Engmans Kapell - Torön 2011-05-28

Grym, grym kväll! Bästa på ett tag tycker jag:) Kan ju bero på att det börjar bli sommar - det mesta känns så mycket bättre då.

Maria i ny, fin frisyr:)

Uppsalabon äntligen hemma och Grönåsbon äntligen ledig;)

En lillasyster som äntligen slitit sig från Bollnäsbon;)

En Madde och en Johanna kommer lastat

Blasköl, gott när det är sommar jue

Gammal julecider slank ner det också

Cider eller smärtstillande, cider eller smärtstillande? Cider!

Somliga fick ju gå till Torön! Eller hur var det? Spelades in en fin liten film medans vi traskade iaf, tänka sig vad man missar saker om man åker i förväg!

Vi var där i god tid..

Ville ju inte riskera...

...att vi inte skulle komma in.

Men det gjorde vi!

Tur var väl det!

Annar så hade vi blivit ledsen i ögonen, båda två.

Och på onsdag så kör vi igen då?!:)

Vi har, vi har

Snart så trillar det in bilder från helgen - alldeles straxens! Ni får hålla tillgodo med mig sålänge;D Aa okej då, och lite Madde.


Och idag är det söndag

Hade en riktigt, riktigt bra kväll igår. Tack alla finisar som gjorde kvällen så himla bra! Och Torön svämmade inte över, solen tittade till och med fram. Och nu är det såhär, vi ska försöka göra den här sommaren till en filmsommar. Alltså; fortfarande knäppa massa kort såklart, men försöka filma en hel del. Så roligt att ha kvar ju. Så alla ställer upp på det, bra tack:D

Nu måste jag nog allt väcka Frida för nu har hon minsann sovit nog! Jag vaknade första gången kl 06, och jag kan ju säga att jag blev rätt glad när jag såg att klockan inte var mer än så.

Foton från igår kommer!

Låt mig va kvar

Nu utmanar jag snart ödet - ballonglördag med mamma! Ah shit, känns ju inte alltför lockande men tänkte vara snäll och hålla henne sällskap. Sen väntar lite handling inför ikväll med Frida, och efter det så drar vi till Åsbo. Och sen vidare till Grönås! Just nu så regnar det faktiskt inte, men det ser väl inte alltför hoppfullt ut. Men, det sista som överger människan är ju hoppet så vi lever på det ett tag till.


Välkommen in

Har lagat mat + ätit, diskat och dammsugit lägenheten - på en timme! Jo jag tackar ja, det gäller att vara effektiv ibland så att fredagskvällen blir längre:) Hade tänkt ägna största delen av kvällen till min nya drog (den börjar på L men mer än så säger jag inte), men jag undrar jag om jag kanske ska titta på en film eller nåt istället?

Ska försöka peppa inför imorgon också, Torön och Engmans Kapell. Det visar sig väl om vi överhuvud taget kommer in på den där ön den här gången, kommer bli grymt mycket folk trots att det ser ut att bli dåligt väder. Men vi startar upp med grillning och förtäring av något flytande hemma hos Annelen, och det kommer nog allt bli grymt.


To wish you were someone else is to waste the person you are

Åh, hur fina?

Bild från google

Caribbean

Var och såg On Stranger Tides i söndags och den var faktiskt bra (om du vill se den i veckan Annelen så kan jag hänga på ändå!), men det känns som att det börjar bli dags att hitta på någonting nytt nu. Samma koncept och jag tror inte att dom kan köra på det hur många gånger till som helst. Många av dom "gamla" skådisarna som inte var med, men det funkade bra eftersom den var såpass fristående som den var. Har ni sett de andra tre så borde ni se denna också!

Nu är det ju faktiskt snart dags att börja tagga inför lördag, vad roligt det ska bli! Hoppas på bättre väder än vad prognoserna säger nu bara, men det blir nog kul vilket som:)

Smakat denna? Good!

