Den sista oktober 2010

Tack alla för en underbart bra helg! Det började redan i torsdags kväll med oväntat kvällsbesök, that made me happy:] I fredags kväll var vi ett gäng som åt mat på Condis i Järvsö. God mat och god efterrätt, och bra sällskap. Igår kväll var en partykväll. Vi hade skönsång för mina grannar till 2, 3 på natten. Men inga klagomål än så länge iaf, haha. Jag hade en riktigt rolig kväll i alla fall, tack alla ni som kom! Avslutade kvällen med ett slumberparty, varför har man inte sånna oftare? Är det nåt man växer ifrån kanske? Sov ju ofta över hos varandra när man var yngre, men nu för tiden är det glest med pyjamaspartyn för mer än två. Idag har varit en riktigt slapp söndag som har spenderats med fina människor, så jag känner mig nöjd.

Det finns massa fina kort från gårdagskvällen, ska försöka lägga upp dem inom någon dag iaf^^

Vidar i tecknad version

Gammal jag vet, men rolig! Det är Vidar upp i dagen:]


Crete - episode four?

Det är nästan så att jag börjar tro att orienteringsförmågan har förbättrats, något iaf. I helgen; från stationen till bussen - hittade alldeles själv. Från bussen till stationen - hittade alldeles själv. 8 spår att välja mellan och jag hittade rätt på en gång. Idag, från punkt A till punkt B - jag hittade alldeles själv (men idag var det nog allt lite tur med i spelet också..men i vilket fall som helst så hittade jag!).

Igår kväll så hade jag besök av familjen. Jag bjöd på fika (sockerkringlor, goda minsann!) och pappa hjälpte mig att sätta upp en tavellist. Tack!:)

Imorgon är systrarna Persson på G igen. Ska dona l
ite inför lördagenskvällens bravader så jag har ringt in lillasyster för assistans. Blir till att bjuda henne på mat också, får se vad det blir den här gången. Inte pannkaka iaf;) Och på lördag så vankas det fest, en rolig sådan hoppas vi på. Annelen, jag ska leta fram kortleken åt dig;D


Ur arkivet

Har haft en riktigt bra helg innehållandes bland annat en dålig film [Paranormal activity 2], en bra film [The Runaways], god thaimat, cykelturer, tv-spel, live-basket med hemmavinst, fikadejt [varm choklad, baguette och en muffins för mig (aa, när det gäller fika kan jag äta mycket vet ni) ], liten shoppingtur.

Norrman + foppatofflor + raggsockor = sant. Bara så att ni vet.

Imorgon du Peter, då kör vi!:D Jag åtminstone^^


I won't disagree

Nu tror jag att jag har sullat runt färdigt för ikväll. Dags att lägga sig och läsa nån sida ur pågående bok och sen är det sovdags! Fredag imorgon, like!


Autumn

Har varit på träning nu ikväll, freepower. Bra och roligt pass, tack för det Frida!:)

Tänk att allt faktiskt kan kännas så bra och positivt även fast det är oktober månad och det regnar utanför fönstret. Men den här månaden har varit över förväntan, och som det ser ut kommer den fortsätta i samma spår. Om inte ännu bättre, hoho. Men slutar nu tror jag, så att ingen tittar snett på mig för att jag är alldeles för positiv^^

Lägger upp några bilder från förrförra helgen istället. Älskar hösten och alla fina färger, synd att det inte varar längre.


[Ja, ni ser rätt. Jag har lyckats fånga en förrymd Uppsala-bo på bild. Inte lätt inte^^]

Just the way you are

Lyssnas på för tillfället


Innan mörkret faller

Hemkommen för ca en timme sen. Har hunnit få i mig lite mat, nästa fundering ligger på om disken 1. Kommer diska sig själv? 2. Om någon tänker komma hit och diska åt mig? eller 3. Om jag helt enkelt måste göra det själv. Just nu så väger det över mot 3:an är jag rädd.

[Kom av mig lite i bloggandet pga telefonsamtal. Men när det är en fin människa som ringer, så gör inte det någonting alls♥]

Har varit på Bollnäs-fika idag, vågade mig till storstan alldeles själv^^ Det bjöds på god äppelkaka, en promenad runt en sjö, fotovisning och en spännande cykelfärd till stationen. Sammanfattningsvis en trevlig dag:)


Söndag den 17:e oktober

Bollnäs nästa!


All the small things

Bra lördag, helt klart! Förmiddan spenderades i Bollnäs tillsammans med mamma o Frida. Jag fick äran att köra mammas bil (premiär för mig!) och det gick riktigt bra faktiskt. Har ju varit några ryckiga färder med 740:n, right sis? Så vi var rätt säkra på att det skulle bli samma sak nu. Men det gick ju galant ju;D Gjorde några köp i Bollnäs, så nu ska jag bara göra ett eller kanske tre hål i väggen så kommer det bli fint. Det tar sig här hemma.
Passade på att flytta över några foton till min dator när jag var i Åsbo. Några kanske var en underdrift, 9GB blev det totalt. Och det är ju inte alla bilder direkt, finns ju ett x antal till som jag inte har på min dator än. Men det kommer.

