Att vara katt

 

Nygammalt

Nu har vi äntligen blivit klara med vårat skåp! Det har tagit lång tid eftersom vi har haft så långa pauser mellan varje gång som vi jobbat med det, men nu står det på plats, inte en dag för tidigt skulle jag vilja säga. Målat om, fixat blommig botten och bytt knoppar. Och vi fick ett till rum på köpet! Rummet som vi har varit i när vi har målat har än så länge bara använts som just målarrum, men nu ska vi nog snart få ordning på vårat pysselrum. + att vi slipper ha porslin i lådor, så mycket bättre att ha dom i ett skåp.
 
 
 

Första söndan i februari

För nån helg sedan så bjöd jag Tobbe på efterrätten nedan, den blev god men jag föredrar nog nästan att äta kesellan med bara bär. Men för den som vill testa så fördelar man 250 g bär (jag tog hallon och blåbär) i fyra portionsformar, ugnsfasta. Sen så blandar man 100 g riven, vit choklad med 1 tsk nystött kardemumma och 250 g vanilj-kesella. Blandningen klickas över bären och sedan så strör man råsocker över, en msk på varje. Gratinera i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter. Servera gärna med vaniljglass och ät opp!
 
Idag så har vi pimplat i några timmar, utan större framgång (jag fick två firrar) men skönt att vara ute i friska luften. Synd bara att man blir så trött av massa friskluft, det är lätt att slöa till när man kommer in.
Nu ska vi avsluta söndagen med lite B&J och en film, Ego. Vi har fått tips av våra filmexperter så jag tror nog att den kommer vara bra.
 
 

RSS 2.0