Förra fredagen

Här spenderade jag en del av förra fredagskvällen. På Stenegård och Karlsgårdsspelen. Mysig kväll trots myggorna som surrade. Har varit på spelen en gång tidigare men det var väldigt länge sen, när jag fick på låg- eller mellanstadiet. Kan rekommendera att åka dit (nästa år i sånna fall, för nu är det slut för säsongen) dock så var spelet bara en timme, kunde ha hållit på lite längre kan jag tycka eftersom det var så mysigt att sitta där och lyssna. Men rekommenderas ändå.
 
Ikväll ska jag och T till fina kompisar på middag, bra fredagskväll med andra ord!
 
Obs obs ser ju spökligt tomt ut på bilderna men det var fler människor än vi där (säkert sånna som inte syns också...)
 

Tips!

Sandra tipsade på sin blogg om filmen och serien Wet Hot American Summer. Eftersom jag är gräsänka den här veckan så gav jag mig i kast med filmen i måndags kväll, och tittade på några avsnitt av serien igår. Serien består av åtta avsnitt, och de är cirka trettio minuter långa. Alldeles lagom och finns på Netflix precis som filmen gör. Har ni inte sett så se vettja, det är så knäppt så man kan inte förstå ibland. Obsar på att se filmen först eftersom ju den faktiskt kom först, där får man följa med o se vad som händer den allra sista dagen på summercamp. Serien är inspelad ca tretton (kommer inte exakt ihåg) år efter filmen och handlar om den allra FÖRSTA dagen på campet. Roligt nr ett är att det är samma skådisar som i filmen, vilket såklart blir helknas eftersom alla är mycket äldre (och vissa lite rundare om magen). Och i avsnitt tre eller om det kanske var nummer fyra, fågelskrämman säger jag bara. Ni förstår om ni tittar. Do it.
 

Nattliga tankar

Sen timme, ska jobba imorgon, borde sova. Ska snart göra det också, men ska bläddra några sidor till i min bok så att jag blir riktigt trött. 
Kom hem ganska sent från jobbet idag för hade kvällspass så har inte hunnit med (inte orkat?) så mycket här hemma. Prioriterade att slappa i soffan ikväll så att jag kanske orkar vara lite mer aktiv någon annan dag. Känns som att det finns tusen saker att göra vilket gör det svårt att veta vart man ska börja. Men mest vardagssaker och inget livsviktigt, bättre att prioritera en skogstur med massa friskluft, det gör gott för själen. 



RSS 2.0