller ja, dom funkade ju förut också) och basen! Jag säger ju det, jag kan inte sånt här. Men kopplat rätt hade jag iaf gjort, felet var till o med enklare än så, haha. Jaja, up and running nu iaf.

 

[Och om allt hade gått som planerat så hade det här inlägget kommit upp igår, men det sket sig skulle man kunna säga.]

Tillbaka igen

Jaha, back to work skulle man kunna säga. Första jobbdagen idag efter 3,5 veckors semester, skulle inte ha haft något emot att vara ledig liite till. Men ska inte klaga. Om mindre än 2 veckor så åker jag och Lillstrumpa till Kreta, inte alls så tokigt. Vi kommer säkert vara så nervösa så att vi inte vet vad vi heter, men det ska nog allt gå bra. Vi har redan sagt till mamma att vi ringer till henne om vi tappar bort oss. Hon kan säkert göra mycket åt det från Sverige liksom^^ (← , yes, me like).

Och jag ligger tusen bilder efter, som vanligt. Funderade på ett inlägg med massa bilder i, men nja..försöka ta några i taget fast det går kasst för tillfället.



Bra kväll med intressanta inslag

Hade en väldigt trevlig kväll igår på Erikssons husbåt. De hade förankrat vid en strand på Torön, vädret var perfekt o god mat hade vi också (även om Elin satt o suktade efter en kebabtallrik;P ). Musiken som vi lyssnade på kanske inte var tipptopp dock. Dök ner i Fridas skivsamling från början av 2000-talet eftersom alla mina skivor befann sig i Ljusdal, och då blir det som det blir. Men vafan, lite rock har ingen dött av, right Elin?:D Fuktigheten i luften igår kväll var inte att leka med iaf, displayen på mobilen blev alldeles fuktig, och likaså min skinn(fusk!!)jacka. Men som sagt, mycket trevligt.

Mindre roligt var det när jag o systrarna Carlsson skulle åka från Torön. Nån brud (visade det sig) i en röd Golf hade parkerat helt efterblivet. När alla andra sneparkerar så låter det väl som en superidé att ställa sig på tvären? Eller? Hon hade parkerat in minst fyra bilar, däribland E's bil. Vi viftade, körde framåt, bakåt, rattade fullt, rattade lite, backade lite mer, körde fram. Men nej, gick absolut inte. Tillslut så lyckades vi få vakten att ropa ut i micken att ägaren måste flytta på bilen. Och då kom det två tjejer som flyttade på bilen, men nej, det var ju inte hon som hade parkerat. Yeah, right, det skulle jag också ha sagt om jag ställt mig sådär illa. 45 minuter tog det att få bilen från parkeringen, men vi kom ju hem iaf. Doh.

Har bilder från kvällen också, men inte på datorn än dock. Kanske hinner med det ikväll.


Att älska som en porrstjärna

Läste ut Att älska som en porrstjärna - En sedelärande berättelse idag. Skriven av Jenna Jameson i samarbete med Neil Strauss. Riktigt bra bok faktiskt, så den rekommenderas (om man vill ha något att sträckläsa vill säga, annars så är det ingen bra idé..). Lättsamt skriven, och man får en inblick i Jennas liv före och efter, och vägen mot att bli en porrstjärna. Även om det såklart är mycket som saknas så berättar hon öppet om förhållandet till sin familj och de män och kvinnor hon har haft förhållanden till, krävande fotograferingar, drog - och spritproblem och sexet privat vs. sexet i porrsyfte. Allt varvat med snygga bilder på Jenna, dagboksinlägg och även en intervju med henne själv, hennes pappa, bror och brors fru.

"En förtvivlad vidrig, ärlig och vansinnigt vacker berättelse om hur Jenna Jameson blev det största namnet i porrindustrins historia. Boken är en tragisk och triumferande uppväxthistoria, en freakig och lustig sexlek, och en anmärkningsvärd avhandling om kvinnlig styrka - allt i ett.

I
Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse berättar Jenna Jameson, tillsammans med journalisten Neil Strauss, om sitt liv. Om uppväxten på den sjaskiga undersidan av Las Vegas, om sin tid som mindreårig dansös på strippklubbar och om hur hon blev porrvärldens största stjärna. Historien rymmer övergrepp, våldtäkt och mord, men det är ingen simpel gråthistoria. Den är svart som natten och motbjudande realistisk, men bitvis vansinnigt rolig. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider.

