Rockin' all over the world

Nu är jag inte sjuk längre, jag bestämde det precis ikväll. Min kropp tyckte kanske inte likadant för den blev trött påengång, men nu har jag gjort av med lite överskottsenergi i alla fall. Det känns bra. Nu funderar jag på att gå och lägga mig och läsa bok. Har inte läst bok på flera dagar eftersom jag har haft näsan i historiaboken (jo, disiplin! Jag har det ibland) men vid den här tiden så tycker jag faktiskt att jag förtjänar det.

Och imorgon är det fredag, det är fint tycker jag.


Våtmarker

Pluggpaus = bok..tips? Jag vet inte vad jag ska kalla det, men det är lätt den äckligaste bok som jag läst i alla fall. Kom på mig själv flera gånger med att sitta och göra grimaser under tiden som jag läste. Men på nåt vis så fångade den intresset, och jag kände att jag måste läsa ut boken för att möjligen se meningen med den. Så jag vet inte, läs den, men på eget ansvar;)

Våtmarker - Charlotte Roche

"Artonåriga Helen hamnar på sjukhus efter att ha skurit sig under intimrakning. Hon måste opereras, och kirurgen passar också på att ta bort hennes hemorrojder.
Helen är ett skilsmässobarn och inser att nu har hon en enastående möjlighet att få in sina föräldrar i ett och samma rum. Medan hon smider på sin plan berättar hon för sin manlige sjuksköterska, Robin, om sitt liv och sina sexuella erfarenheter, och redan från början byggs bilden upp av en människa med extrema böjelser - eller handlar det helt enkelt bara om en ovanligt utlevande kvinnlig sexualdrift? Helen gör allt man inte får om man är en ung kvinna idag. Och hon gör det med gott humör.
"

Skrivet på insidan av bokpärmen;
"Välvårdade kvinnor har behandlat håret, naglarna, läpparna, fötterna, ansiktet, huden och händerna. De har färgat, förlängt, målat, peelat, noppat, rakat och smort.
De sitter där lika stela som sitt eget omfattande konstverk, eftersom de vet hur mycket arbete som ligger bakom, och vill att det ska hålla så länge som möjligt.
Sådana kvinnor vågar ju ingen borra sig igenom och knulla.
"


Mars 2011 lider mot sitt slut

Hemkommen efter en kväll med teamet - bra mat och god efterrätt (som jag hjälpt till att göra då!;P ), och roliga aktiviteter. Mycket bra kväll! Synd bara att jag tappade stinget lite eftersom en huvudvärk smög sig på, hoppas att den försvunnit tills imorgon. Lämna mig ifred liksom, räcker gott med hosta o massa snor!

Oj, snacka timing. Tänkte precis dela ut ett minuspoäng men fick precis en hint om att inte göra det, så hoppar det den här gången då^^ Eller?


Egypten januari 2011

Til' the world ends

Frida och jag har plugg-kväll ikväll. Dags för högskoleprovet på lördag så vi hade tänkt förbereda oss lite. Försöka i alla fall. Har just klarat av engelskadelen och jag har inte gett upp än iaf;D
Har verkligen fullt upp ungefär hela tiden för tillfället känns det som, så bloggen får verkligen lida. Men såäre. Imorgon kväll till exempel är det middag med jobb-teamet. Igår kväll pluggade jag historia hela kvällen (japp, har börjat med det också!) och på torsdag så borde jag nog städa. Och läsa lite mer historia.

Vi åt en jäkla god middag idag; kallrökt lax, kokt potatis, romsås (crème fraiche, rödlök, stenbitsrom o dill) o lite grönsaker. Och god trekantsmacka utan innehållsförteckning på påsen som de låg i. Men vi lever än så det var nog inget farligt i dem^^

Bortskänkes; hosta. Någon som vill ha?


Truth is a whisper


Jump around

En halv jobbdag klarade jag av idag i alla fall, sen fick jag så lov att åka hem och vila min förkylning. Men det känns ju helt okej när man är hemma när det är lugnt och tyst och ingen förutom katterna att prata med. Sen när man ska göra något mer avancerat (typ gå till tåget i morse för det resulterade i en big time hostattack så att Henke funderade vad jag höll på med) så känns det att man inte är helt kry. Menkomigennu, jag måste aktivera mig nununu. Men nej, det blir till att vara hemma åtminstone imorgon också, sen ska jag vara frisk! I alla fall senast torsdag.

Så, nog om det. Har aktiverat huvet medans jag vilat kroppen idag, lite disiplin har jag åtminstone.

Och ego, det får man va!;D

You tell me

Den här helgen var ju verkligen lite väl kort, nu är det ju redan måndag imorgon. Men det blir jobb bara fyra dagar i alla fall, sen drar jag söderut! Åh, längtas massa:3

En fråga (Jarse-bo och allt som jag är i grund och botten liksom) ; HUR kunde Järvsö få flest röster igår?! Lamt framträdande, näst sämst var vi väldigt överens om. Men, har såklart en teori för det där också; liten ort = hela landskapet känner sig delaktiga och vill vara med och rösta (alt. alla Jarse-bor kommer vara panka innan det här är slut). För kom igen, dom var inte bra. Och tycker ni det så ljuger ni för er själva eller så är ni noll musikaliska. Näe, bättre låt nästa gång, shape up!


The dirt

The Dirt: Bekännelser från världens mest ökända rockband - Mötley Crüe med Neil Strauss

"Mötley Crüe är världens mest ökända rockband. Whiskey och porrstjärnor, bilkrascher, svart läder och höga klackar, överdoser och död är alla ingredienser i Mötley Crües liv - det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt, Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade sin dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mich Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror. Och det är bara början..."

Läsvärd bok som känns väldigt långt i från den verklighet jag själv lever i. Boken är uppdelad så att varje bandmedlem och folk i deras närhet skriver ett kapitel var, så det varvas hela tiden mellan de olika människorna. Vilket är intressant, eftersom man får lite olika åsikter och synvinklar på de saker som de berättar om. Galet är det i alla fall.


Midnight hands

Ikväll bryter jag mönstret och gör precis ingenting aktivt och nyttigt (disk på sin höjd), får väl se hur utvecklingsförloppet blir då! Jag tror det blir bättre om inte annat. Så jag kommer sitta parkerad i soffan ikväll tillsammans med lite olika media-format; TV, dator och kanske en bok. Kommer väl vara rastlös innan kvällen är slut men jag tror ändå på min teori. Och en glass som kleggar ihop kärlena lite blir nog pricken över i!:D

Nytt favoritte från Kardemumma

First time ever

Hårbollarna testade på snöunderlag för första gången igår, och även om det var kallt åt tassarna och lite läskigt när de sjönk ner i snön så tror jag minsann att dom gillade det!:) Vi får hoppas på fint väder till helgen också, så kanske det blir en till tur.

Nu står läsning på agendan och efter det ska jag nog titta på en serie - Big Bang Theory kanske?


One of it

Dagens middag; sallad med gurka, tomat, ärtskidor, rädisor, paprika och halloumi


Vi ska till Carrie-land

13:e april bär det av och det kommer bli tokgrymt! Don't let the bed bugs bit;)

Klickbara bilder för bildkälla


Dancing in the moonlight

Bokat och klart!:D Och mer info om det kommer snart.


Rainbow in the dark

Har haft en grymt bra helg - tack för det!


RSS 2.0