Fallen angle

Dagarna och speciellt kvällarna bara försvinner iväg, känns som att jag har saker att göra precis hela tiden. Men snart så, om två veckor ungefär så hoppas jag att karusellen lugnar ner sig lite i alla fall.

Inte långt kvar till Winnerbäck nu! Här har man väntat sen typ i november, och nu är det snart dags. Hoppas verkligen på uppehåll den här gången. Iofs så är det närmare hem än vad det var förra gången, och jag misstänker att vi lär komma hem något tidigare än sist;)


Never ending


Lördag 17:e juli

Om jag får säga det själv; fan vad jag är grym! Paket påväg, och jag tror minsann att det kommer bli bra. Skönt att ha tagit tag i det.

Har varit o badat idag med Frida o Carro, årets första dopp! En aning sent kanske, men har liksom inte hunnit med de andra dagarna som de har varit fint. Ks lillebror var där o badade men jag verkade nog väldigt stroppig i början. Kände inte igen honom så hejjade inte, haha. Meen, efter lite betänktetid o avstånd så:)

Får se vad kvällen har att erbjuda mer än att måla.The sky is the limit

Hemma efter en väldigt trevlig och rolig kväll i Grönås, det gjorde du bra Annelen!:) God mat och massa trevligt folk, hemmafester är roligast. Göra om snart?

Imorgon ska jag slipa, slipa och åter slipa. Men tydligen så ska det bli himla varmt väder imorgon, så får väl se hur länge jag orkar. Har köpt färg idag (igår egentligen, söndag nu) och det kommer bli riktigt fint!

Har lite bilder från kvällen som inte är överförda till datorn än, visar dem nån dag framöver.


Fredag den 9:e juli

Nu, cykeltur.
Box 21

Skriven av Anders Roslund och Börge Hellström

"En ung kvinna hittas med trettiofem piskrapp över ryggen i en lägenhet med elektroniska lås.
En desperat man blandar tvättmedel och amfetamin medan vener fräts sönder.
Snart ska en av dem åka nerför trappan i rullstol, men ansiktet in i en vägg.
Den andra ska ta hissen ner till bårhuset, peka med en pistol, ta döda och levande som gisslan.

Kriminalkommisarie Ewert Grens och kriminalinspektör Sven Sundkvist leder plötsligt två olika brottsutredningar från en operationssal på akutintaget.

Har döda människor rätt att tala? När ett brottsoffer blir en brottsling - är hon då god eller ond?"


Grymt bra bok, läs! Handlar om saker som egentligen händer i ens närhet men som man inte har någon aning om. Vem som helst kan vara skyldig till det, det är det som gör det hela så sjukt.


Ett urtidsdjur

Igår var jag och ett gäng coola bönor på bio, Eclipse. Den gillar vi! Och ljudeffekterna till höger om mig var faktistkt mycket underhållande;D Blev snabba ryck när vi bokade biljetter så hann inte underrätta min tjejliga. Men hörrni, säg till om ni vill gå, jag kan lätt se den igen. Oh ja.

Nog om det. Har massa saker att göra nu och framöver, men det känns inte riktigt som att jag vet vart jag ska börja. Donar lite här, o sen donar lite där. Och oj, det där var visst inte klart. Men jag har gjort några listor iaf, och listor = we like! Right L & L?:)

Bilderna nedan fotade jag förra fredagen. Om jag inte kommer ihåg fel.
Notera att Frida har ett vinglas med sig i bilen;)


F & V


Higher

Mamma o pappa fyndade en köksmöbel på loppis till mig idag. 300 kronor för fyra stolar o ett bord, inte dåligt. Har slipat av en stol men fan vad tungslipat det var! Lite färg på det där sen så kommer det bli superbra! Men jag får återgå till slipningen någon annan kväll tror jag.

Och så säger vi grattis till K som klarat uppskrivningen, snart hoj!:DVisst är hon allt lite lik Klasse Kock?:)


Vanilla

Åh, me love! Hittades på Ica idag - jag ska nog allt köpa på mig ett lager!
Poppy och jag kollar på fotboll, men det ä...

dsc00207 (MMS)

Poppy och jag kollar på fotboll, men det är nog bäst att jag passar mig så att inte jag blir karlakarlen imorgon. Dags för fotoshoot snart iaf.


Well, allright

Ska vi göra ett försök? Ja, det gör vi! Ja, med bloggen alltså. Åsbo ikväll, vet inte riktigt alls vad jag ska hitta på. En cykeltur skulle vara najs, men jag vet inte om det finns nå luft i däcken? Undersöka sen kanske!

Har iaf betalat resan nu, woho! Kommer bli trevligt det, lite lång hemresa bara. Men, säkert värt.

Träffade Linda o Annelen igår. Annelen bjöd på fika, bullar o jordgubbar minsann. Inte alls tokigt det där. Och finväder bjuds det på också, men såg precis att det ser ut att bli regn imorgon? Hur ska det gå om vi ska grilla? Men det är väl pôjkgöra att fixa grillningen, så jag tycker att vi borde kunna sitta o ta det slappt!;) Perfekt! Får se vad morgondagen bjuder på, ska ju bli bra väder på dagen i alla fall, årets första dopp månne?

Kommer kanske upp någon trevlig bild här sen, om jag orkar. Har ju ett fint linne att visa iaf, så jag kanske får så lov att göra en kraftansträngning.

RSS 2.0