Det har blivit höst

Vinden ruskar om trädkronorna utanför fönstret, stillar sakta för att sedan ta tag igen, viner runt husknutarna. Glad över att befinna mig inomhus, nerbäddad i sängen med en katt i knäet. 
Alarmet är ställt på 05.30 imorgon bitti, jag försöker få in rutinerna med morgonyoga igen. Vågar inte säga hur det går en, har fått till det tre mornar i rad nu. Det är skönt att röra på en stel morgonkropp. 

Jag har kokat äppelmos nu ikväll, äpplen från farmor och farfars träd som nu tillhör min farbror + fru. Träden dinglar verkligen av frukt i år, till skillnad från förra året då det knappt blev några äpplen. Önskar verkligen att det finns äppelträd på tomten där huset som vi ska köpa står (vi har inte hittat huset än dock). 
Jag har massa äpplen kvar, tänkte bland annat göra äppeldryck och lite mer mos. Problemet just nu är platsbrist i frysen då vi har lånat ut en liten yta en snabbis, så jag hoppas att äpplena håller sig fina ett tag till. 

God natt, nu är det dags att sova. 
(null)


Söndagssysslor

Söndag, vilodag? Både och skulle jag vilja påstå. Pluggar lite (eftersom jag numer går två kurser och inte en), läser lite, funderar på en fisketur senare idag. Har inte fiskat på länge och skulle verkligen vara skönt att komma ut i skogen speciellt eftersom vädret är så fint idag. Solen skiner och termometern visar 20 grader. Härlig start på september!
 

RSS 2.0