Jenna Jameson föddes som Jenna Massoli 1974 i Las Vegas. Hon är inte bara vår tids mest populära kvinnliga porrstjärna, utan också den mest omtalade genom alla tider. Neil Strauss är journalist på New York Times och Rolling Stone och har skrivit två av de senaste årens mest omskrivna och lästa biografier, The Dirt tillsammans med Mötley Crüe och The Long Hard Road Out of Hell tillsammans med Marilyn Manson."

En av de där biografierna har jag också i min boksamling, Mötley Crüe eller Marilyn Manson, det är frågan det. Och det lär visa sig vilken det är lite längre fram när jag läst den^^



Cheap Monday

Dvd:n är på plats, synd bara att min scartkabel befinner sig i Åsbo^^ Men som tur är har jag vänner med resurser - Annelen kommer ner snart med en kabel i högsta hugg, det innebär att vi kan kolla på en film. Sen vad vi ska kolla på är en helt annan femma, får väl göra en djupdykning i min filmlåda (hoppas på en filmhylla snart..). Får se om söta Emelie gör ett besök också.

Hårbollarna är på plats. Vidar har spanat genom varje fönster och Freja har letat efter den perfekta tröskeln. Den mellan hallen och tv-rummet verkar ha fått bäst betyg eftersom hon ligger på den nu.
Äntligen har Seglet fixat mitt element i köket också, det gick inte att skruva av tidigare så det har varit full sprätt på värmen här. Bra till vintern, men kanske inte när det redan är 20-25 grader ute.

Middag hemma hos Maria imorgon kväll, Condis-mat (jaa vi fuskar lite, men det får man göra när sommaren nästan är slut och alla är påväg åt olika håll). Jag som inte ens har ätit mat därifrån än, verkligen på tiden!

Nya byxor från Cheap Monday - jotack, dom är ganska tajta;)

Fredag den 13:e augusti

Yey, mitt halsont är borta och jag tror att jag är back on track! Okej, hostan hänger kvar, men det är inga luddiga moln i huvudet längre iaf. Nu snart blir det en sväng in till Järvsö, sätta in lite pengar och handla loss på Ica. Premiärtur för katterna till min lägenhet idag, så det gäller att ladda upp. Ska hämta min dvd på PO's också, så nu hoppas jag verkligen att den fungerar. Och dom skulle ju bara våga kräva mig på pengar.


Pornstar

Och då är hostan och allt dåligt borta imorgon, tack för det. Bara förstör:/ Men tack vara ryggläge mest hela dagen så har jag kommit rätt långt i boken som jag håller på med (som dessutom verkar komma med osanning?! Kan jag aaaldrig tro;P ).

Jag vill äta kinamat igen (doh, vet att jag gjorde det i tisdags, men gott äre ju), någon?:)


En bild från när jag var i målartagen. Och den här bilden är för övrigt ännu ett bevis på att jag ser ung ut - jag citerar; "Nej, jag såg bara nån bild på ett barn" Mhm, jajust:(


Måndag den 9:e augusti

Kom hem från Hudik med fyra böcker. Skulle mer än gärna slänga mig i soffan och börja läsa (okej, måste läsa ut den jag håller på med just nu först) men risken är ganska stor att jag somnar. Men jag vill, får se hur jag gör^^ Frida och jag tog en liten roadtrip på E4:an också innan vi åkte hem, så går det när chauffören glömmer svänga, haha. Blev visst en lite tjuvaktig sväng där också, men vi hittade tillbaka till rätt väg iaf.

Sen så är det nåt som känns också, men om jag inte pratar högt om det så kanske det försvinner. Hoppas på det, för jag vill inte. Punkt.


War of my life

Okej, nu är det bevisat. Och vid två olika tillfällen under samma helg också. Min 17-åriga kompis från bussen i lördags, hon och hennes två kompisar trodde att jag var i ungefär deras ålder. Vilket ju var fel eftersom jag ju är åtta (omg faktiskt!) år äldre än dem. Och inte nog med det. Igår kväll på Jvgs så fick jag nästan visa leg två gånger! Först utanför entrén, och sen ville en vakt ta en kik precis när jag kommit innanför dörren. Men då la jag in en protest, så han fick inte se nåt leg. Men ja, jag kan ju inte se gammal ut iaf, haha.

Idag blir det en tripp till Hudik tillsammans med Frida för att hamta hennes pass. Sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda. Regn som det ser ut för tillfället.

