En kväll på altanen

Så härligt med en ledig dag imorgon! Jobbar fredag, men det känns okej ändå. Someone has to do it! Får en klämdag i potten istället som jag kommer nyttja under semestern och spara en semesterdag istället. Om ni undrar. 
 
Sitter ute på altanen under en filt, har tänt några värmeljus och katterna (läs Vidar) sover faceplant ner i en fleecefilt. Gulle. Så skönt att kunna sitta här ute om kvällarna, regnet smattrade på taket tidigare men nu börjar det klarna upp igen. Hoppas på fint väder imorgon men det ser ut som att det kommer bli mest moln. Antingen så blir det krattning imorgon eller så tar vi en fisketur. Eller både och, inte alls omöjligt. 
 
Har förresten vågat mig på att smyga ut några tomatplantor på balkongen, de har sovit här några nätter och än så länge lever dom. Gäller att hålla ett öga på termometern om kvällarna bara, min lilla hjärna måste komma ihåg det bara. 
 

Måndag mitt i maj

Måndag igen och ännu ett avsnitt av Hela kändis-Sverige bakar, lagom såhär i början av veckan när en sovit alldeles för lite. Hockey-finalen igår slutade efter straffar igår kväll strax innan klockan 12, var så trött imorse. Men värt eftersom det blev VM-guld! 


Fick hem mina skor idag som jag beställt men jag måste byta storlek. Drygt att skicka tillbaka men dom var fina i alla fall. Gissa färg? ;)

Fredagskvällen spenderades vid den här tjärnen nedan, fint som snus (fast mycket finare för snus är ingen hit). 


Måndag den 15:e maj

Imorse vaknade jag upp till snöblandat regn, i mitten av maj. Prognosen ser dock lovande ut, 25 grader vankas till helgen! Mina små plantor vill flytta ut snart så vill gärna att frostnätterna ska va över snart. 


Just nu spenderar jag tid i soffan, kollar på Hela kändis-Sverige bakar. Får alltid lust att baka efter sånna program. 


Måndag fast söndag

Har haft några lediga dagar nu och kanske berättar mer om det sen, nu tänkte jag främst visa en bild på en paprikaplanta som jag planterat om idag (den och några till) samt en bild från premiären nere vid ån. Kommer intas en del middagar där i vår och sommar anar jag. +ser fram emot alla vitsippor som kommer spricka ut i skogen bakom. 


RSS 2.0