Första juni - en regnig onsdag

Äntligen har vi bjudits på några regniga dagar, och det ser ut att fortsätta i några dagar till. Jag föredrar uppehållsväder men vet att regnet verkligen behövs just nu då det är så torrt, så har ändå njutit på barnvagnspromenaderna. Det gröna luktar så gott också när det regnar, björklöv exempelvis! 
 
Flera gånger idag när vi (jag och bebisarna) befunnit oss i köket så har Valter krupit iväg, och när jag kollar vart han tar vägen så har han siktet inställt på vardagsrummet. Väl där så letar han upp en bok och sätter sig och bläddrar, lilla älskling. Ser på Vilda att hon så gärna skulle vilja krypa också, hoppas att det släpper snart så att hon kan haka på brorsan! 
 
Idag är det den 1:a juni - officiellt sommar nu! Känns ändå halvt galet att det redan är juni?! Maj då, vad hände i maj? Tiden går ju verkligen bara fortare och fortare, fattar ej. Vet att maj bjöd på några halvvarma dagar men har nog mest varit kallt, eller? Det häär är anledningen till att jag borde blogga oftare, så att jag kommer ihåg vad som hänt i livet, glömmer så fort!
 

RSS 2.0