Bilderna nedan är från i torsdags när jag o tjejerna var ute och åt kinamat. Mycket trevligt må jag säga:)


In my head

Kändes som att jag hade något väldigt intellegent att skriva här, men så verkar det visst inte vara. Det var inte såpass intressant så att jag lyckades komma ihåg det iaf.
Satt med en väldigt pratglad tjej på bussen hem igår, för prata det kunde hon minsann. Passade rätt bra iofs, jag behövde inte engagera mig alltför mycket (nicka lite förstående när hon pratade med någon kille i telefon, titta på nån video med Björn Rosenström o humma med lite när hon för sjuttielfte gången konstaterade att hon "haaaatar killar", att de ska hållas i kort koppel o att de är som en "påse skit" ungefär). Inte lätt att vara 17 som det verkar. Men hon var ju trevlig iaf^^

Nu ska jag börja göra mig iordning inför en kväll hos Annelen. Tanken är att vi ska på Smalare än Thord, får väl se hur långt vi kommer den här gången:D Oh, Annelen! Du kommer få spader när du ser vad jag har inhandlat för nåt ätbart:D


Fredag den 6:e augusti

Ligger flera dagar efter med alla bilder som jag har (flera månader med vissa iofs), men nån dag så kanske jag kommer ikapp!

Hade mina tjejer på besök igår. Vi käkade kinamat + efterrätt, gott! Sen att jag kladdade efterrätt ungefär överallt är en helt annan historia. Sirap i håret bland annat^^ Vi kommer nog inte hinna träffas allihopa så många gånger till innan alla är utspridda över halva Sverige, vilket känns tråkigt. Men det kommer absolut bli roligt att hälsa på alla, roadtrip!

Premiärfika med lillasyster


Drop the world


Dancing on my own

Lyckad dag i Hudik idag, kom hem med en del grejer. Dock inget soffbord (öööverpris så att det skrek om det, Ikea får det bli. Sällskap någon?), och inget diskställ heller. Det är nog inte meningen att jag ska diska. Papptallrikar får det bli, för det har jag inga heller (i porslin då). Så bruds, om vi ska äta kinamat hos mig på torsdag så blir det antingen 1. Äta ute, eller 2. Papptallrikar:D Men det blir nog fint vilket som.

Haha, jag som absolut inte skulle gå, har nu bestämt mig för att gå på The Baseballs imorgon på Stene. Reducerat pris o umgås med vännerna - varför inte? Och Jonsson, även om det regnar så blir vi ju bara blöta, right? Det kan nog bli trevligt, och nära är det också. Ska ringa till banken eller besöka dom imorgon också o tjata hål i huvudet på dem så att vi får tillbaka våra pengar för Brolle-konserten på torsdag. Är ju absolut inte deras fel men någon måste man ju tjata på. Give it back biaatch.

Frida övar på sin pass-pose:P


That's me


Give me a haircut

Imorgon blir det Hudik tillsammans med mamma o Frida. Om jag har tur så kommer jag hem med till exempel ett soffbord, har jag oflyt så kommer jag hem tomhänt. Men det är sånt som märks.

Tittade igenom fotoarkivet från april alldeles nyss, och jag tror minsann att jag måste boka en klipptid + tona håret igen (brunt, inte svart!:P ). Ser ju ut som en trasselsudd nu om man jämför med bilderna nedan. Känns åtminstone som så iaf. Kanske ringa o boka tid imorgon?

Nu blir det en cykeltur, och efter det ett avsnitt av One Tree Hill eller möjligtvis en film.



Winnerbäck 2010-07-29


Pepp i bilen i väntan på Annelen och Linda


I väntan på Lasse...


...


We gives popcorn^^


Det var många själar som kommit för att lyssna på Winnerbäck. Tror dock inte att han har börjat spela här, publiken ser ju i varje fall inte speciellt engagerad ut


Happyface - mycket nöjd!


Gladiator

Inledde min semester i torsdags, och hittills så har det varit bra semesterdagar! Även om vädret kanske inte har varit på topp så har människorna jag umgåtts med förgyllt mina dagar:) Men nu - ge mig bra väder så att jag kan använda mina skor!


Resumé

Utflytt, check! Nu är det bara att komma i ordning i den nya lägenheten kvar. Inte så bara, men bra mycket roligare iaf:) Frida och jag var där idag för att göra (det var det vi hade planerat iaf) ett ryck. Vi handlade, fikade och sen blev vi hur trötta som helst och bara att vika ihop ett lakan var en stor ansträgning. Verkar som att all slit i veckan börjar ta ut sin rätt. Och två pälsbollar som vägrar sova om nätterna gör ju inte det hela bättre direkt.

Winnerbäck var för övrigt GRYM!

Igår kväll begav jag mig hem till Skyttner's för 80-tals fest. Kul att få spöka ut sig faktiskt, alla var riktigt snygga!:D Ska försöka komma ihåg att lägga upp några bilder från kvällen, kör två på mig själv sålänge (ähh, vadå ego?!).



RSS 2.0