Fly from the inside

Tänkte bara kika in och säga hej, har väl inte något jätteintressant att komma med egentligen (när har jag det liksom?). Snart bara en dag kvar att jobba, sen så! Ah, kan fortfarande inte fatta att vi ska åka på söndag, sista tiden har gått så fort (som vanligt) så har inte hunnit med. Har i alla fall hunnit med att göra det vi behöver göra innan resan, även om inte knoppen har hunnit med.
Ikväll så ska vi till Tobbes mormor, hon fyller år idag så vi ska dit och gratta. Hon har väl jobbat ihjäl sig med fika som vanlilgt så jag gissar på att hon har ont i ryggen och är helt slut när vi kommer. Hoppas att hon inte hunnit somna!
 
Ett litet tips bara, vill ni kolla på världens sötaste björn så kan ni göra det häär, hon är tråkig och sover ganska ofta men när hon väl är vaken ♥
Snart så vaknar sipporna igen...

Vinter




Helgen

Helgen blev precis lika bra som jag hade föreställt mig! Den inleddes med en tripp till Gävle (affärerna vi var på var väl kanske ingen höjdare men vi fick tag på en adapter i alla fall + lite annat smått inför resan), fick oss lite donken-mat innan vi hämtade upp lillsyster och Matsing. På kvällen så åt vi tacos och god kladdkaks-efterrätt tillsammans med några fina filurer. Det bjöds även på lite bordshockey och gammel-tv-spel.
På lördagen så skrotade vi runt lite hemma först tillsammans med F och M, och sen så styrde vi nosen mot Tobbes syrra för lite lördagsmiddag! Vi gjorde egen sushi och alla var nöjda och belåtna när middagen var över.
 
I söndags så inledde vi dagen med lite längdskidor på sjön, dagen bjöd på kanonväder så jag är himla glad att vi hann ta en tur! Vi provpackade inför resan också, gick över förväntan! Undrar vad vi har glömt bara...haha!
 

Inte vilken fredag som helst

Idag är en alldeles lagom fredag, lagom på jobbfronten och sen blir den superpepp såklart! Jobbar till 11:30 idag och sen blir det en tur till Gävle. Kanske måste köpa en tröja på HM, kanske. Och ikväll så har vi bjudit hem några kompisar på middag och, om vi känner för det, filmmys. Hur bra som helst!
 
Testade ett nytt recept på kladdkaka igår (måste ju ha efterrätt tills ikväll ju) och om den blev god (jag har inte tjuvat en endaste liten bit!) så kanske jag delar med mig av receptet.
 
Trevlig fredag hörrni!

Boende i Te Anau

Det snöar ute och jag har inga perfekta skor för nysnö idag - converse. Får trippa försiktigt sen tror jag, annars så kommer jag väl ha fullt av snö i skorna. Fördelen med snön är ju att det blir lite bättre skidföre (det är vad jag inbillar mig i alla fall, tänker mig att det är så hårt nu annars eftersom den snö som redan ligger har sjunkit ihop så mycket på grund av töväder?) så kanske kanske kan vi ta en skidpremiär snart! Har vallat skidorna (vilket blev katastrof på riktigt, sämsta ever) så nu gäller det bara att hitta en lucka.
 
Bokade ett hotell i Te Anau igår, ska bo där natten efter att vi varit på vandringen. Vi tänkte att det kunde vara skönt att ha tillgång till riktig dusch samt sova i en säng, + att jag fyller år då så då kan man ju få lyxa till det lite. Och som ni ser på bilden så ligger hotellet (eller hotell och hotell, det är en studio) väldigt nära Lake Te Anau. Känns ju helt galet att vi snart ska åka, snart så kan vi räkna dagarna på båda händerna.
 Bild från google bildsök

Ett egentligen helt onödigt inlägg

Har precis kollat klart på Idrottsgalan samt tränat lite, bra kombo att kolla på idrottare och träna samtidigt tänkte jag. Nu blir det en dusch innan det är dags att krypa ner i sängen. Så himla trött. Bjuder på en gammal bild på mig själv idag, ca 5 år sedan.
Nu har jag tre och en halv dag kvar att jobba den här veckan, sen tar jag helg! Sen bara fem dagar till och sen hej semester!
 

Snöstorm

Det har kommit en hel del snö nu på eftermiddagen och kvällen, och om jag inte har helt fel så snöar det fortfarande. Och blåser så det viner i husknutarna. Vi hann med en promenad idag innan snön började falla i alla fall, samt att vi träffade på ett gäng alpackor. Hur söta?! Dom stod och mumsade hö och chillade i hagen, hoppas att dom har ett varmt stall att krypa in i. 

Vi har precis kollat på Det stora äventyret och nu kanske det blir ett avsnitt av Breaking Bad, så bra ju. 



Countdown

Ja vad ska man säga, nu har nedräkningen börjat på allvar. Inte många dagar kvar innan vi beger oss till NZ, hur grymt?! Försöker hålla förväntningarna på resan på en lagom nivå, ja ni ser ju på bilderna nedan. Fullt realistiskt. Eh, kanske ska komma ihåg att ställa in mig på att det faktiskt kan regna. Och en spegelblank sjö, ja det är ju inte varje dag det händer. Och delfiner, det är ju vilda djur så dom kommer ju och går precis som dom vill (som katter alltså, passar det inte så får det va). Ett får, jag hoppas jag får se ett får i alla fall (eller ja, jag vill se en hel äng med typ tusen får!), eftersom dom är så söta. Veet att det inte är nå speciellt med får, ser man ju lite titt som tätt men jag älskar får.
Bilder från google bildsök.


Vinterskrud

 

Nyår

Plockmaten inför nyår löste sig, vi hade mat så det hade räckt till att bjuda in hela grannskapet! Och efterrätt, fyra stycken olika. Det blev en lugn kväll med massa mat och så spelade vi spel, en perfekt avslutning av 2014, och en bra start på 2015. Nu får vi se vad det här året har att erbjuda, men jag tror att det kommer bli ett bra år!
 

RSS 2.0