Onsdag den 23:e juni

Blogglusten kommer nog snart tillbaka igen, är i en tillfällig svacka för närvarande. Har lite andra tankar att fylla huvudet med, så att säga.

Jobb imorgon, sen så är jag ledig i tre dagar, skönt.


Another place


Lördag kväll

This is me.


Odjuret

Skriven av Roslund  & Hellström

"Två barn hittas döda i ett källarförråd. Fyra år senare rymmer deras mördare från en fångtransport. Polisen är övertygad - han kommer att mörda igen. I en svensk småstad lämnar en pappa sin femåriga dotter ovanligt sent på dagis. Bara några timmar senare hittas flickan våldtagen och död. Hur kunde detta hända? När polisen står maktlös tar pappan saken i egna händer. Och plötsligt jagar man inte längre en pedofil utan dras in i ett brottmål som berör hela landet. En pappa som hämnats sin dotters död står inför rätta anklagad för mord. Ute i landet startar reaktionerna, demonstrationer anordnas för att pappan ska släppas fri och medborgargarden agerar domare och bödel. Och frågan ställs på sin spets: Vem måste dö först? Vems liv är värt mest?"

Bra bok som har gjort min sugen på att läsa deras andra bok, Box 21. Dock så var deras sätt att skriva svårt att komma in i till en början.

Bild från bokia.se

Torsdag den 17:e juni

Uh, jag hoppas att det inte blir åska ikväll:/

Sitter här och kliar mig på huvet, pillar lite på tröjan o gnuggar mig i ögonen. Ny partyskiva är på G, men det går faen inge bra e. En låt har jag hittills, och den tipsade Annelen om igår! Hah. Får väl se hur det går, annars så får vi klara oss med de gamla som vi har sen tidigare.

Grattis bästaste Jonsson till jobbet! Uppsala here we come!:D

Igår kväll var jag ju iväg på en promenad och sedan glass-ätande med tjejerna, mycket trevligt! Jag hade för övrigt klätt på mig rätt bra, jag tyckte nämligen att det var lite kallt. Men vantarna lämnade jag hemma, efter lite övervägande.


Cherries

Hemkommen från jobbet och har just fått i mig lite middag. Om ca en timme ska jag möta upp Annelen och c/o för en promenad och en glass på det. Det låter som en helt okej kväll tycker jag!

Igår kväll tittade jag som sagt (skrivet) på Satc, och till det så mumsade jag i mig några körsbär. Gott!


Summer rain

Om ungefär en halvtimme ska jag lägga mig i soffan och kolla på Satc, ska ner till tvättstugan en gång till innan bara. Och sen vid 22-tiden, men jag får väl ta ett litet avbrott då helt enkelt.

Dags att trolla ihop en ny skiva också, hur ska detta gå? Annelen, jag KRÄVER minst ett önskemål, kom igen nu! Dä ä svårt vettu!;)

Frida färgmatchade nagellacket med ciderburken i lördags

Och till det hade hon Hello Kitty-strumpor

Men cidern däremot är inte så mycket att hänga i granen. Men burken är fin, jag vet dock inte hur långt det räcker.

Blue, blue sky

Tvättkväll ikväll, har varit duktig och bokat flera veckor i rad nu och det är inte illa!

Jag känner att det börjar bli dags för semester snart, men det är ett tag kvar till dess. Får se till att fylla veckorna med roliga aktiviteter så ska det nog gå. Har ju några roliga saker inbokade i alla fall, och tur är väl det.


A little trip

En del av resan betald, woho - here we come!:D

Gjorde ett litet städryck här hemma tidigare ikväll, rena sängkläder, papperssortering, plockade undan lite rentvättade kläder. Jag som har varit så lat de senaste veckorna, inte bra. Men nu kanske jag är på G igen. Hoppas det, finns ju en hel den som vi måste ta tag i snart. Oh, gruvsamt.


Lördag den 12:e juni

Igår gjorde jag/vi som på den gamla goda tiden (för vi är ju så gamla nu vill jag mena) ; jag spenderade kvällen i Åsbo, och bjöd över Linda o Maria. De inspekterade renoveringen/nybygget som de inte sett tidigare, och sen så satt vi i soffan på övervåningen och uppdaterade varandra. Och ja, det fanns ju en del att uppdatera om;)

Idag har jag och mamma varit i Ljusdal, jag shoppade en present. Och ikväll blir det födelsedagskalas för Carro och soffhäng hemma hos Annelen. Låter ju inte alltför tokigt!

Long way home

Hemma, nästan två timmar senare än vanligt. Tåget var bara 1 timme och 50 minuter sent idag, wiho! Detta på grund av en brand i Kårböle (??), och eftersom det inte var X-trafiks fel så fick man inte ta taxi på deras bekostnad. Annars har de nån form av 30-minuters regel men den gällde inte. Sen hur de har mage att ta betalt fast tåget var så sent, det förstår jag inte. Nu spelade det inte mig någon roll eftersom jag har kort, men jag skulle ha blivit förbannad om jag inte hade haft det. Illa tycker jag.
Nu ligger jag i soffan under en filt o med tofflor på. Solen värmde bra vid halv 6-tiden, men framåt kl 19 började det faktiskt bli lite kyligt.

Satsar helt klart på ett avsnitt eller två av SATC ikväll, och imorgon blir det nog en övernattning i Åsbo tillsammans med katterna. Det var ganska längesen dom var där nu så det är dags för en semester.

