Nalle påväg

Vad ska man säga? Bloggen svämmar väl inte över av kreativa inlägg direkt, men jag har varit för oinspirerad o trött för att blogga de senaste dagarna. Sommartiden tar knäcken av mig tror jag, har fortfarande inte tagit igen de timmars sömn som jag förlorade i söndags natt (inte trött på kvällen så somnade på tok för sent, klev upp vid halv 6 men eftersom kroppen var inställd på vintertid så var ju klockan bara halv 5 egentligen). Hah:P

Och nu, en applåd till mig! Jag har äntligen tagit mig i kragen och beställt hem en telefon. Jag hoppas att den kommer så att jag kan hämta den på fredag. Tack K! Bild och info om vilken telefon det blir kommer sen när jag har fått den.


Sommarvindar


Fingerborgsblomma

TV-planer

Ikväll blir det en liten tv-kväll för mig själv i soffan;
21:00 Spårlöst på TV3
21:30 Tonårsliv (kanske zappar över till det, beroende på hur fängslande Spårlöst är)
22:40 Californication

Blir ju ett glapp mellan 22:00-22:40, däremellan kan man alltid klämma in ett avsnitt av Gossip Girl om det skulle vara så. Me love!

Fram tills dess då? Ja, det blir väl till att sitta här, dona med lite bilder och kolla upp en liten sak;) Kanske hinner med att läsa nån sida i boken också.


Dsquared


Dos dagens




Vad 'r detta_ Scrollen funkar inte, och inte [, ' och ; heller. Ni ser ju hur det blir. aao fungerar inte, men det gjorde det alldeles nyss. Och inte g[r det att g;ra fr[getecken heller. Damn. Kanske inte meningen att jag ska sitta vid datorn l'ngre ikv'll.

70 mil avverkade

70 mil tur och retur, det är vad vi har åkt idag. Nästan ända ner till Örebro. Galna vi är, och alla mil bara för en skotermotor. Men ändå skönt att komma iväg på en liten roadtrip, se lite annat. Och så blev det ju lite mat på Donken också, provade på deras muffins och de var ju supergoda! Tänk att jag har missat dem såhär länge, men det är bara för att jag brukar äta paj;)

Känner sig rätt mör i både kropp, själ och huvud just nu, men har precis tagit ett litet bad och fräschat till mig lite så det känns liite bättre.
Ikväll blir det en kväll med grabbarna grus, de sitter i bastun just nu och blir fuller, själv så sitter jag och smuttar på en liten drink, tihi. Men jag känner att jag faktiskt var mer sugen på cola!


Självklart så hade jag kameran med på roadtrippen, men ni får nöja er med den här bilden sålänge!

En Tequila Rose i badet är bra för själen. Eller nåt. Försöker fortfarande lära mig att tycka om det.

Om man bara hade haft Vaniljvodka hemma, då hade det varit perfekt. Sourz apple, sprite, lime o is.

Mot Örebro

Ja, idag bär det av mot Örebro. Jag, Kristian och Martin ska ut på en liten roadtrip:) Tar väl 6-7 timmar t&r, så man lär bli borta några timmar idag. Kul att se lite annat, jag har ju inte ens sett Dalarna. Om det inte är så att Tomteland ligger där vill säga?

Det blev glass o Så ska det låta igår kväll i alla fall, dock inte samtidigt. Vilka bra artister det var igår, Rock n' Roll blev det absolut!

Nej, nu är det dags för frukost, sen ska vi nog allt ta och åka. Stieg får följa med mig också, inte för att jag vet om det kommer bli någon läsro i bilen direkt;)

Kvällsmys; BJ och SSDL

Vilken kodad rubrik det blev;)

Hemma efter en vända på Prix (joo, det heter så, Prix), var dit en sväng och slogs med alla andra. Spillde inget onödigt blod dock, ehe. Handlade lövbiff (äre så det heter? Förstår inte varför men just för tillfället har jag svårt att komma ihåg vad alla köttsorter heter..äh, det lär väl vara en lövbiff vad jag kan förstå) tills ikväll, + glass! Åh mums, det blir en riktig myskväll ikväll.
B&J och Så ska det låta, avsnitt 4 av 12 ikväll så det gäller att hänga med innan det är slut. Ikväll medverkar Nina Söderquist och Kingen och de möter i motståndarlaget Lill Lindfors och Måns Zelmerlöw. Blir det katastrof eller Rock n' Roll? Det visar sig.



