En kväll i källaren

Japp, vi har spenderat kvällen (en del av den i alla fall) i källaren. Så nu har vi nyvallade skidor och är redo att ge oss ut i spåret igen! Föredrar dock ett spår med lite färre nedförsbackar än den som vi åkte igår - behöver väl inte säga mer än så.. 
Imorgon är det fredag, pepp på den! Vi har ingenting planerat för helgen, det ska bara bli skönt att vara ledig. Hoppas på lite skidåkning i alla fall, och så tror jag minsann att jag måste äta en semla. Veet, tidigt ute men jag har redan ätit några, sådetså. Snodde ihop några semmelbullar för nån helg sen så finns några kvar i frysen, första gången jag gjort egna och det gick rätt bra faktiskt. 

Nu ska jag inspo- bläddra lite mer i Drömhem innan det är dags att borsta gaddarna. 
Pastell
Onsdag den 29:onde januari

Tro inte att jag har svårt att hitta på rubriker, nej jag känner ju helt enkelt inte för att vara mer kreativ än sådär. Eller hur var det nu? Ska strax ta hand om tvätten innan det är dags att göra kväller, men först en inspo-bild! 

Bilden nedan kommer från Drömhem & Trädgård. Ge mig tapeten, en lampa eller två (puderrosa ju, hur fint skulle inte det bli till våra turkosa stolar!?), muggarna och skålarna, gardinen och ja varför inte en av tavlorna? 

Edit; alltså allvarligt, det fungerar inte att lägga upp bilden så man kan säga att det blev ett helt meningslöst inlägg. Haha, jag tror jag får krupp.


Söndag kväll

Dricker te, läser bok, småsneglar på fotbollsmatchen - bra söndagskväll. Och vilar efter staktagen i skidspåret idag. Ingen teknik, ingen kondition, inga armuskler och inga magmuskler - check! Men det kanske blir. Synd bara att det verkar bli ganska många minus i veckan, känns inte så lockande att ge sig ut då..


Men ni har väl inte tröttnat på julbilder redan?

Gott nytt år! Vi välkomnade det nya året på allra bästa sätt - fina vänner, god middag och roliga sällskapsspel, någon zipp champagne vid tolvslaget och en kyss från mitt ♥ Mycket bra kväll!
 
Bättre sent än aldrig men här kommer i alla fall några julbilder från Ricknäs. Gillar våran gran jättejättemycket så jag tror nästan att den ska få bo kvar till nästa jul. Om jag ber snällt så kanske den håller i alla sina barr...
Har ju varit underbart sköna veckor det här, ledig en hel massa och desto mindre jobb. Har jobbat idag och ska jobba imorgon också, men sen är det dags för tredagars helg igen! Skulle man ju lätt kunna vänja sig vid.
 

RSS 2.0