Yesterday



Flying free

I morse precis när jag och Frida hade ätit frukost, så flög den här stackars höken in i lägenhetsfönstret ovanför mitt. Vi kollade på honom genom fönstret när han låg på asfalten men han rörde sig inte så vi smög ut, men han klarade sig inte. Bruten nacke. Men vi kunde inte bara låta honom ligga där, så vi la ner honom i en påsen (och en hink) och tog med honom till Åsbo och begravde honom där. Vila i frid lilla fågel.


Some of them

Har haft en mysig kväll tillsammans med Annelen. Sushi/kinamat, promenad, glass och CM, inte så tokigt inte:) Nu blir det nåt avsnitt Big Bang innan jag ska möta upp systeryser!

Trevlig helg på er!:)


Do you dare?

Nu äre såhär va, jag vill ju heller inte bada i vassen i sommar (det är ju där storgäddan håller till ju). Så även fast glassen verkligen skrek på mig i glassdisken på Prix så fick den ligga kvar, och det blev ett varv runt sjön fast jag egentligen kanske inte hade lust. Är det inte fantastiskt duktigt så säg:D Tog till och med bilen till Prix för jag passade på att slänga lite glas, plast och panta lite. Och det var verkligen lite pant, en påse bara, blev alldeles förvånad.

Så nu känner jag att jag är värd att titta på L Word ikväll, första säsongen är snart till ända och den är ju så bra ju! Tur att Frida har fler så att jag kan låna.




On stranger tides

Kan ni tänka er att Ljusdal kommer hänga på och visa världspremiären av Pirates of the Caribbean - On stranger tides på onsdag? Inte illa! Jag vill se den för övrigt, kan onsdag, fredag, lördag, söndag...vem gör mig sällskap och när kan du?;D Men..om det nu är världspremiär, hur kan den då redan ha fått över 2000 röster på imdb, och 8,1/10? Inte är det väl så många kritiker som sett den redan? Eller jo det kanske det är, men inte poängsatt väl, verkar ju konstigt.

Jaja, jag vill gå på bio i alla fall, och äta popcorn!

Bild från imdb.com


Dom sista drömmarna

Med Melissa Horn i öronen, converse på fötterna och en kamera i handen så kan en vanlig måndagskväll bli riktigt trevlig. Och rätt okej resultat kan man få också. Fin kväll, sommarkänslor som bubblar och ska vi ha picnic i gräset snart?


VM 2011 är tillända

Pinsamt dålig sista period av oss. Det som började så jäkla bra, slutade så himla dåligt. Näe, kändes likgiltigt och lojt tycker jag. Tråkigt. Sen är det såklart skitbra att få silver, men det känns som att dom hade kunnat göra det så mycket bättre. Vi får se det såhär; Finland har bara vunnit vm en gång tidigare, och det gick mycket bättre för Sverige än vad det gick för finnarna igår. Försöker ju vara positiv iaf.


But I know that we did right

Åh så tråkigt väder det är! Skulle ha tvättat och städat bilen - men det regnar. Skulle ha slipat och målat byrån - men det regnar. Skatan utanför fönstret är glad i alla fall, hon hittade precis en mask som hon mumsade i sig.

Grymt av Saade igår kväll, trodde inte att det skulle gå så bra som det gick. Men hörrni, Italien tvåa? Dom var ju kass! Pappas citat passar bra; "Han har nog betalat mycket för att få vara med" Mhm, men tydligen så var det många som tyckte att det var en bra låt. Eller så hade han pungat ut extra slantar till alla länder också;)

Snart är min rabarbersaft klar, jag tror det är bäst att inte ha för stora förhoppningar dock.

Hockey-final ikväll, ska ses!



I don't belong there


Finns det en så finns det flera

Nu vet jag exakt vad som står högt upp på min inköpslista - ett makroobjektiv! Går ju inte alls att komma speciellt nära med mitt 18-55-objektiv, så i princip varje gång jag fotar växter o dylikt så svär jag inombords över att jag inte kommer närmare. Kostar ju en del tyvärr, men kommer garanterat vara värt det! Nu gäller det bara att bstämma sig för vilket av alla dem som det finns att välja mellan, det är ju lättare sagt än gjort. Och sen nästa fråga - ny kamera eller inte?

