Heart in chains

Har haft finbesök av syster ikväll. Vi pratade lite skit, kollade utbud av julklappar, och sedan så tittade vi på Leilas söta jul och Jamie Oliver: Middag på 30 minuter. Och på tal om julklappar, hos Straps by Cochise finns fina kameraband - ett lätt sätt att förändra utseendet på din kamera. Pimp my camera? Ja varför inte, klicka in och kika vettja! Lite reklam för Madde bara för att hon är så grymt duktig!:)

Busmisse

Losing my mind

Tänk vilka awsome planer som vi kläcker ibland, det är inte klokt alltså! Nytt resemål har kommit på förslag och det kan nästan inte bli grymmare än såhär (lägg då till att vi redan varit i NY (öh näe jag skryter inte, ger bara lite bakgrundsinfo. Och även om det skulle vara så så får jag göra det för det här är min space) och det här kommer nog slå det. Fast det går väl inte att jämföra riktigt, men aja). Pepp på den! Mer info kommer såklart, men, vi måste ha ett planeringsmöte först så får vi se vad vi kommer fram till:)

Lite julinredning. Grisen inhandlades på Kardemumma för någon vecka sedan, pyntet på bild två kommer bland annat från någon butik i Hudik.

Looking for some more

Mer snö och minusgrader tack!

Spenderade söndagen i Åsbo, bakandes pepparkakor. Julstök.


En tisdag i november

Borde ha förstår från start att det här inte skulle bli en så speciellt bra dag. Jag tar det lite från början, så börjar med tankar från igår. Satt på bussen hem och tänkte väl på att det var halt antar jag, men konstaterade att det inte är så ofta som bussar hamnar i diket ändå. Kom då att tänka på en busschaufför som brukade köra skolbussen när jag var liten, bussen hamnade i diket några gånger när han körde, jag var som tur var aldrig med på någon sådan tur. Kommer inte riktigt ihåg hur han såg ut, men får upp en bild av Haddock i alla fall.
Imorse när jag gick till tåget så var det verkligen superhalt ute. Fick spänna benen för att ta mig uppför backen till kinarestaurangen, men tänkte att det iaf är tur att jag ska åka tåg och inte buss. Tjena. Kommer fram till stationen, inget tåg i sikte men däremot en ersättningsbuss. Knatar fram mot bussen och vem är det som ska köra bussen?! Precis, busschauffören som brukade köra skolbussen! Hur stora är oddsen egentligen? Tog det som ett tecken på att vi skulle hamnade i diket så var rädd typ hela färden, men det gick bra.

Det var starten på den dåliga dagen, men nu kom jag faktiskt av mig lite. Massa störda saker på jobbet bara, som jag ska bråka vidare om imorgon kan jag lova. Irriterande!

Men nu blir det soffan och One Tree Hill, och sen är det visst redan dags att lägga sig...


Thoughts

Jag hörde något igår, som jag faktiskt tycker stämmer. Lycka är inte en destination, det är en känsla. Som att vara hungrig till exempel, känslan kommer och går. Och om man istället för att jaga efter lycka så ska man uppskatta det när man känner det, för då kommer man vara lycklig oftare.

Two it was

Blev bara två filmer igår kväll, orkade inte se fler. Men nu har jag sett Zombieland i alla fall (jag var väl typ den sista ever att se den filmen som det har känts) och så tittade jag på Lords of Dogtown också. Bra filmer båda två.

Idag har jag och syster varit till Åsbo på ett besök. Planerat in ett pepparkaks-bak bland annat. Var på Dollarstore också för att köpa nya glödlampor till sänglampan men det fanns givetvis inte det som jag behövde. Hoppas det finns på Prix annars så måste jag åka till möbeltjänst vilket känns som överkurs.

Bilder från google bildsök

Söndag 13.3.99

Hon känner efter om det här är att vara fri
Om det här är ett liv med någon mening i
Det är ingen som tjatar längre
Det är ingen här som ber henne stiga upp

Hon går och plockar och hittar sina gamla brev
Lite konstigt att läsa om gamla planer när hon vet hur det blev
Nu är det ingen som skriver längre
Det finns ingenting här som är värt att skriva upp

Ändå känns det som om hela världen sjunger

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
ett mål att sikta på
är det verkligen du?
Är det verkligen du?

Det fanns stunder när hon visste hur det skulle va
Men det är som om hon glömt vad som var så bra
Hon har för länge sen tappat lusten
Har för länge sedan glömt vad som var värt nånting

Hon minns bara stunder i periferin
Hon minns dagar när dom sopade undan krossat porslin
Nu är det ingen som bråkar längre
Det är ingen här som börjar gräla om ingenting

Ändå känns det som om hela världen sjunger

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?
Är det verkligen du?

