Flatruet

 

Slutet på denna vecka

Nu börjar vi piggna på oss efter några dagars förkylning, inte en dag för tidigt eftersom vi ska iväg på äventyr imorgon. Tog med mig karln ner på stan igår för jag var tvungen att köpa renen som jag sett på Åhlens tidigare. SÅ fin! Bild kommer, måste bara ta en först..den kommer göra sig fint i jul i alla fall, vart den nu än kommer att stå. Fyndade några kopparkärl på Röda Korset också, julblommorna kommer trivas där i. Det var skönt att komma hem och slänga sig i soffan en sväng sen, man känner sig ju så mycket piggare när man bara är hemma och blir liksom lite lurad på vad man orkar med och inte.
 
Åter till morgondagen. Två övernattningar kommer det att bjudas på, ska ladda upp med läsning, badkläder och respektabla kläder. Och kamera. Och nässpray. Hej hej här kommer vi.
 

Lugn fredagskväll

Hittade ingen passande bild, men tänkte bara titta in och säga hej. Har tänt lite ljus här hemma (blåsigt idag så har inte vågat elda i kaminen vilket annars skulle ha varit mysigt) och väntar på att Idol ska börja. Ska snart krypa ner under filten i soffan. Drömhem och trädgårds julnummer (det första av två?) damp ner i lådan idag, får se hur länge jag kan hålla mig innan jag måste slita upp den! Längtar lite till jul nu kan jag säga, det är ju så himla mysigt!
 

Höst

 
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen helg

Nu så är fredagskvällen äntligen kommen - tvivlade starkt på att jag skulle ta mig hit för jobbdagarna har gått SÅ långsamt! Men nu sitter jag i soffan, maten står i ugnen, jag har en nyinköpt jultidning här bredvid mig som längtar efter att läsas, vi ska snart tända några ljus och lite senare ikväll väntar ett avsnitt av Idol. Sämre kan man ha det! Vi får se vad resten av helgen har att bjuda på, vi har inga större planer för tillfället. 

Torsdags kväll - nästan helg

Det börjar verkligen bli mörkt om kvällarna nu, klockan är bara 18 och det är verkligen inte "nu tar jag en promenad utomhus alldeles själv"-vänligt ute, alltså vad fort det går! Och snart så ställer vi om klockan och då blir det ÄNNU mörkare på kvällen.
 
Helgen som var var fullspäckad skulle man kunna säga. På fredagen så hade vi teamfest med jobbet, vi åkte till ett ställe som heter Björnmyra, verkligen mitt ute i skogen. Vi började kvällen med att åka häst och vagn, våran häst som vi åkte med var bäst för hon galopperade över vattenpölarna eftersom dom ju kan vara avgrundsdjupa, sånt vet man ju inte så bäst att inte chansa liksom. Efter det så stoppade vi i oss massa god lokalproducerad mat, bäst!  Jag tycker ju såklart att glöggen och osten från Järvsö var godast! Verkligen helmysig kväll, Tur och Ton för den som är intresserad.
Lördagen spenderades i Gävle tillsammans med lillstrumpa och Matsing (och älsklingen såklart). Vi snurrade runt på stan i jakt efter lite friluftsprylar, flightbag bland annat, inte så lång tid kvar nu innan vi flyger iväg, fikade gofika, åt mat, och just det, vi kollade på Frost! Ah, hur bra är inte den filmen då?! Haha, älskar den, jätterolig ju!
På söndan så var vi hemma hos mina föräldrar, fixade lite mer på bilen (bytte nån rem och så), fikade nybakta bullar och lasagne till middag (inte bullarna då, dom åt vi innan), + att jag hjälpte mami lite att sortera lite bland böckerna (sjukt mycke böcker säger jag bara!).
 
Gjorde mitt första boxningspass på år och dar i tisdags och ja, jobbigt och träningsverk hejhopp men kul var det!
 
 
 Hejsan hejsan jag lovar att inte säga hej till nån!

Skogsvistelse

I den här skogen spenderade jag några timmar i helgen, det blev inte helt som planerat men hur som mysigt ändå. Så härligt att vara i skogen på hösten! Hoppas på att kunna fånga lite av årstiden på bild i helgen, på vardagarna så hinner det nästan börja skymma innan jag tagit mig hem.
 
Nu är jag ute i tid för att vara mig, jag har redan börjat kolla efter julklappar! Kanske jag slipper min standard-dröm som brukar återkomma varje år - julafton är kommen men inga julklappar köpta what so ever. Vi funderar på en Stockholms-tripp i november också, varva julklappsshopping med bio och hotellfrukost. Tackar man ju inte nej till!
 
 
 

RSS 2.0