Sista augusti 2011

Åh, varför räcker inte kvällarna till för? Hinner ju inte ens måla naglarna och det är fan illa, haha. Har i alla fall tränat ikväll, boxning och core (jag och Annelen är lätt värda 5 kilo godis var nu!) så skulle tro att jag är rätt mör imorgon. Och just nu känner jag mig rätt trött så ska nog snart krypa ner i sängen med min bok. Har fått undan lite historia ikväll men inte så mycket som jag egentligen hade tänkt - får försöka hinna med det imorgon. Men kände att jag var värd lite ledig tid framför tvn ikväll och Leila bakar i Frankrike, blev ingen slapptid alls igår nämligen.

Och så har jag lyckats tappa bort min mobilladdare, det är inte alls bra. Förhoppningsvis så befinner den sig i Åsbo, men är den inte där så vette tusan vart jag lagt den. På något bra ställe antagligen, där allt hamnar som man tappar bort. Och sedan hittar igen av en slump.

No reason

Jag är ju hopplös med den här bloggen - det vet jag. Men det kommer upp några inlägg då och då, även om det är lite glest för tillfället. Men så är det, semester och sommar (jo, det är fortfarande sommar), det är ju så att man har lite annat för sig än att sitta vid datorn. Som att fika med Annelen och Madde och att klippa håret, vilket jag har gjort idag. Samt varit på biblioteket, tänk vad lämpligt att låna böcker istället för att köpa. Lånade alltid böcker förut men nu var det verkligen superlängesen, fick till o med ett nytt kort idag när jag var dit eftersom mitt är alldeles för gammalt. Så nu ska här läsas!

Ikväll väntar nog häng med Annelen i Grönås och imorgon kväll bjuds det på festligheter i Bollnäs. Och kanske blir det Hudik imorgon på dan?

Bokskörden för idag!

I'm still here

Nyfrissad! Var ett år sedan (!) som jag klippte mig senast hos frisör, har härjat själv med saxen dom senaste gångerna. Men man måste väl erkänna att det blir lite bättre när någon som kan gör det:) Tack Johanna!

Det var en dag i parken

Sådär, nu är lägenheten någorlunda städad, några blommar är omplanterade och några nyinköpta pryder min blomstege på balkongen. Nu behöver jag bland annat en lykta att ha där ute, och kanske något annat fint litet pynt. Vad för pynt vet jag när jag ser det.

Igår blev det faktiskt en tripp till Furuvik, längesen jag var dit men jag tycker nog allt att djurutbudet var lite knapert? Fast det kanske inte var mer innan heller, bara som man kommer ihåg det kanske. Vädret var inte tiptop vilket gjorde att det inte var så mycket folk där - bara skönt att slippa trängas!

Får väl se vad kvällen har att erbjuda.


It's august

Har varit i Ljusdal idag tillsammans med mamma. Handlat presenter (blev dock ingen kanin för det tyckte inte Krister var någon bra idé..förstår inte alls varför, dom som är så söta?!), lämnat av min blomstege (måste inhandla lite fint som jag kan pryda den med nu bara), och ja, annars så surrade vi mest runt. Nu ska jag snart börja ordna inför ikväll, fixa paj och se till så att dom små kräftorna tinar klart. Blir till att bada dem i badkaret, blev rätt många kräftor så dom får inte plats i vasken (och nu är dom ju fortfarande kvar i förpackningen, därför som dom inte får plats).


RSS 2.0