I väntans tider..

Det låter som att Ivar(?) har hittat vägen till Herte, blåser runt knutarna så jag är glad att jag slipper vara utomhus! En dag kvar att jobba den här veckan, sen äntligen helg! Hoppas att. I hinner få klart det sista med julklapparna och sen så hade vi tänkt låta granen komma in. Egentligen så känns det för tidigt, samtidigt så sprider den så mycket julkänslor och det kan behövas med tanke på att snön nu håller på att smälta bort. Går väl dessutom ännu fortare nu när det blåser. Vi som är laddade inför skidsäsongen, kom igen nu! 
 
Helgen ska ägnas åt lussebak också, skäms på mig men jag har fortfarande inte bakat..och jag vill ha lussebullar, känns som att jag varit sugen på det varje dag i nån vecka nu! 
 
Ernst ikväll igen, glöm inte.

I adventstid

Pysslade ihop denna förra helgen och nu står den så fint och pryder bordet i vardagsrummet. Vi äter oftast middag (oops!) framför tv:n så det passar bättre att den står där. Men sen så har vi en annan på köksbordet också, som vi köpte på Indiska förra året. Vårat köksbord står så himla omysigt till så det blir tyvärr inte att vi sitter där så ofta. Sen har vi resonerat som så att det är lika bra att äta middan framför tv:n sålänge vi inte har nån annan som vi måste föregå med gott exempel inför.
 
Nog om det. Nu har det kommit snööö! Som jag väntat och längtat, hoppas att den får ligga kvar nu och inte smälter bort innan det blir vår.
Ikväll blir det mysfredag fast torsdag - vi är lediga imorgon (jag är fortfarande förkyld men känner mig piggare så hade nog kunnat jobba imorgon annars)! Hemmagjorda hamburgare kommer det serveras idag!
 
Och missa inte Jul med Ernst klockan 20.00 på 4:an ikväll!
 
 

Onsdag den 4:e december

Nu skulle jag lätt vilja beställa lite snö! Julkänslorna vill inte alls infinna sig och det är ju något av det tråkigaste eftersom det är den allra mysigaste tiden. Kanske är det min snoriga näsa och hostan som sätter lite stopp för det hela, men julmusiken är igång och ljustakarna likaså. Får hoppas att julmarknaden i helgen och pysselkvällen (sjuk eller inte, här kommer jag!) hjälper mig att hitta känslan. Borde nog kolla på någon mer julfilm också, och dricka mer glögg.
Min Tobbe är den bästa♥

Sjukstuga

Då var det dags för sjukstuga igen! Jag som inte brukar vara sjuk så ofta är nu inne på min andra förkylning på en månad. Jag som är så dålig på att vara sjuk dessutom, har ingen ro i kroppen att sitta still i soffan hela dagen (om inte febern har gjort ett besök vill säga) men har verkligen försökt att ta det lugnt idag. Kollat på tv, bläddrat i bakböcker och inredningstidning, kollat på film, spelat tv-spel (vet inte om det var en så bra idé, pulsen steg ju något grymt eftersom det gick så fantastiskt dåligt) och sen har jag pysslat klart min pinne med stjärnor. Vet inte riktigt vart jag ska ställa den dock så just nu står den bredvid tv-bänken sådär lite missanpassad.
 
Invigde den här för några veckor sedan också, och lyckades faktiskt få till en gardin till lilla toan! Inponerande för att vara mig med tanke på att senast jag satt bakom en symaskin var på högstadiet.
 

RSS 2.0