Äppelträdgård

Gjorde ett besök i min farmors gamla äppelträdgård för några helger sedan (som min farbror numera äger) och passade givetvis på att plocka med mig några äpplen hem. Jag vill också ha en äppelträdgård, så himla fint på försommaren med all äppelblom, och på sensommaren/hösten med träd som dignar av frukt.
 
 
 
 

Tisdag den 23:e september 2014

Igår var det äntligen dags för Afropower igen, det har varit inställt de senaste två gångerna och jag trodde nästan att det skulle bli så ingen. Men igår fick vi äntligen dansa loss, vi fyra som pallrat oss dit (gott om plats med andra ord, perfekt!). Synd att det bara är en gång i veckan och synd att dom inte kör någon Freepower som Stark körde tidigare, det var skoj!
 
Försöker klura ut någon maträtt tills ikväll men jag vet inte alls vad jag är sugen på, yoghurt och macka kanske men det lämpar sig ju inte direkt som middag (inte om man ska va noga i alla fall). På tal om mat, vi var till Gävle i fredags kväll och smaskade i oss indisk mat - matkoma delux men gott var det! Vi blev dessutom bjudna på både för-och efterrätt och det kan man ju inte säga annat om än bra service! Blir helt klart fler besök där!
Här intog vi middagen i lördags, underbart.

Torsdag den 18:e (?) september

Nu är det snart äntligen äntligen helg igen! Imorgon efter jobbet så drar vi till Gävle för myshäng och indisk mat! Ska bli så gott, fanns en indisk restaurang i Bollnäs tidigare meen Bollnäsbor är ju som dom är - nytt kan vara farligt! Så dom blev tyvärr tvugna att stänga. 

Nu ska jag återgå till Hela Sverige Bakar, brödbak står på schemat (vilket jag för övrigt bakat ikväll också). Tänkvärt

"Kanske får vi bara den tid som tilldelas oss på jorden. Därför ser jag det ännu tydligare nu; Jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i bröstet. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja. Paradiset kan vara en plats på jorden" - Kristian Gidlund
Bild från google bildsök
 
 
 

Tisdag mitt i veckan

Sitter i soffan och bara tar det lugnt, tror det blir en sån kväll ikväll (fast kom just på att jag glömt att sätta igång en maskin med tvätt..). Har ätit en Pocky till efterrätt och jag funderar på om man kanske är värd en chokladboll lite senare? 
Vi funderar på att åka till Gävle i helgen, hälsa på Gävleborna + besöka den nyöppnade indiska restaurangen som har slagit upp portarna i stan! Får se om vi lyckas hålla oss friska, var och varannan på jobbet är sjuka så vi gör det bra om vi klarar oss! Varma septemberkvällar

Vi kommer fira in helgen med ett riktigt kalas ikväll, vi börjar med sushi och därefter blir det pannacotta till efterrätt! Vi kom på för någon dag sen att det var onödigt längesen vi åt pannacotta, så ikväll blir inte en dag (kväll) för tidigt! Så gott och hur simpelt som helst att göra- kan inte bli bättre! 

Vi funderar på att lägga vår röst inför valet imorgon istället för att göra det nästa söndag, jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska rösta på bara. Så dåligt insatt, som vanligt! Skärpning till nästa val (eh, tänkte jag nog allt för fyra år sen också..)! 

Trevlig fredagskväll på er! RSS 2.0