Orden försvann

Känns som att jag har tusen saker att skriva om och dela med mig av, samtidigt som jag inte har någonting alls att skriva. Orden tar liksom slut när jag sätter mig här? Konstigt. 
En dag kvar till helg, jag tror att det kan bli en bra en. Vi har ingenting speciellt planerat förutom att fira "svärfar" på lördag. Håller tummarna för att solen kikar fram, det skulle vara underbart!
 
Har tittat på första avsnittet av serien Bron nu ikväll,verkar vara ganska bra. Såg att det fanns tre säsonger så ja, lite efter men vad gör väl det. Vi har även kikat igenom lite bilder från Skiathos, åh, längtar verkligen utomlands nu! Vi får se vad framtiden har att erbjuda!
Hittade en bild på mig själv från Tobbes mobilarkiv. Sista morgonen på vår Hälsingeleden-tur för några år sedan. Redigt trött när vi kom fram till Harsa kan jag lova, en väldit mysig tur dock!

Hej från februari

Inget livstecken på ett tag men nu, nu är jag här igen. JAG BEHÖVER EN SÅN HÄR NEDAN. Åh, måste nog verkligen leta redan på semla asap, fluffig och god med mandelmassa och grädde, mmhm. Ps är kanske lite hungrig just nu så lite extra sug tror jag visst. 
 
Annars då? Yoga-tisdag igår, älskar det! Mysigt och kändes som att jag fick lite mer koll på vissa tekniker i alla fall. + att min nya matta är så bra, bra grepp och fin att titta på (luktar dock lite illa fortfarande men hoppas på att jag har yogat bort det snart). 
 
Sry för liten bild på semlan men tog den från arkivet och bilderna va tydligen mindre förr. 
 

RSS 2.0