Opublicerat

Tvättkväll ikväll, så ska snart springa ner till tvättstuga igen.

Såg precis att jag har en del opublicerade bilder, och eftersom det troligtvis blir påfyllning i helgen så är det ju lika bra att lägga upp dem nu, så att det blir lite utspritt.
Bilder från, vad blir det, förra helgen?





Någon som har ett Aspelund pottskåp/sängbord att sälja?

En bra mitt i veckan-dag

Åh, vilken bra dag det har varit idag. Men det blev inget köp av sängbord, för det fanns bara i vitt?! Vad är detta, bara för att det är hysteri på vitt så betyder väl inte det att alla vill ha det? Hoppas de får in i den färgen som vi har igen, annars så måste vi köpta två nya sängbord istället för ett. Kanske ska ta en sväng på blocket?
Var i Sundsvall idag, det kanske ska tilläggas. Köpte en grill i alla fall, så nu kan jag och K grilla i sommar, grillspett nästa! :)

Nu funderar jag nästan på att göra mig en kopp te, känner att det skulle vara gott.


God morgon!

Är ledig idag, så tänkte passa på att säga God Morgon!

Oplanerad resa + några helgbilder

Vi gjorde en oplanerad tripp till Ramsjö idag, det var trevligt. Det bjöds på mat och friterad ost, mumma! Inte speciellt nyttigt, men ack så gott! Tur att vi inte har sånt hemma, man skulle ju föräta sig.

Har kommit fram till att jag ska pynta våran balkong. Även om den är liten och ful, så kan man alltid göra den lite roligare. Dels så ska jag ordna med en blomlåda med några fina blommor, sen skulle vi haft ett litet miiinibord + två ihopfällbara stolar. Såg ett set i ett reklamblad som skulle ha varit perfekt, men jag minns ju inte varifrån bladet kom. Får väl se om vi ramlar över nånting. Hur ofta det nu än händer.

Här kommer som utlovat några bilder från förra lördagen;
Andra promenaden ute för Vidars del, och han gillade det mer och mer ju längre vi var ute :)


Det ser ut som att Freja mest latade sig, men hon var faktiskt väldigt aktiv!
Såhär trötta katter hade vi efter promenaden
Theo tha cat, sötnöt
Lovely sommar, nu blir det massa blombilder igen ;)
Natt o dag, och alla ser de olika ut...
De där två prickarna på täckten (svensk översättning; ängen) är tranor. Eller rådjur om man vill.

Rabarbersaft och bullar

Min lediga dag som jag hade igår spenderades i Åsbo tillsammans med katterna o Frida. Pappa var hemma han också, men han var mest ute och donade. Rättade till marken där lekstugan tidigare stått bland annat. Och mamma kom hem strax efter klockan 14.
Vi sparkade igång förmiddan med lite nyponsoppa med glass och biskvier, inte alls tokigt!
Det gäller att gapa stort så att ingenting går till spillo

Päronträdet står i blom
Vi plockade rabarber, och sen så gjorde vi saft!
Paus i hamocken
Siesta
På kvällen blev det bullbak, kan lova att det blev stoora bullar!
Ja, såhär ljust var det igår kväll klockan 22:40, sommartider hej hej!

Bra resultat!

Och ja, bilderna från lördagen kommer de också, måste bara flytta över dem på datorn först, och det kan ju vara så jobbigt ibland;)

Bättre sent än aldrig, men jag måste bara säga; Vad bra det blev i lördags! Norge ettta o Island tvåa, kunde inte ha blivit bättre! Roligt att det går som man själv vill ibland också.

Imorgon är jag ledig, mycket skönt. K däremot är inte ledig vilket känns tråkigt. Jag beger mig troligtvis till Åsbo imorgon. Rabarbern står redo, så tänkt att jag och Frida skulle passa på att göra lite saft. Det är ju så gott med rabarberssaft bara man får till det. Vilket jag inte fick när jag provade första (och enda) gången. Men det är en annan historia.

I väntan på bilderna så får ni nöja er med detta;

Getting closer

Besiktningen gick bra för den som undrar, blankt!

Är hemma hos mamma och pappa nu, har precis ätit lite och tagit en liten fotorunda. Men det var en kort en, var för dåligt klädd för att vara ute.
Tänkte visa nån bild, och för rättvisans skull så börjar vi väl med gårdagen;



En liten sammanfattning

Hade min lediga dag igår från jobbet, kan lova att det var riktigt skönt! Frida kom och gjorde mig sällskap på dagen. Vi var dels till pappa (på jobbet alltså) och hämtade en skotermotor, sen besökte vi skoaffär'n, bokhandeln (där jag införskaffade ett litet får, bild kommer!) sen Fifty och Kardemumma. Sen mötte vi upp Annelen och Madde för en fika på Finess, blev en skink- och ostsallad för min del + iste, gott! Efter det följde vi med Annelen o Madde till banken eftersom Annelen skulle invigas i internetbankens härliga värld. Hon införskaffade en dosa, bättre sent än aldrig;)
Efter det blev det en till sväng på Fifty (inget köp) och sen en sväng in på Kardemumma (bilder kommer!) och Parfymshopen (inget köp). Sen bestämde vi oss för att vi fick plats för lite glass i våra magar, och vi gjorde ett nytt besök på Finess och köpte oss en varsin bägare. Somrigt, även fast det var blåsigt väder ute!

