A new dawn

Vilka härliga sommardagar det har varit nu dom senaste dagarna! Det är inte varje morgon strax innan klockan sju som man går till tåget iförd linne. Så borde det vara hela sommaren! Ska ju dock bli sämre imorgon och ännu sämre på lördag. Såklart, då är man ju ledig och har möjlighet att njuta av vädret.

Hade en fin kväll igår tillsammans med vänner, vi käkade pizza (det var längesen kan jag lova!) på en uteservering (heter det så månne? Vi satt ute i alla fall) och sen så raggade vi upp en tiger längs vägen och tog med honom när vi skulle äta glass. Så himla skönt väder även då!

Fredag imorgon och det är välkommet, även om tiden går så jäkla fort. Nu är det juli imorgon redan, vart tog juni vägen?


Midsommar i Åsbo

dsc00336 (MMS)

Midsommar i Åsbo


Miss nothing

Så jäkla skönt att vi kom på att man kunde hoppa över tisdan den här veckan - idag har vi kört onsdag för hela slanten, imorgon är det torsdag och sen är det fredag. Och sen är det fredag igen, vilket lyx!

Tvättar ikväll och har även varit iväg och handlat lite inför midsommarfirandet på fredag. Grillning med några av de finaste är planen, och efter att vi proppat i oss massa mat och efterrätt (givet!) så kanske det blir så att vi gör ett besök på Torön. Och på lördag ska vi äta varma chips och dricka saft på Stene och marknaden. Tradition som man icke får bryta!

Nu blev jag himla sugen på att kolla på en film men jag får nog nöja mig med en serie eftersom jag måste springa upp och ner i tvättstugan några gånger till innan jag är klar. Filmmys imorgon istället tycker jag låter som en ypperlig plan.


A sunday smile

Hade en fin kväll igår tillsammans med några vänner. Vi började med mat på Michels, och efter det så drog vi hem till mig för cider och prat. Slank ner några Ahgrens bilar och choklad också, men det börjar ju nästan höra till nu. Vi hamnade i alla fall på Jvgs tillslut, när vi väl lyckats ta oss in. Lång kö, folk som trängs och ett dåligt släppa-in-filk-system gjorde att det tog sin lilla tid innan man kom in. Och det var väl som vanligt inte värt väntan. Hemma-häng är ju ändå trevligast. Är det för att vi börjar bli gamla månne?

Idag så tittar faktiskt solen fram och det känns som att det var några dagar sedan man såg den så ska försöka hinna med att få lite sol på mig hade jag tänkt, innan den försvinner in bakom regnmolnen som ser ut att vägra försvinna.

Och för övrigt så är det förjävla dammigt på min tv-bänk, kanske borde försöka göra något åt det?


Do you remember

Oj, väderutsikterna för ikväll ser faktiskt ganska okej ut - inget regn vare sig på klart.se, smhi eller yr, woho! Nu hoppas vi på att det stämmer så att vi slipper bli regnad på ikväll! graderna var väl inte sådär jättemycket att hurra över, kring 12 grader men det kan man leva med.

Nu ska jag göra ett tryck och städa här hemma, städade för någon dag sen man ja det syns ju inte. Sen blir det mat med några fina vänner, lite festligheter och skitsnack och sedan Järnvägs efter det. Och hinna spana på någon bil såklart, måste man ju göra.

Laddar med lite skön musik så det här kommer gå galant!


You


Natt mot morgon


Sommarn' som aldrig säger nej

Nu ska jag snart sticka iväg och fika med en fin vän, ska passa på att tanka bilen också. Blir nog lite planering inför helgen skulle jag tro, tänk vad perfekt det vore om det blev fint väder. Ska väl inte hoppas på för mycket men samtidigt så är hoppet det sista som överger en så vi lever väl på det ett tag i alla fall.

Och, vet nu vad? Jag har hittat (ja, hittat!) en macrolins. Hemma i Åsbo, i farfars gamla kameraväska, vilken lycka! Den får duga så länge så avvaktar jag lite med att köpa ett objektiv:)

Bild tagen..Engmans-onsdan!

Himlen är oskyldigt blå

Äntligen har jag sett den! Och ni som inte har gjort det, gör det!

Bilder från moviezine.se

Snart middagsdags med tjejorna!

dsc00326 (MMS)

Snart middagsdags med tjejorna!


Kvällspromenad

dsc00321 (MMS)

Kvällspromenad


Nu är det sommar och vi har myror i brallan

Något som är jätte,jätteonödigt är att spärra inloggningskortet till internetbanken. Det som är tur är att man har en snäll lillasyster som kan betala det som behöver betalas sålänge, tills mitt nya kort har hittat hem. Men onödigt är det, men bättre det än betalkortet.

Det blev en fin fika idag på Condis tillsammans med några snygga bönor. Nötpaj blev det för min del och den smakade himla bra faktiskt. Vi har planerat in en mat-kväll där i veckan också - underbara sommar!

Nu är det såhär, att jag skulle verkligen ha gjort ett ryck med byrån. Jag behöver ju den verkligen, så jag ska nog minsann försöka börja på att fixa till den efter middan. Åh, börjar väl regna bara därför:/

The edge of glory

Då taggar vi till lite då så får vi se hur det här går, men vi tanter kan också! Och förresten så är det här ett bevis på att vi inte är så gamla ändå, hepp!


RSS 2.0