Aprilväder

Både igår morse och i förrgår morse såg världen utanför fönstret ut som bilden visar. Riktigt aprilväder då helgen ändå bjöd på sol (och blåst, regn, hagel och lite blötsnö, kanske inte borde ha blivit förvånad över att vakna upp till vinterlandskap med andra ord). Nu har det mesta smält bort igen och jag hoppas att våren kommer! Vädret till helgen ser riktigt lovande ut så jag hoppas att det håller i sig! Vi har planer på att fota gravidmagen i helgen så bra väder skulle såklart underlätta. Vi har inte fotat den riktigt än och tiden börjar dra ihop sig, befinner oss i vecka 34 (33+3) idag och hur tusan det gick till är det ingen som vet. Vart tar tiden vägen?! Känns som att vi just var i vecka 20 typ. 
(null)
 

Långfredag

Långfredagen är här och första dagen av fyra lediga dagar har inletts! Jobbade inte så överdrivet mycket igår heller för började kl 09.30 (pga halvtid) och slutade redan kl 11:15 pga hade tid för UL i Hudik. Lagom lång jobbdag! UL gick bra, allt såg bra ut och de växer som de ska och de är ungefär lika stora. Gick under lite under tiden jag väntade på att få komma in dock, var där en kvart innan och sen fick jag vänta ytterligare 20 minuter innan jag fick komma in pga läkaren var tvungen att ringa ett samtal. HATAR att vänta, det är typ mitt värsta. Försöker chilla för kan ju inte göra så mycket åt det men det är svårt alltså, work in progress skulle man kunna säga. 
 
När vi kom hem från Hudik så var klockan ganska mycket (passade på att lämna lite grejer på Erikshjälpen + inhandla en brandsläckare och lite annat behövligt (inte på Erikshjälpen dock) ) så vi tog det ganska lugnt. Öppnade några Tradera-paket (kanske visar sen? Bebiskläder, pyjamaser mest), slog in paket, tittade på Trädgårdstider för såg det inte i tisdags. Skönt med en lugn kväll. 
 
Idag är planen att fortsätta rensa här hemma, man samlar verkligen på sig många saker som man inte behöver så det är skönt att få iväg lite grejer. Kanske det kan komma till nytta hos någon annan istället! 
Bild på söt tjur pga varför inte?

RSS 2.0