En cola slank med hem också, den med pingvinen, givetvis!

Sis




Hon fyller ju år snart den ärtan, undrar vad man ska köpa då?


Aj då...

Vad har hänt här då? Alldeles tappat stinget tror jag! Men har inte varit på blogghumör under de senaste dagarna så då hoppar jag hellre över det.

Idag var det en jobbig dag på jobbet. Var alldeles slut i huvudet när det var ca en timme kvar att jobba. Det enda samtalen idag har handlat om är förbrukning,förbrukning och, gissa vad? Förbrukning! Jag blir galen, gå ut i solen gott folk och sitt inte inne och uggla vid telefonen. Imorgon är det kortdag i alla fall, otroligt skönt.

Vet ni vad jag har gjort? Tagit mig i kragen och börjat läsa Stieg Larsson - Män som hatar kvinnor. Mamma tyckte inte att boken var überbra (hon tyckte att den var bra men inte så bra som ryktet sa) så har inte känt ett så jättestort behov tidigare av att läsa boken, men nu får den ju så mycket uppmärksamhet i och med bio och allt så jag kände mig lite manad. Och vem vet, det kanske kommer räknas som en klassiker innan det är klart?

Tur att Martin kom på besök nu ikväll annars så hade jag nog sovit i soffan vid det här laget. Nu sitter jag här istället, och funderar på vad jag ska köpa. Hittar varken den jacka som jag vill ha (eller jo, men den kostar typ 900kr och det tycker inte snål-Johanna om) och inte hittar jag en sån tröja som jag vill ha heller. Dumt. Kanske ska man ta en bit sockerkaka istället?

Klöver knekt

Usch, ja jag säger då det. Bloggen ekar tom, men se det som ett bevis på att jag har haft roligare saker för mig! Till exempel tittat på Så ska det låta i fredags. fikat med Annelen igår på dan, tittat på schlager-finalen med Kristian och Linda J (vad tyckte ni om låten då? Kan nog hålla med K+farmor, låten var rätt okej men kanske inte just i det här sammanhanget..vi lär väl sticka ut i finalen i alla fall?!), varit i Ramsjö idag på dan (köpte med oss glass, kaffe o varm choklad på vägen, vårkänslor!) grejat skoter och fikat hos farmorn. Och nu väntar jag på att Beck ska börja. Även fast man redan har sett alla filmerna så är det en skön avslutning på veckan att titta på Beck eller Wallander eller liknande.

Imogron är det dags för jobb igen, 07:45-18:15, långpass! Men det är skönt på fredag, 07:45-12:30, tackar:D Hoppas att vecakn flyter på som den här har gjort, då går det nog rätt okej.
Ska lämna in ansökan om semester också, gammeluvarna har ju förtur så man får väl räkna med att inte få sin vilja igenom. Brukar ju vara så när det gäller semester tyvärr. Om man inte har barn då. Hallå, katt då? Jag har katt! Två stycken till och med, och det är väldigt viktigt att jag får vara hemma med dem i juli när det är så varmt ute och så, så att de inte får värmesting! [Tror ni det funkar?]





Höga klackar

Läste precis ut boken Höga klackar, skriven av Anna Maxted, och jag kan inte göra annat än att rekommendera den boken! Väldigt lättsam bok samtidigt som den tar upp ett viktigt ämne, jag fastnade på en gång.

"Natalie och Babs har varit vänner sedan barndomen. De har stått varandra så nära att ingen man kunnat komma emellan dem. Inte hittills.
Men nu ska Babs gifta sig och Natalie grips av panik. Vad händer egentligen när ens bästa vän lovar att vara någon annan evigt trogen? I bröllopsyran börjar Natalie, som alltid varit så behärskad, att tappa kontrollen. Hon träffar en mycket olämplig ny pojkvän, och snart får hon en massa trubbel - med sin chef, med sin bror, med sin mamma och med Babs.
Hela tiden blundar hon inför sanningen om sig själv, den sanning som endast en kär vän vågar uttala. "

Läs!

