Struggling

Genomled en dag på jobbet, blev en biobiljett rikare (tack Mia!:) och fick en medalj tror jag att det var. Och fika på det. Så, det var väl kanske en okej dag ändå. Och det var gott om plats på bussen hem, och det är inte helt fel. Ge ungdomarna lov oftare, eller kortare skoldagar!

Och ikväll har jag minsann varit duktig, och slutet börjar bestämt närma sig. Sista uppgiften på historian är absolut den roligaste. Tur det, för då går det kanska fort. Synd bara att jag har låst mitt word och att jag inte hittar produktnyckeln..kanske den ligger någon lapp i lådan som står i Åsbo? Men har för mig att jag kollat där förut..(har redan provat med det som står under datorn men det funkade inte, eller så var det jag som förstod dåligt).

Nu ska jag slappa några minuter innan det är dags att lägga sig igen.

Alla sätt är bra förutom dom dåliga?

Until october ends

Många kloka ord, och det är ju faktiskt så det är. Det är bara ett berg.

Lång söndag idag, det här med tidsomställningen gör verkligen sitt till. Får se hur mycket det påverkar uppstigningen imorgon bitti bara..nu funderar jag, vilket håll blir det åt egentligen? Jag får väl sova en timme längre, visst blir det väl så? Ibland så fungerar hjärnan riktigt dåligt och ikväll är visst en sån kväll.


Just like that


Jag har finaste bakgrundsbilden på jobbdat...

mms_img106611454 (MMS)

Jag har finaste bakgrundsbilden på jobbdatorn iaf, och ja, jag syftar på Freja;P


New in

Hittade dessa på Nelly och jag gillar dem massor, så fina! Och höga, kanske behöver hänga på någons arm för att ta mig fram i dem? Inga bra skor vid ishalka i alla fall, det lär gå illa.


Nu har jag börjat på en lista så att jag k...

mms_img47481984 (MMS)

Nu har jag börjat på en lista så att jag kan skriva upp saker som ska göras, och andra listor som jag ska skriva ihop. Ordning och reda!;)


Jag är hos dig igen


Tisdag idag, vad händer? Jobb i tre timmar...

dsc_0065 (MMS)

Tisdag idag, vad händer? Jobb i tre timmar till och sedan hemhemhem. Mat, historia (?) och One Tree Hill kanske. Bild från i söndags, påväg hem till åsbo.


Skönt med lite läsning såhär på morgonen..

mms_img-10855168 (MMS)

Skönt med lite läsning såhär på morgonen..


Varje gång du möter mig blick


Jag får liksom ingen ordning

En ögonblick i Central Park


Vidar hjälpte oss att gå igenom mattor i s...

mms_img-33690435 (MMS)

Vidar hjälpte oss att gå igenom mattor i söndags...det är tanken som räknas, eller hur?;)


Dom som försvann


Utan dina andetag

Har spenderat hela helgen i Åsbo, och den har varit riktigt bra. Dock så har den gått fort som vanligt, förstår inte vad varje helg springer iväg varje gång. Men det är väl ett bra betyg iofs, borde ju betyda att i princip varje helg är bra. Hann med en fotorunda idag också, upptäckte dock att det är många löv som redan fallit av träden. Vart tog hösten vägen?

Nu, Grey's Anatomy.


You make me

Känns helt okej att det är torsdag idag, och det känns inte över huvud taget att jag var ledig i måndags. Och det känns som att helgen som var var för nästan en evighet sedan, men ändå så känns det nära på samma gång.

Nu håller jag alla tummar jag har för fint väder i helgen - jag vill fota! Håller till godo med en muffins och Grey's Anatomy sålänge.


Rain over me

Hur kan det komma sig att jag var ute efter en kofta, klickade hem allt förutom en kofta typ men sen bara behöll ett par skor? Men det var så att dom ville stanna kvar så då fick dom göra det. Och sen vet jag inte riktigt vilken typ av kofta som jag vill ha heller. Var in på Vero Moda, HM, Gina, Vila, Cubus och Indiska igår i Gävle men jag hittade ingen kofta som jag ville ha. Kräsen?

Vad gör alla ikväll? EM-kval? Jag funderar starkt på att hoppa matchen och istället kolla på dom två sista avsnitten av True Blood, säsong 3 (Ja jag veeeet! Jag ligger efter men snart så!), känns mer värt. Lite chai te till det kanske?


Är det en begynnande huvudvärk som jag kän...

dsc_0021 (MMS)

Är det en begynnande huvudvärk som jag känner? Det beror inte på skitiga glasögon den här gången iaf för dom fick sig en omgång igår. Dålig luft på jobbet kanske kan vara boven i det hela..hemgång om mindre än fyra timmar, yey.


Dom band som binder mig

Inte alls tokigt att vara ledig en måndag, det borde man vara oftare! Har haft en bra helg, men gårdagskvällen var nog allt bäst. Stockholm, Cirkus och LasseLasseLasse! Så himla bra, 1300 (?) i publiken, litet och intimt. Och det är så roligt att se att han drar såpass många olika åldrar. Varje gång. Superkväll iaf, slå den söndan blir svår.

Nu ska jag snart styra mot Åsbo, hälsa på en sväng sådär och hämta hem mina monster. Skulle behöva handla lite innan dock, kändes ju av någon anledning väldigt jobbigt just nu?


Den fjärde oktober 2011

Tvättkväll ikväll, det är alltså lite mer fart än vad det var igår kväll. Men det var rätt påfrestande att inte göra någonting alls också.

Kanelbullens dag idag, firar ni? Vi fick ingen bulle på jobbet idag för att dom vill tänka på hälsan? Det kan ju vara ett bra drag förstås, men kom igen, högtider (kan man kalla kanelbullens dag för en högtid?) är till för att firas. Precis som våffeldagen och fettisdan. Bulle eller inte, jag lär nog överleva.


Pink flavour

Helgerna går alltför fort, måndagar och tisdagar går alltför långsamt. Konstig ekvation det där.

Ikväll hade jag tänkt ägna mig åt ingenting alls och jag börjar redan bli rastlös. Bra jobbat, en timme drygt gick det att göra ingenting men nu börjar jag tröttna. Får se hur länge jag står ut.
Nu börjar det bli tråkigt mörkt ute tidigt också, eller i alla fall såpass att det precis är för mörkt när man kommer hem från jobbet för att kunna ta någon hyfsad bild. Så tråkigt. Därför så får man passa på på helgerna - denna hittade jag i föräldrarnas trädgård i lördags.


Green Gate

Den första i samligen?

RSS 2.0