Har påbörjat en sats rabarbersaft idag, laddningen står på kylning nu och kommer vara klar imorgon vid den här tiden ungefär. Får väl se om den smakar som den ska, annars så har vi helt enkelt fel rabarbersort för att göra saft på:/ Åh, hoppas inte.

ESC ikväll och det verkar som att Annelen tänker leta sig ut till Åsboskogarna och göra oss sällskap - fint tycker jag. Och på tal om det, kan någon snälla tala om vart off-knappen är för Irlands bidrag? Refrängen går på repeat i mitt huvud o jag gillar't inte.

Flame in the night

Gött, final på söndag!

Nu ska jag strax packa in katterna i bilen och åka till Åsbo, blir lite häng där ikväll hade jag tänkt. Och imorgon ska jag följa med mamma till Bollnäs, inhandla en blomma kanske:)

Och nej, jag spammar inte Facebook men det töntar sig bara! Ah:/ Nej, packa ihop lite saker då kanske, så att man kommer iväg nångång.

Nej, men inte skulle väl dom...?

Bra utnyttjad kväll av mig, har hunnit med ett varv runt sjön också. Fick dock håll nästan påengång så jag trodde nästan att jag skulle syp, aa så ont gjorde det. Men jag tog mig runt i alla fall.

Och på tal om att spy - gissa ett av de sämre ställena för en katt att spy på, om man bortser från soffan och i sängen? Mitt under sängen, ja just det. Dubbelsäng också för den delen, fick ju nästan ligga med ansiktet i alltihop när jag skulle försöka städa undan det. Tur att jag inte är tjock säger jag bara, var ju nätt och jämt att jag lyckades klämma mig in under sängen nu liksom. Nog tal om det, nu är det snart dags för kvalomgång nummer två till ESC.

Inte skulle väl hon?

Och inte skulle väl han?

The end

Vaknade upp till åskväder idag, dagen kunde ha börjat bättre men som tur var så slutade det ganska fort. Och det hann regna ifrån sig innan det var dags att gå till tåget också. Minns när det åskade som fan i Ljusdal för nåt år sen, det var helt galet! Usch.

Det ser inte bättre ut än att det blir en städkväll ikväll. Men desto mer förtjänar jag att sjunka ner i soffan klockan 21, får väl allt se hur det går för Saade...


Little flower

Min balkong har börjat blomma, tack vare mammas hjälp:) Mer ska det bli!


Born this way

Har fått ett beställningsjobb så lika bra att genomföra det innan det är dags att spela lite hockey, right?

...blogga på beställning är inte det lättaste märker jag, så vad skriver vi? Jo;
Tack för en superbra söndag i Uppsala tjejer! Som de modeller vi är så laddade vi med brunch på Max innan vi modellade. Och efter det blev det thaibuffé (var det thai?), gott var det i alla fall. Helt klart en jättemysig dag, nu måste vi ta Carlsson under armen och åka ner snart! Juni kanske?

Nu har det hänt, det som händer varje år. Det började bli grönt för nån vecka sen, och nu har det blivit tokgrönt utan att man märkt det. Det går så rackarns fort att även fast jag nästan suttit på span i år så har jag missat det. Hur ska man bära sig åt för att inte missa när det riktigt gröna sätter in?

Ett litet PS till Frida bara; NU KOMMER JAG SNART SMS-BOMBA DIG FÖR DU SVARAR INTE PÅ MITT SMS!;D

New York-blommor

Bounty

Titta så fint, detta väntade på mig när jag kom hem idag


Satan i gatan

Nu sitter jag bänkad, redo för hockey (måste snart bege mig ner i tvättstugan igen, men ändå). Första matchen jag ser av årets vm faktiskt, har liksom inte blivit av.

Sen måste jag bara få säga att den här veckan går tokfort. Det är ju redan onsdag idag, snart bara torsdag o fredag kvar och sen är det helg igen. Tokigt.


RSS 2.0