[Här får ni föreställa er att det finns en vacker bild, men jag orkar faktiskt inte ta fram kameran och dona med det nu:P]

Trötta ögon

Usch, var en lång jobbdag idag, började klockan 07:30 och slutade klockan 18:30, puh! Men hade teammöte de sista två timmarna så det var inte alltför ansträngande;) Men det känns att jag varit på jobbet i många timmar för jag är alldeles grusig i ögonen. Trött med andra ord. Två dagar kvar sen är det helg, så skönt!

Jag har faktiskt varit ute och gått nu ikväll, en ganska kort runda men ack så välbehövlig. Sen sjönk jag ner i soffan och tittade på Leila på landet, och precis som förra veckan blir man inspirerad till att skapa. Men klockan är nog lite väl sent för att ställa sig i köket och röra ihop nånting (och sen är jag för trött också, skulle nog mest bli tok). Imorgon blir det till att göra pannkakor i alla fall, gott!

Nu ska jag:
* Slänga in ett bok-tips
* Göra matlåda
* Ordna lite te och börja läsa en ny bok

Party-pix, sista omgången

Här kommer sista omgången av party-pixen. Dels några bilder från Järnvägs, och sen så lotsade vi Tony till Stadt och då kan det gå lite hur som helst. Haha:D

Grabbarna grus on the dancefloor
Linda, pigg och glad även fast klockan var efter 22;)
Linda x 2 = 2 glada Lindor
Blekfis
Nästan som på Metallica, right?
Så fint kort på oss, aha:D
Ojoj, här bär det iväg...
Landningsbana
Men Tony tog sig upp i alla fall:)
Såhär förskräckt blev Frida efter den Tony-dykningen
Och jag såg inte bättre ut jag själv
Pojkhög = Kristian till vänster, Rille i mitten under o Tony mitt upp i alltihop
Och den kyliga kvällen (-18grader var det nån som sa) avslutades med en ringdans utanför Stadt. Skål!

F&V



Soffkväll med vännerna från New York

Nu ska jag göra iordning lite fika och sedan mysa ner mig i soffan. Ska antingen kolla på Vad blir det för mat med Per Morberg, eller så blir det ett avsnitt av Gossip Girl...Just nu lutar det som ni kanske förstår åt Gossip Girl-hållet, fick första säsongen av Kristian när jag fyllde år nämligen. Love it!


Den som väntar på något gott...

Tänkte att jag skulle ladda upp några fler bilder från helgen så har suttit och ordnat storlek o så nu i Photoshop. Upptäckte att det fanns ganska många bilder kvar att visa, så jag kanske måste dela upp det i två omgångar.

















Håll utkik i bloggen, det kommer några fler bilder inom kort!

Leila på landet

Tittade på Leila på landet som gick nu ikväll på tv 4+, och jag blev så sugen på att baka något! Och det även fast hon inte bakade någonting i programmet, konstigt.
Kom för övrigt på att jag inte har varit på bokrean på bokhandeln än, kanske ska ta en tur dit på fredag eftersom jag slutar tidigt?

Nu; dags för hemligheter, moah! Jag tänkte försöka få med K på nånting nämligen, eller nånstans kanske man kan säga.. secret.


Cookie Dough

Ikväll är det The Mentalist på tv3 kl 21, det sitter jag bänkad framför! Missade tyvärr avsnittet som visades förra veckan eftersom jag och Kristian var till Siljan (?) och hämtade en skotermotor.

Köpte ny B&J-glass i lördags, mums så god den var! Med kakdeg i. Ronja hade rätt, den var god. Upptäckte ju att de börjat sälja sån glass på Prix, men enligt Frida så var det visst ett tag sen de börjat göra det. Fast kanske lika bra att jag inte sett det tidigare. Kanske blir lite glass framför tvn ikväll? Eller ska man kanske nöja sig med en kubb?



Bilder från lördagen

Det är väl inte mer än rätt att jag lägger upp några av bilderna från i lördags? Ni har fått vänta länge nog nu;) Först var det förfest och deltävling till melodifestivalen (sämsta omgången i lördags tycker jag) hemma hos K och mig och efter det blev det GK's och sen vidare till Järnvägs. Det var en trevlig kväll, men det är dags för en riktig brakfest snart tycker jag. Gärna hos någon annan, haha. 










Men för den som väntar på något gott, det kommer mera!

RSS 2.0