Kvällen har spenderats tillsammans med Annelen och Maria. Mat på Michels och hemmagjord äppelpaj på det, inte så tokigt:) Och massa marsansås till det såklart, godast! Annelen tvingade i sig lite paj hon också, även fast hon inte tycker om. Och den fick betyget "jo men den gick att äta", så den var väl okej ändå då. Haha. Nu har vi uppdaterat varandra på alla fronter också, så nu har vi koll!

En gammal missebild. Småfrön.

Stand my ground

Välförtjänt helg det här - det har ringt som fan på jobbet så det ska bli skönt med nån dags ledighet. Har ju iofs en rätt fullbokad helg (hur gick det till egentligen? Tyckte inte att jag hade så mycket att göra för nån dag sen. Men jag gillar't), men ikväll blir det bara lugna pucks. Har gjort ett litet städryck, men snart blir det ryggläge i soffan, Idol.

Nu är det verkligen dags att baka någonting snart, jag känner det.

Written in the stars

Tänkte vara jättekreativ o skriva massa här, men det tog tvärstop. Boxning igår, jobbigt som fan men väldigt roligt! Tror att både jag och Annelen höll på att tuppa av där ett tag. Men vi överlevde! Ikväll har det dansats afro. Riktigt roligt var det, koreografin satt nästan som ett smäck!:D

Sovmogron imorgon, så ikväll behöver jag inte alls lägga mig nå tidigt;) Hade tänkt sätta ihop en hylla (min bil är faktiskt större än vad man tror, eller så är det så att det går bara man vill) så det får nog bli projektet för kvällen. Och ett avsnitt Lost kanske?

Nu är det bevisat, jag kan stå på ett ben!

Foto: P Jonsson

When I look at you

Jag är hopplös - jag vet. Men nu är det sovdags!

Halfway gone


Everything

Jäkla tågtrafik! Eller elbolag eller vad tusan man ska skylla på. Bara för att det blev elstop i Ljusdal så missade jag träningen ikväll. Fick sitta i Järvsö i ca 40 minuter o vänta på en buss, helt värdelöst. Jaja, ska kolla på fotbollen ikväll iaf, så då kan jag ju låtsas att jag tränar. Undrar om det funkar?

Har haft en riktigt bra helg i alla fall. Peter-besök, några höstkort rikare, Annelen- och Frida-besök, kinamat (sushi för mig och Frida) + efterrätt (iih, gott!), några hjärnceller fattigare pga några drinkar rikare, och en massa mys med allt fint folk på det. Super!


Time for bed

Galet, inte länge kvar nu!^^


Singing with your mouth full

Jag har just upptäckt att det är svårt att sjunga med mat i munnen - inte konstigt att man inte ska prata när man har munnen full av mat liksom. Men det var en bra liten bit, så då bara måste jag (och ja, det händer att Johanna sjunger. Bara musiken är tillräckligt hög o det är en tillräckligt bra låt som hon kan texten någorlunda på. Annars så nynnar hon med i det mesta när hon är själv. Fråga grannarna^^ ).

Kom igen nu Annelen, tagga till!
Det kan bli supertrevligt o roligt att gå ut och vicka på höfterna lite. Vi behöver lite träning innan vi drar en ordentlig fest i slutet av oktober!:)

Frida hittade några katter som hon försökte fånga på bild

Förväntansfull inför första måltiden på Kreta...

Som tyvärr inte var någon hit...

... :(

Vi tröståt lite glass istället när vi kom tillbaka till hotellet^^

Onsdag den 6:e oktober

Är fortfarande alldeles skakig i händerna efter kvällens träningspass. Det var allt lite småjobbigt där ett tag, höhö. Eller vad säger du Annelen? Och imorgon är det torsdag, vilket betyder afro! Kommer ju vara fit for fight innan det här är klart. Vem hade kunnat tro det, jag som är världens lataste? Var iaf, nu börjar jag ju bli lite aktiv iaf.

Oktober, som egentligen inte alls är någon höjdarmånad (inte som det känns iaf), har börjat toppenbra, och det känns som att det kommer bli en riktigt bra månad! Underbara människor som förgyller dagarna och lite roliga aktiviteter inplanerade på det, det kan inte bli annat än bra. Okej, [ta i trä].

Nu ska jag snart mysa ner mig i sängen och läsa lite bok eller tidning, absolut värd det. Ska bara hämta upp tvätten först, och bädda sängen eftersom jag har tvättat sängkläderna.

Och jag är för övrigt sugen på kinamat, var typ überlänge sen jag åt det nu. Efterrätt tackar jag heller inte nej till, så det kanske det blir i helgen. Just so you know^^


Stop crying your heart out

Tack för en superhelg, repeat på den snart if you ask me:} Ett endaste litet kort tog jag i helgen, skärpning på den tror jag! Men det enda lilla kortet förtjänar absolut att vara med här, god mat! Men, det får bli sen eller nån annan dag.

Har varit riktigt trött idag, har försökt gå på sockerkickar hela dan (det eller somna, inte så mycket att välja på), men det funkade sådär. Sånna där kickar fungerar inge vidare på mig, det konstaterade vi ju i helgen kom jag precis på. Och nu är det konstaterat ännu en gång. Svammel.

Kör nån bild istället kanske?


RSS 2.0