Igår ikväll åkte jag och K till Åsbo, lämnade av två buskatter, tittade på Så ska det låta (i alla fall jag, K donade med bilen) och fikade lite. Var inte hemma förens sent, halv 12 kanske?

Nu ska bilen snart in för besiktning, och efter det bär det nog av till Åsbo igen.

Såhär tycker jag om ikväll

Äsch, jag som hade så mycket att skriva men nu kom jag alldeles av mig. Gör väl såhär istället då;

Nu tar vi dem!

Det blev ingen vinst för oss ikväll. Sverige - Kanada 1-3. Men Tre Kronor kämpade bra tycker jag, på söndag knölar de till USA!
Annars så har det varit en lugn kväll ikväll, lyxade till det med kinamat framför hockeyn, inte alls tokigt:)

Ryktet säger att det ska bli fint väder imorgon, hoppas verkligen på det. Några varmare vindar får gärna leta sig hit, de senaste dagarna har det ju varit riktigt kallt! Igår och idag i alla fall.

Sånt här väder vill vi ha i helgen!

Kjol från HM, me like!

Middagsdags

Fredag kväll, skönt! Men tråkigt nog så har inte fredagskänslan infunnit sig riktigt än hos mig. Vet inte varför, för veckan har ju inte direkt dansat förbi. Men det är skönt med helg vilket som, så jag klagar inte.

Nu börjar det bli dags att sätta igång med maten om den ska bli klar innan hockey börjar. Lax med bandpasta står på menyn idag, gott gott. Och sen blir det som sagt hockey-tajm i soffan, kom igen nu'rå!

Här är den - jackan

Skrev ju igår att jag hade ett paket som väntade på mig när jag kom hem, och tada! Det här låg i paketet; en snygging till skinnjacka (fejk såklart), äntligen har jag hittat en jacka som jag tycker om!


Inte det bästa ljuset, men vad gör man?

Hälsoprofil, det ni!

Jag sa ju att jag är på gång, blogga tre kvällar i rad hör inte till vanligheterna!

Idag på jobbet så gjorde jag en Hälsoprofil, cyklade 10 min på träningscykel samtidigt som de tog pulsen, mätte skelettet o pratade lite om hur man mådde och så. Plus att de tog blodprov och kollade blodvärde, socker och kolesterol. Konditionen var kass (men det visste jag redan), skelettet vägde typ 8 kg så jag hade visst ett fint skelett, och värdena var bra. Det hon inte fick ihop var att jag hade dålig kondis men att jag nästan väger för lite, haha. Ett kilo under "okej" värde, trodde faktiskt att jag vägde mer än vad jag gör. Fast tror nästan att det är bättre så istället för att det ska vara tvärt om.

Tog mig faktiskt en promenix idag på lunchen, + en liten en när jag gick till Prix och lämnade tillbaka ett paket + köpte glass och tidning. Jag menar, väger man för lite så är det ju bara bra att äta glass:D
Har inte smakat den här innan, så jag hoppas att den är god
Unnade mig en tidning också, var längesen jag köpte en "tjejtidning" nu.

Jag är på gång...

...Men inte helt laddar inför bloggen än;)

Lite nytta har jag allt hunnit med ikväll i alla fall. Dels så var jag och K och veckohandlade efter att jag kom hem från jobbet (vid halv 7-tiden alltså), och efter det blev det matlagning. Sen så har jag städat badrummet, putsat ett fönster + satt upp en ny gardin i sovrummet. Blev ganska bra faktiskt, ljust o fint.

När jag kom hem så låg det ett paket och väntade på mig också, mycket najs. Innehåll + bilder kommer kanske senare. Blir bara dåliga bilder om jag försöker knäppa nån nu ändå så.

Och på tal om paket så har jag nog allt kommit på några bra presenter till K, han fyller ju år snart den rackarn. Men nån idé har jag, och de är inte alls så tokiga:)

Måndag 090504

Jag lever, jag har bara inte orkat blogga på ganska länge. Och det kommer jag inte göra nu heller, men snart snart är det dags igen! Har lite nytt att visa, och kanske berätta lite skvaller från helgen? Håll utkik, snart är jag på G igen!

RSS 2.0