Hon känner efter om livet kan va lite mer
Det är grått som om ett moln träffat hennes kvarter
Det är ingen som pratar längre
Det är såna dagar som vänder allt upp och ner

Det är såna dagar som hela världen sjunger

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?

Är det verkligen du?
Är det verkligen du nu?
Är det verkligen du nu?
Är det verkligen du?
Hela världen sjunger
Är det verkligen du?
Är det verkligen du?
Är det verkligen du nu?

LW

Weak

Teamfest igår kväll, var ju himla kul faktiskt! Knäppstollar man jobbar med, men det var ju inget nytt direkt;P Var ju såklart några som saknades, men att begära att alla ska kunna vara med är väl lite att ta i. Trevligt hade vi i alla fall, och nära hem hade jag också. För en gångs skull liksom, men inte mer än rätt!

Idag har jag och syster julklappshandlat, och oj vad många julklappar vi hittade! Vi som inte trodde att vi skulle hitta en enda. Eller vänta nu, hur var det nu igen? Eh jo, vi hittade visst inte en enda..men vi kanske fick någon idé i alla fall..? Köpte med oss lite fika hem i alla fall, lördagsfika är ju verkligen nåt man måste unna sig tyckte vi.

Nu har jag städat lite, blev kanske inte städat där jag hade tänkt men skafferiet fick sig en omgång, samt spisen. Plockade till och med bort knopparna (?) på spisen, vuxenpoäng eller vad?!
Nu sitter jag och gör en ny Spotify-lista genom att sno låtar från andra folks listor. Så jäkla sneaky!


Breaking Dawn

Var och såg Breaking Dawn idag efter jobbet tillsammans med syster, Annelen, Mats, Carro och Madde. Den var bra tycker jag, kändes dock kortare än 1 timme o 50 minuter som den faktiskt är. Och jag kan säga såhär; av alla som var på bion ikväll så missade ALLA förutom vi slutet! Det är anledningen till att man inte ska jäkta ut från bion, och bara för att eftertexten har börjat rulla så betyder det ju inte att filmen är slut. Så himla bra i alla fall! Kändes som vi var värsta Twiligth-nördarna när vi stod i kön - jag och Mats intog våran middag där. Men man vet ju aldrig, ibland så är det massa folk och man vill ju vara säker på att komma in. Och det var enda chansen för Annelen att se filmen för nu är hon off to Teneriffa. Kommer sakna dig men du blir en fin julklapp när du kommer hem:)

Och nu då, vad blir det nu? Dra ihop någon liten form av packning tills imorgon plus lite mys med bästaste killen (Viddeman!) i soffan.


Let me find my piece of heaven

Heelt slut efter kvällens boxningspass - blir inte många knop ikväll kan jag lova! Och buhu, det här var sista gången på ett tag som Annelen var med, nu får jag klara mig själv:/ Hur ska detta gå?

Hittade i alla fall igen min vete-björn som luktar lavendel för ett tag sedan, det är nog dags att köra den i micron en sväng snart! Känns ju helt brutalt men blir ju så mys.


Från bildarkivet

Sista julen♥

Upside down

Bildarkivet ekar tomt på nya bilder och det blir ju så tråkigt att blogga då, även om lusten finns där. Planerna för veckan är ganska sparsamma; träning imorgon, bio på torsdag och teamfest på fredag. Mer än så är inte planerat förutom jobb på dagarna då.
Helgen som var spenderades i Uppsala. Roadtrippade ner tillsammans med Annelen, stannade till i Valbo för lite shoppning innan vi letade oss in i Uppsala. Tur att det finns gps i mobilen numera! Vi var ett gäng som var ut och käkade mat på kvällen och efter det blev det lite vinhäng hemma hos en av Lindas kompisar. Lördagen bjöd på shopping igen och på lördag eftermiddag så styrde vi mot Hälsingland igen. Måste absolut göras om!

Jag insåg idag att det inte är lång tid kvar alls till första advent, två veckor, kan det stämma? Folk har redan börjat med adventspynt i fönstren iaf och nog för att det är fint men det är allt lite för tidigt tycker jag.

Höst

mms_img-41376220 (MMS)

Höst


Krossa allt

På bussen hem så fick jag sitta med näsan nerborrad i halsduken från Järvsö till Ljusdal, luktade obehagligt. Liksom som kall, fuktig lera. Den lukten får mig nästan att må illa och det känns som att man ska rysa i hela kroppen men rysen kommer aldrig, men man liksom känner den i nacken. Nej usch, inte trevligaste bussturen ever direkt.

Nu är jag i alla fall färdigäten och färdigdiskad, blir till att sätta igång med historian snart. Det blev tonfiskbiffar med feta till middag idag, tack för receptet Julia!:) Åt oliver, tomater o avocado till, gottigt vare!


RSS 2.0