Slutspurt

Alltså hur galet är det att det var IS på bilrutan imorsen när jag skulle åka till bilen?! Inte så att jag behövde skrapa, det försvann när jag drog igång vindrutetorkaren men ändå! Mina stackars små plantor, får se hur länge till dom klarar sig. Gick ut mitt i natten i lördags och bredde på dom en fiberduk, stackarna. Även väldigt glad över att jag plockade in 10 liter svartvinbär igår, har 2,5 buske kvar att plocka av så får se om jag hinner med eller om frosten hinner före. 

Här är i alla fall en middag som jag åt för en vecka sen cirka, squashplättar med fetaost, grönkålsstuvning samt vitlökssås och grönsaker. Massa gott!

 

Gröntjärn

Efter ett besök på loppisen i Bricka i lördags så åkte vi vidare till bland annat Gröntjärn (det blev ett spontan-stopp, vårt egentliga mål var en tjärn där vi fiskat och badat som liten), och oj vad lite vatten det var! Kan tänka mig att det kanske är mer vatten nu för vattenmängden i ån hemma har då ökat väldigt! 


Girlboss

Jag och Tobbe kollade på vad jag tror var sista avsnittet av Girlboss igår. Bra serie! Knäpp, rolig och massa girlpower, me like! Får se vilken nästa serie blir, om vi ska ge oss i kast med OITNB, har hört mycket bra om den men har fortfarande inte sett ett endaste avsnitt. 
 
Regnet stod som spön i backen imorse när jag skulle åka till jobbet och det regnar fortfarande lika ihärdigt. Verkar bli en regnhelg det här tyvärr vilken känns lite trist men lite mysigt också. Lite tråkigt då en inte får så stor lust att vara ute, ska försöka hitta på något roligt i helgen ändå tänker jag!
Bildkälla

Första torsdagen i augusti

Ville mest bara kika in och säga hej. Trött dag idag och jag tror definitivt att jag skulle behöva en ny semester efter dom här veckorna på jobbet. Funderar på att åka en helg till fjällen i alla fall, hoppas att det kan bli av. Och nästa helg blir det dans, yoga och trummor, spännande!

Nu till helgen ska det visst regna en massa så funderar på en liten loppistur med tillhörande fika - inte mig emot! 

41 pioner är förresten så många som mamma har i trädgården, rätt galet!


Första augusti

Denna första augusti har bjudit på underbart väder, speciellt ikväll. Blåsten har mojnat, solen skiner. Tog mig i kragen och körde ett träningspass ute i solen innan jag satte mig här, och avslutade det hela med ett dopp i ån! Verkligen vardagslyx att kunna bada på tomten! Hittade ett mag-passa på Ida Wargs blogg som jag körde igenom, bra grej. 
Nu tänkte jag nog unna mig ett avsnitt av Girls och lite grapefrukt även fast jag egentligen borde diska...väljer att ignorera det ett tag till tänkte jag. 
 

RSS 2.0