Fredag den 21:a november

Ser fram emot en hemmahelg, dom är sällsynta men väldigt välkomna när de väl infaller! Bakning och julstök (inför advent) står på schemat, annars bara mysa runt, kanske kolla på en serie eller två, läsa lite bok (Kepler just nu, nya!) och kanske dricka glögg?
Ikväll så vankas det sushi till middag, så himla sugen på det! Kanske blir det bandy efter det, eller soffhäng framför Idol.
Miljoners sushibitar som vi gjorde hemma hos Frida för nåt år sedan

Time flies

Alltså, v a r t tar tiden vägen? Det känns som att det enda som jag hinner med är att jobba, vardagskvällarna försvinner i ett svep och helgerna ska vi inte ens prata om. Måste nog snart dra i handbromsen och prioritera bort nåt (vad vet jag dock inte eftersom jag inte tycker att jag hinner med nånting), speciellt inför jul så att jag hinner med att njuta mellan allt pynt, pyssel och bak.
Det är dags att knåpa ihop en lista tror jag, få lite struktur på allt.

Gammal blid från vår resa till Kefalonia förra hösten

Åkerblads i Tällberg

Vi spenderade två dagar på Åkerblads spa i Tällberg, Dalarna förra veckan när vi firade en 30-åring. Sämre kan man ha det om man säger så, och jag kan lätt åka tillbaka! Spaade inget dock, bara plaskade runt i poolen och spelade lite biljard (som jag för övrigt är rätt kass på), slappade i sängen och tog en promenad i höstvindarna. Och så åt vi, massa god mat. Dör litegrann på efterrätterna, så goda!
Alltså, den här minipannacottan med maräng, lingon och grädde, nom på den! Det enda jag kan klaga på är att pannacotta-delen var för liten, haha!
 

En regnig novemberdag

Alltså, jag vet att det kanske är alldeles för tidigt egentligen men jag börjar verkligen bli pepp på jul nu alltså! Vill bara sätta igång att pynta, pyssla och baka men jag ska försöka hejda mig lite till (pynt blir det till första advent, inte tidigare än så). Har tjuvstartat och druckit lite glögg och smakat på några juleskum, men det är ju inte så att man orkar äta precis allt julgott under en månad så bättre att sprida ut det lite (?).
 

en glittrig ren till jul

Här är den, renen som jag bara var tvungen att köpa! Den kommer glittra ikapp med alla juleljusen i jul. Hittade en uggla förra söndagen också som hemskt gärna ville följa med mig hem, visst sa jag och så hoppade den glatt in i bilen. Den lyser fint i höstmörkret där den står på spiselkransen ♥
 
Söndag idag och hemmadag. Var borta både i fredags kväll och hela dagen och kvällen igår så det känns skönt att bara vara hemma.
 

RSS 2.0