Vardagslunch

När man lever med naturen runt knuten så tar jag sånt här för givet. Glad att jag tog mitt förnuft tillfånga idag och tog mig till den här platsen på lunchen. Väldigt bra lunchspot och endast några få steg från ytterdörren, mycket bättre än att sitta på bakgården på jobbet! Kom tillbaka till jobbet med barr i både skor och hår, och säkert något småkryp här och var också, men så värt! SommarGåva

Titta vilken fin blomma jag fick av min fina vän på midsommar. Ser nästan ut som ängsklockor. Jag hoppas att jag lyckas hålla den vid liv, och den passade väldigt bra i pepparkaksburken som tidigare varit fylld av kakor. Så fint mönster på den tycker jag. 
 

Midsommarhelgen

Midsommarhelgen bjöd på fest, god mat, fina vänner, bra väder, sommardopp i sjön och även nattbad, allsång, bilproblem som löstes, marknad i Järvsö, fika hos päronen och vi fick se en nykläckt kalv ta sina första stapplande steg (och bli bajsad på, mitt på huvet). Vilken bra helg! 
(Där i bakgrunden är den lilla kalven)

Midsommar

Snart stundar en tre dagars ledighet som kommer att fyllas av massa fina människor. Vi kommer för fjärde året i rad fira hemma hos oss med sill-lunch, lekar, grillmiddag, sång och nattbad.
Söndag kommer bjuda på marknad på Stenegård, en mysig tradition trots att de enda inköpen brukar vara ätbara. 

Midsommar-myset invigs redan ikväll då två fina prickar, även kallade hjälpredor, kommer. Mitt i en Hälsingeskog

Älskar juni och dess ljusa nätter. Natten som var var det sommarsolståndet så vi befinner oss mitt i det allra ljusaste just nu. Önskade att den här tiden varade lite längre, tur att juli bringar ljusa nätter också. Look up and get lost

Weekend-mood! Hämtmat, fotbolls-EM, Pinterest, lite blomvård. Så har fredagskvällen sett ut hittills. Hade funderingar på att ställa iordning de sista pallkragarna men vädret var inte alltför inspirerande när jag kom hem från jobbet idag = regn. Kanske blir imorgon, annars söndag. Ska även serva bilen i helgen (hemmafix), och kanske putsa fönster..ser fram emot det sista väldigt mycket.
 
Skulle vilja åka på loppis och fynda några tavlor, så tomt på väggarna här hemma! Fyndade några för nån vecka sedan, dom kanske kan få åka upp i helgen. Har inte helt bestämt vart jag vill ha dem dock. 
Givande inlägg det här, tack för er tid. Haha.
 

Tänkvärda ord

Tänkvärda ord från Malin Berghagens bok Yoga: Passion och närvaro i livet
 
"När vi betraktar träden ser vi dem som de är. Vi kan höja blicken mot en trädkrona och se att träden bredvid står så nära att grenarna inte har kunnat sträcka ut sig ordentligt. Vi ser hur träden tvingats hitta lösningar och anpassat sig efter rådande förhållanden. 
Andra träd har kanske inte fått tillräckligt med vatten och har därför inte haft samma möjlighet att nå himlen. Vi kan se det och förstå det. 
Detsamma gäller människor. Tänk om vi kunde betrakta dem vi har omkring oss utan att döma och istället försöka förstå att vi alla har vuxit upp under olika förhållanden som format oss till den vi är idag. Livet skulle bli så mycket lättare om vi bara kunde påminna oss om det.
 

Äppelblom

Underbara juni-månad
 

RSS 2.0