Taking over me

Kanske man skulle lägga sig liite tidigare ikväll så att man är något piggare imorgon? Ja, det kan nog allt vara en idé. Nu måste sommarvärmen komma tillbaka för det är kallt(!) inne. Sitter invirad i en filt just nu, och inatt sov jag i nattlinne, strumpor, luvtröja, tjockt täcke och en filt på det. + en katt i fotändan. Rena istiden;)

Scrubs ikväll, kom igen!

Nu är det snart dags att läsa igenom serien igen. Jag känner det.


War of my life

Den som inget vet, har missat jättemycket.


Den som letar

Oj just, glömde. Vi har haft middagsgäst här ikväll också, Pontus. Det är långt mellan gångerna men det är trevligt när han är här:)

Shortsen nedan hittade jag på Bikbok, nu är det bara att invänta ryssvärmen som verkar ha tagit en annan väg än vad som var planerat?

Hoppas på Scrubs o lite popcorn senare ikväll!


Spend my days

Oh vad vi älskar måndagar! Eller hur var det nu igen? Tur att vi har bra kontakter i alla fall så att vi kan köpa kinamat även fast restaurangen är stängd på just måndagar (förutom lunch då) ;)

Haha och ja. vad ska man säga om bilderna från i lördags? På i princip alla bilder är det nån som inte ser fullt normal ut, så vänta er inget bildregn från kvällen direkt.


Tyskungen

Blev en rask promenad med Annelen och Linda tidigare idag, vi var alldeles trötta när vi kom hem till Linda igen. Men vi kompenserade det hela med en varsin (jag, Annelen, Kristian o Jimmy, Linda skulle äta med Niklas) pizza sen. Inga kalorier förlorade där inte!;)

Och nu, boktips! Har ni inte läst Camilla Läckbergs tidigare böcker så är ju förslaget att ni slutar läsa nu. Eller hoppa över det kursiva helt enkelt.

Tyskungen författad av Camilla Läckberg

"Varför har Erica Falcks mor sparat en gammal naziastmedelj? Frågan lämnar henne ingen ro och till slut söker hon upp en pensionerad historielärare för att få reda på mer om dess ursprung. Men mannen beter sig underligt och kan inte ge henne några svar.
Två dagar senare är han död. Ihjälslagen.
När Erica får höra talas om mordet blir hon bestört. Efter lång tvekan har hon börjat läsa sin mors dagböcker. Där kommer det fram att modern under andra världskriget umgicks i samma krets som den mördade mannen. Kan Ericas besök ha satt igång ett händelseförlopp som ledde till mord? Vem är beredd att mörda för att sanningen om det förflutna inte ska komma fram?
"

Nu ska jag snart sticka iväg för en glass med Annelen. Det svenska sommarvädret har bjudit på det mesta idag, moln, regn, sol, blåst. Solen är framme just nu men den hinner gå i moln flera gånger innan vi har börjat äta glass.


Söndag den 6:e juni

Vilket kalas Tony ställde upp med i går. Jag överdriver inte om jag säger att det lätt var de största smörgåsebitarna jag någonsin har sett (jag bad om en halv men orkade ändå inte äta upp den..men Annelen för den delen tog en hel + det som blev kvar av min bit;P ) och kladdkake-bitarna var big de lux de också. Roligt att så många kom, måste kännas roligt att så många människor kommer för ens egen skull. Det kommer upp bilder från kvällen lite senare, har inte kollat igenom skörden så jag vet inte hur många av dem som platsar att visas, haha.

Blir en promenad med Annelen och Linda lite senare idag, om det inte hinner börja regna innan dess.

Oh, nu när jag skrev rubriken så kom jag på att det är Sveriges nationaldag idag, någon som ska göra något speciellt? Jag är sugen på att fiska, men party igår betyder no car-driving, så det blir nog inte så mycket av med de planerna.

[Inga bilder nu heller, fel dator igen. Men jag börjar upptäcka att det är skönt att sitta tillbakalutad i soffan och samtidigt blogga;)]

Drop the world

Imorgon kommer det bli en galen kväll kan jag lova. 25-års fest - vem vet vart det kan sluta? Hoppas på en rolig kväll, det låter åtminstone som att det kommer komma en hel del folk!

Slapp

We like it when it's summer

Imorgon kanske?

Wake me up

Det blir ett inlägg utan bilder nu, men sitter vid fel dator. Så skönt med fredag! Haha, det skriver jag iofs varje fredags kväll..

Ikväll blir det följande;
* Nu, Så ska det låta
* Nagelvård
* Skrubb och rakning av ben (en epilator står högt upp på ska köpa-listan)
* Sex and the city (funderar på The Movie, måste ju kolla på den igen om vi ska se nr 2 snart)

Och ja, sen var det nog inte så mycket kvar av den här kvällen som det känns. Men det kommer upp nån bild här senare i alla fall, det hade jag tänkt hinna med. 

Over the hills

Onsdag, torsdag och fredag kvar att jobba, man ska nog ta sig igen den här veckan också!

* Idag är det tvättkväll, ska snart springa ner och stoppa i det sista
* Imorgon är det teammöte på jobbet så kommer hem (troligtvis) vid 19-tiden. Efter det blir det nog promenad med Annelen?
* På torsdag så är det sista afropowern för terminen, tråk!
* Fredag oplanerad än så länge

Pics från Sundsvalls-shoppingen i lördags. Grisen var så lik Vidar när man såg den live, ojoj. Skulle ha köpt

RSS 2.0