Pannkaksdag

Blev pannkakor till middag idag, gott!
 
Har varit en seg vecka det här, tröttmössan har varit på varenda dag så jag hoppas verkligen på att få lite ny energi i helgen. Får väl skylla mig själv antar jag när jag är uppe längre än vad jag kanske borde vara men det känns som att sova är ganska tråkigt.
 
Känns som att jag har letat över hela internet efter ett par skor till bröllopet, men eftersom jag har en bild av hur jag vill att de ska se ut verkar de inte gå att hitta någonstans. Så himla typiskt. 

Midsommar 2012

Har haft en riktigt bra midsommarhelg! Spenderade hela helgen tillsammans med hjärtat och två galna stockholmare, tipptopp. Det har bjudits på fint väder, grillat, öl, en upprörd gubbe, häng i gräset, mer öl, marknad och mer god mat.

Försöker blunda för att det är måndag och jobbdag imorgon men det går sådär.


Somewhere

Dags för lite hemmastök tror jag minsann! Fixa iordning lunch tills imorgon, samt efterrätt tills imorgon kväll. Att jag mest är jättetrött och helst av allt skulle vilja spendera kvällen i soffan tillsammans med en bok får vi bortse ifrån så länge.


En snabb överblick - maj

Vi kollar hur maj månad såg ut genom mobilkamera;

Glass, massa god mat, belgisk pub i Stockholm, Åsbo-häng innan Engmans Kapell, vårblommor. Maj var en bra månad.

Söndag den 10:e juni 2012

Försöker lägga över bilder från telefonen till datorn men det går himla segt alltså. Får väl skylla mig själv kanske som inte har flyttat över tidigare, innan det blev hur många bilder som helst. Aja, tur att man inte har bråttom.

Det är en bra helg det här men alldeles för jäkla kort! Fredag kväll spenaderade vi i Åsbo med grillning, hälsade på nya kalvarna (på håll i alla fall) och lite altanmys. Gårdagen började med en bilresa till Bollnäs, 1-års kalas och sen vidare till sommarfest med jobbet på kvällen. Vi blev inte långvariga dock då vi åkte ut på en fisketur istället, lätt värt! Ingen fisk dock, men himla fint väder, bästa sällskapet och fika på det.

Nu ska jag ta tag i lite köksbestyr, hade tänkt åka och handla lite mat också men babe snodde med sig bilen så att han kunde åka på fotbollsmatch. Inte mig emot, får jag handlingssällskap sen.


Someday

Undrar hur effektiv jag orkar vara ikväll? Ska försöka få nånting mer gjort än att bara kolla på Grey's Anatomy i alla fall, baka något att bjuda på på nationaldagen till exempel. Vet inte vem som ska bli bjuden på fika, antar att det bara är att släntra över för den som vill. Ring innan bara, kanske inte är hemma;P

Något vettigare än så verkar jag inte ha att skriva för tillfället, noll aktivitet i hjärnkontoret som det känns.Draw the line

Sitter i babes soffa och kan konstatera att det här har varit en riktigt bra söndag, trots att det har regnat hela dan! Det är faktiskt sant, det blir vad man gör det till! Och det bästa är att vi bara har tagit det lungt idag, det enda som vi hade inplanerat var en fika och det är ju inte speciellt jobbigt direkt.
Vi har just kollat på en film, Journey 2, helt okej, lättsam liksom. Igår kollade vi på 21 jump street, se om ni inte har gjort det!

Har beställt hem två klänningar idag. Även om det är två månader kvar till det första bröllopet som vi ska på i sommar (vi har lyckats bli bjuden på två stycken!:) så skulle det kännas bra att bli klar med kläderna i någorlunda tid. Har en tendens att vara ute i sista minuten annars men det brukar inte alltid bli så bra..

Jobb imorgon, som tur är så är det ledig dag på onsdag så bara fyra dagars slit den här veckan. Borde lätt vara så jämt!


RSS 2.0